70

Мартин

преди 10 години

Аз пък искам бай Тошо да стане премиер ......да видим тогава как всичките "велики политици" как ще си намерят мястото ....кой да гаси пожари кой да пише статии в вестник Р.Дело кой право в затвора !

69

Гошо...Тъпото

преди 10 години

България е...малка,за плеядата...кадърни български политици.Нищо че...нищо не правят за...хала на народа.Важното е,че се самопредлагат и в мътна вода,риба ловят,или електорални...балъци.

68

ham

преди 10 години

Hadji Stef4ovcite Petur i Emil Stoqnovi .Bqha v SDS lsed tova GERB i sega pri duduka .Smetni kakvi lakumnici sa pe6o konq i brat4eto tamago4i

67

Пешо Стоянов

преди 10 години

Немаш проблем ама ще ми пееш чалга хита "Радка Пиратка"в циничен вариант както само ти умееш!

66

Анонимен

преди 10 години

Бареков при кого ходи да си скубе веждите, много добре са оформени.

65

Огорчено чаве!

преди 10 години

В държава в която журналисти милиционери *** неграмотняци хорви стават ПОЛЕТИЦИ.. Не ми я хвалете.. А мен ме е СРАМ за целия Български народ... И не знам какво трябва още да се случи за да проумеят ваште мозъци че ние Българите изчезваме като вид... Кво ви става в главите бе хора???

64

25

преди 10 години

Искам за следващите политици и управленци /министри и прочие/ да има следните изисквания:1. Уседналост - да са живели НЕПРЕКЪСНАТО в България повече от 10 години;2. Образование;3. Политическа грамотност;4. Финансова грамотност;5. Необвързаност към и с чужди разузнавателни, финансови и политически служби;6. ПсихотестМоже да допълвате.

63

Tanq

преди 10 години

Стоянов е добро предложение.

62

Анонимен

преди 10 години

И този взе да се мисли за някой, ужас. С тези хора във властта няма как да имаме държава. Продажниците са най-страшното нещо за страната.

61

Стефи

преди 10 години

Предпочитам 230-920938298209382093832908739827329837 Петър Стоянов, наистина, пред Борисов, който чува се- щял да се върне на бял кон.

60

gost

преди 10 години

Истината е че Бойко Медотиев Борисов по известен като мутренския мафиот *** ще бъде запомнем в историята на България като най некадърния премиер които сме имали

59

Алек

преди 10 години

Той има опит в такива ситуации.

58

Ваня

преди 10 години

Става, като Президент се държа достойно при предишната такава криза.

57

Веско

преди 10 години

Стоянов е консенсусна фигура, такива ни трябват в този момент на разединение!

56

Стефан

преди 10 години

Не е лоша идея

55

Поредният

преди 10 години

ПС е поредният Хамериканец който искат да ни натресат.Моля, бареков /с малка/ да не се взема толкова на сериозно.

54

gost

преди 10 години

Като гледам герберските тролчета фенчета са също безмозъщни и психично болни като идолът бойко мутренската мафиотска тиква.Не напразно са казали краставите магарета се надушват отдалеч.Такива се герберастите крастави като своя вожд тиквуний

53

Благо

преди 10 години

Пешо Стоянов не ме радва особено, но поне нямаше кой знае какви скандали около него, когато беше президент. А и си мисля, че е хиляда пъти по-добро предложение, отколкото самопредложилия се Борисов. Видяхме го колко можа, няма смисъл да повтаря!

52

Анонимен

преди 10 години

Barek, ne govori gluposti che i turcite ni se podigravat

51

Анонимен

преди 10 години

Е НЕМА КАК КОНЯ ДА НЕ ГО НАПРАВЯТ МИНИСТЪР ЩОМ БАРАКАТА КАЗВА НЯМА НАЧИН ДА НЕ СТАНЕ. НАЛИ СА ОТ ЕДНО СЕЛО.