31

Имани

преди 10 години

21 Век ще отиде в историята, като период на ГЛОБАЛНО ОБЕДНЯВАНЕ!!! Думите само ни пречат да се раэбираме помежду ни!!! Апропо с Русия или Украйна, не стана толкова ЛЕСНО номера с ЕВРОТО:-(((!!!

30

KKK

преди 10 години

Пропаганда от платени *** за Станишев и кликата му ... разбирам. Искат да останат на власт, мъчат се хората. Ама да плаща че да се пропагандират и оправдават безумията на СССР в Украйна вече е страшно за нас.Червени ***, с влизането в НАТО и ЕС (ЕС по ваше време), значи вече сме заели позиция и курс и трябва да е спазваме. точка.на който не му харесва, самолета за Москва ! другото е национално предателство (не че и това не ви е познато де, ама поне тоя път се засрамете)

29

Анонимен

преди 10 години

Фашизмът в Украйна е налице. И не само там, в цяла Европа маршируват черноризците и на никой не му пука, все едно нищо не е станало. Истината е там, че това в Украйна е само началото. Фашизмът се изправя от пепелта и никой не взема никакви мерки. Скоро ще пламнат още сгради и още хиляди хора ще бъдат изпепелени и избити. Ха да видим тогава кой какво ще направи и дали ще бъде късно вече? Хитлер се преражда с нови сили и само Русия го вижда. Другите се правят, че нищо не е станало. Да видим докога

28

Анонимен

преди 10 години

По традиция и тази година само Русия ще празнува деня на победата над фашизма. Останалите е излишно да питам защо не празнуват на тази дата.

27

Анонимен

преди 10 години

Ако путлеро-нашистите ( новите фашисти на 21-ви век) си изтеглят въоръжените терористи и диверсанти от Украйна,Мирът ще настъпи след 24 часа...

26

Анонимен

преди 10 години

Tez pyk i te samo fashizam balnuvat a diktaturata v Rusia??

25

Анонимен

преди 10 години

Ало, за каква власт и държава говорите в Украйна, вие поддръжници на запада и USA? Тази власт дойде с преврат, с множество убийства в които участваха американски командоси и ислямисти от Сирия. Изобщо не ми говорете, че Яценук и Турчинов са закконни представляващи на Украйна. Колкото по-бързо ги разкараттези двамата *** от властта, толкова по-добре за целия свят.

24

РАД

преди 10 години

До 47Каква защита бе човек?Украинските сили отидоха да си възвърнат контрола над източните градове,едва когато тия започнаха да превземат администрацията насилствено и да строят барикади! При това превземаха съвсем професионално!Какви репресии от Киев?Това си е жива руска манипулация и пропаганда!

23

ЛЯВ

преди 10 години

На английски - Право на самоопределяне в Одеса / ДЕМОКРАЦИЯТА (на Обама, Меркел .... Плевнелиев) към която се стремим:

22

НАТО долу

преди 10 години

Банкерите, талмудо-комунистите, Ционистката ***, винаги е ненавиждала Русия и православието.Минали век се опита с червената революция да ги смачка и до някъде успя.Но днес велик националист Путин вдига една прогресивна и силна християнска империя1Как няма да я ударят пак, но пак през друг, през братска Украйна!Много го боли и Ротшилд и фамилия, Путин опандизи Ходорковски,ренационализира газо и нефтодобива, взе му милиардите, а те бяха Ротшилдови.

21

Анонимен

преди 10 години

Путлеризма е обречен. *** е обречен. Съдбата на *** и путлеризма ще е същата каквато беше съдбата на Хитлер и хитлеризма преди 70 години. Руската пропаганда винаги е разчитала на правилото, вменявай собствения си фашизъм на другите. Спомнете си Катин 50-години кръвожадните руснаци твърдяха че германците били избили 23000 полски офицери. Лъжата това е основното оръжие на фашистката пропаганда в това число и за руския фашизъм.

20

Анонимен

преди 10 години

Ако не бяха одесци, а бяха 40 майдански активиста, Барозу вече щеше да плаче на рамото на Ромпой, който щеше да бърше сълзите на Обама, докато Аштън си посипва главата с пепел, хленчейки в хор с Расмусен и Кери. Но щом става въпрос за неудеобни са ЕС и САЩ хора, значи мълчим.

19

Анонимен

преди 10 години

Малко храна за размисъл.abcnews.go/Nightline/story?id=3718255&page=1#.UCDbiaA4SuI Цитат на английски: "In a country that lost more people defeating the Nazis than any other country, there are now an estimated 50,000 to 70,000 neo-Nazis, half of the world's total. They even have supporters in parliament."

18

Анонимен

преди 10 години

Те руснаците затова използват думата фашизъм защото тези на север си мислят, че още са във война

17

RAD

преди 10 години

Лавров и про-руските кръгове не спират да въртят една и съща песен за фашизма. Това е така,за щото това е най-сигурния начин да се мобилизира по-ограниченото население,което като му внушиш,че в Киев са фашисти и то ти е покорно и вярно.Никой не отрича,че има фашистки групи. Такива има навсякъде, дори и в Русия, където се барат за големи антифашисти.Лъсва обаче стратегията на ***:- Газово изнудване на ЕС- Разпалване на сепаратизъм- Проваляне на изборите в Украйна

16

Анонимен

преди 10 години

Руско население има и в Германия- да искат ли "братска помощ"?То и България се напълни с ***-да викаме ли Путин?

15

EUSA

преди 10 години

На Запад вече не се нарича Европа а "EUSA". Предлагам и на български да приемем термина ЕУСА! Нали трябва да се евроинтегрираме!

14

до 31

преди 10 години

Та мирното руско население сваля с ракети 3 хеликоптера....и когато държавата се опитва да си върне властта...това е фашизъм....

13

кои рече са фашисти

преди 10 години

Жуков е депутат от партията,,Единна Россия,, на Путин .Коментарите оставям на вас...Следствените власти в Русия са повдигнали обвинение срещу депутата от Брянск Никифор Жуков с формулировката "212 престъпления против неприкосновеността на непълнолетни. Това стана ясно от публикувано официално съобщение на сайта на Руската следствена служба, цитирано от lenta.ru.

12

чукча

преди 10 години

След разпадането на Варшавския договор Украйна играеше ролята на буфер между Русия и НАТО,(която организация странно защо не се разформирова).През годините НАТО и ЕС всячески се опитваха да прескочат този буфер-Оранжеви революции и т.н. и сега с фашисткия преврат в Киев са на път да успеят.Но Русия никога няма да позволи ракети на алианса само на 500 км. от Москва.Така че разделянето на Украйна е единственото възможно решение ако трябва и с продължителна гражданска война.