700

Анонимен

преди 10 години

За тия дето викат, че руснаците нямат принос за нашето освобождение: Добре де, как 500 години не успяхме да се освободим сами като сме толкова велики? Много е глупаво да мислиш, че някакви селяни с кирки и лопати (каквито сме били българите) могат да победят Османската ИМПЕРИЯ. Неблагодарници такива!

699

Шоп

преди 10 години

Нямам идея какви 100 000 руснаци са умрели, кога и за кого. Не съм им поръчвал да умират за мене. Ако са го направили по собствено желание - благодаря от сърце! Това не ме задължава с нищо. Най-малко пък съм длъжен да се отплащам на Путин за нещо, което е станало преди 150 години. Той Путин не си знае рода дотогава, знае си само дедото - готвач на Сталин и по-нататък ...празно. Аз си знам дедовците две поколения по-назад.

698

Анонимен

преди 10 години

Даже звучи така ШОП ЕФЕНДИ :))

697

Анонимен

преди 10 години

Храни куче да те лае - това сме българите (или по-точно ***). Да ни освободят руснаците, а ние сега по най-долния начин да им забиваме нож в гърба. Но всичко се връща. Неблагодарен народ сме и това си е.

696

до Шоп

преди 10 години

АКО НЕ БЯХА РУСНАЦИТЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ СФЕС.

695

Анонимен

преди 10 години

До ШопСтава въпрос за 45 Сталин нали няма общо с Ботев и Левски Може и фашизам да е нямало в БГ и самите немци ей така да си говорят, че е имало Сега не знам как се преподава в училище...

694

Анонимен

преди 10 години

До Шоп 951:Абе, неблагодарник, ами 100 000 руснаци за чий умряха? Ботев и Левски нямаше да сме чували за тях ако не бе дошла Русия.

693

Ванко

преди 10 години

До Иван Иванов от ИваняА в Българията,понеже нищо си немаме,даже и 2 полуразвалени Въртоперци и една авиона на по 100 годин,дека не само не лети,а и се движи по шосетата на въже,че е развалена и требе да се пести гориво,войниците ни -нема и половин стадион,стават само за баняджии и теляци на натовците,и една гмуркалница у морето со тръба за зъркелот,на 101 годин уж подводница,дека нема ни акумулатори,ни торпеда,понеже нищо на практика немаме,а и примерът на бомбардираната непослушна Югославия е още пресен,можем само да слушкаме и превиваме гръб -В таз робска земя- и преди и сега,и да завижда

692

Шоп

преди 10 години

Нито Сталин е спасил света, нито Русия ни е освободила.Освободили са ни хора като Ботев, Левски, Бенковски и останалите национални революционери.Русия се е присламчила към българското Националноосвободително движение.

691

БКП

преди 10 години

До Анонимен--946 ;РУСИЯ И Сталин освободители това са несавместими неща. Все едно да смесиш ВОДА С ОЛИО.

690

Анонимен

преди 10 години

За всички еврогейове - по един Вурст и директно в Израел при юдеите!

689

Шоп

преди 10 години

Русия трябва да бъде разгромена и да се превърне в протекторат на ЕС. Точка. Трети път няма.

688

Анонимен

преди 10 години

Хората и държавите трябва да се помнят с ВАЖНИТЕ си дела.Сталин трябва да се помни с това, че е спасил света.А Русия - че ни е освободила.Всичко друго са дребни работи без значение.

687

Иван Иванов от Иваня

преди 10 години

На времето,през тоталитарния комунизъм,бяхме за западните ценности,като противовес на соц-диктатурата и бяхме дисидентите ,ако не лично,съм от семейство на такива,за разлика от псувачите с 2 грама мозък,които след малко ще ме наплюят-живи и здрави да са,има кой да връща...няма да съм аз...Сега е обратно-при колониалната диктатура на Запада,като последна страна по ниво в европа,за възстановяване на баланса днешните дисиденти не гледат на запад а в обратна посока.

686

БКП

преди 10 години

До злото--936 ;ПРОСТЬО вземи прочети малко история бе ***.Уж ни освободи а ни раздели в БЕРЛИН.Не призна СЪЕДИНЕНИЕТО и насъска Сърбия, Платихме и 32,5 ТОНА ЗЛАТО. Тя плати на русофилите 300 000 лв да свалят БАТЕНБЕРГ, изправи ни пред гражданска война,Поиска да ни сложи за Княз ЧЕРКЕЗИНА МИНГРЕЛИ, Заплаши ни с ОКУПАЦИЯ, Тя УБИ Стамболов,Тя ни вкара в Балканската война и ПСВ.По нейна заповед избухна Септемврйския метеж.Окупира ни ограби ни и ни наложи ПЕЩЕРНИЯ КОМУНИЗЪМ.СМЪРТ НА РУСИЯ

685

Анонимен

преди 10 години

Отивайте в Израел, предатели!

684

Do 932

преди 10 години

Франция продава на Русия хеликоптероносачи за милиарди евро. Германия построи Северен поток. Da da, i otsega natatuk vsichki ste zapochnat da rabotqt za Rusia.Amerikanzite i te ste sluguvat na Rusia!

683

Мишо

преди 10 години

Някой пише, че Русия му е майка, бас ловя че татко му е чеченец.

682

Мишо

преди 10 години

Рубладжията не спи! Той е винаги на пост! Пост след пост...!

681

Инж :)

преди 10 години

Колко немски,френски или английски войника са загинали за свободата на БГ?