35

Анонимен

преди 10 години

Само Бареков харесва такива *** като Тоя и Пеевски ! И говорим за Нова партия ! Да я таковам и Партията загубена !

34

Анонимен

преди 10 години

избирателният кодекс трябав да се промени в съвсем другоотоншение - депутати, областин управители и кметове не трябав да са повече от два мандата - както президента. Тага ще има промяна сред поколенията. Освен това трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛОН да се въведе машинното гласуване, а не само експериментално. това ще внесе много голяма промяна, защото ДПС и БСП рязко ще се свият а РБ, зелените и Атака ще нараснат

33

Дидо

преди 10 години

Тоя плаши.утарник до довечера ще мине още по два пъти в ГЕРБ и при Бюреков. С конкурс ли си избира депутатите Боко - тиквата? Изглежда има нужда да се преосмисли някогашната градация за простотия: - *** - по-*** - най-*** - полицай - депутат от ГЕРБ !И тръгнал пожарникаря да управлява държавата с такива крадливи ***! Комунистите от БСП са крадливи ***, но вече биват задминавани от кадрите на ДПС и ГЕРБ! Все пак всички те са производни на червените "другари" от бившата БКП.

32

kostadin.tankov.5

преди 10 години

Този хубавец получава заплата 3000 лв. С нещо друго да е известен?

31

Иво

преди 10 години

Боце, какъв *** има в парламента. Тоя *** е един "добър и честен" човек според Бюреков. Жалко, че е от Герб, но е показателно Бюреков с какви хора е готов да се обгради само и само да има 5 мин слава. Яко чистене трябва повсеместно за да може качествени хора да влязат в НС. Утопично, но нека поне да помечтаем, че един такива като този и Бюреков няма да се занимават с политика.

30

Анонимен

преди 10 години

""Даниел Георгиев отрече да е бил заплашван или бит""........................................................................................призна обаче, че е бил онождан.

29

Анонимен

преди 10 години

Е това е новата Партия на Бареков - едно "недоразумение" от с.Ботевград ги направи на маймуни !

28

Анонимен

преди 10 години

закон има - всеки може да напусна парламентарната си група, но не може да взлиза в нова група а само да е независим депутат. това се пире още от предишния парламент, и този го утвърди, защото при царя имаше мноог които се рояха. Така че този може да стане независим експерт в парламенат и да напусен Герб, но Бареков няма как да сформира парламентарна група без нови избори - това поне е хубаво. Имаме някакав стабилност.

27

God

преди 10 години

Крайно време е да се промени избирателният кодекс и всеки депутат, избран с партийна листа, при напускане на парламентарната група трябва да напусне и парламента, а на негово място влиза следващият в листата. Иначе ще гледаме цирка като сегашния, партия има депутати, без да се е явявала на избори за парламент (тази на ***).

26

Анонимен

преди 10 години

Даниел Георгиев - шиле, Бареков - овца !

25

Анонимен

преди 10 години

Какво толкова? Та и самата Тиква си сменя мнението по 2-3 пъти на ден. Типичен пример за гербер. И такива ни управляваха 4г?

24

Анонимен

преди 10 години

По примера на "вожда" - сутрин едно, вечер друго ... през останалото време - циркът да се върти, камерите да работят,... да сме в новините! Ако нещо стане гаф, тогава следва въпрос от типа "а вие защо биете ***?" (в случая избягали две шматки от затвора). Ами ГАЛЕВИ?

23

Анонимен

преди 10 години

***, по-***, най-***, Даниел Георгиев, Бареков !

22

Анонимен

преди 10 години

като си от герб защо ходи чак до бургас да се прегращ с Бареков.? нещо не си убедителен.до довечеар може и от от БСп да станеш.

21

Анонимен

преди 10 години

Чувство за срам нямам, заяви още той.

20

Анонимен

преди 10 години

Барековввввввв, с такива *** ли искаш да управляваш ? Как да ти повярваме, като за тоя урунгел казваш че е достоен човек ????????

19

Анонимен

преди 10 години

Ден - голям ! До довечера може и в ДПС да отиде ! Овца без глава ! ***, *** *** ...та чак пърди !

18

Анонимен

преди 10 години

Ами 16 прости с прости се събират. Борисов каза-харесвате ме защото съм *** като Вас!

17

Анонимен

преди 10 години

Докато се работи с партийни листи ще се наслаждаваме на такива индивиди! Също и докато има независими депутати. Това са платени к**ви.

16

Анонимен

преди 10 години

МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ НИВОТО НА СЕГАШНОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ.....СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ СЪНАРОДНИК НА ТОЗИ *** ! А КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ КАК БАРЕКА СЪБИРА *** И КОЛКО ГО РЕКЛАМИРА....И ТОЙ С ПРЕТЕНЦИИ ЗА "НОВ " ПОЛИТИК !