94

Българин

преди 10 години

"В Украйна няма руски агенти, увери Сергей Лавров "И не им трябват. Там живеят над 12 млн. руснаци,голяма част са смесени бракове.Украинци и руснаци са като братя.Жалко ,че се оставиха на "големите демократи" от САЩ и ЕС да ги противопоставят едни на други . Едва ли скоро вече ще има мир в Украйна.

93

Анонимен

преди 10 години

До Бънди" НЕК фалира заради ЕРП-тата и диктатурата на Запада."NEK falira zaradi takiva *** kato teb koito ne iskat da plashtat skyp tok

92

българин

преди 10 години

До Родопите 110:Хубаво си описал диверсионно-саботажната тактика и стратегия на Русия в Украйна, авно и на тебе са ти я преподавали от същото място. Явно оттам са ти дали и "опорната точка" за "ционисти и фашисти" в Украйна, каквито РАЗБИРА СЕ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.Дерзай товарищ!

91

Анонимен

преди 10 години

Как? То изобщо има ли руски агенти някъде? ПовЕрвахме ти :)

90

Анонимен

преди 10 години

До Бънди"По-добре Газпром от Шеврон. Но тъпите американофили никога няма да разберат защо. "Aide ti obiasni zashto. Ne e li zashtoto nashite upravliavashti si pylniat gushata ot golemite komisionni koito davat bliadovete da prodavat gaz na dvoini ceni ?

89

българин

преди 10 години

Лавров е съветски лъжец, *** на Путин. Този, дето горе, в драсканицата, го е нарекъл "държавник", много се е объркал - или от тъпотия, или е червен, или и двете (най-вероятно).По-долу, един човек много правилно е писал, че Русия можеше да има приятелска Украйна, ако Путин не се беше уплашил от Майдана и не бе натворил последващите простотии.Сега, умникът Путин хем губи Украйна и "евразийския съюз", хем ще има америкаско военно присъствие близо до границата, от което явно го втриса.

88

Родопите

преди 10 години

Русия е принудена да създаде нова проруска партия на мястото на партията на Регионите, която мина дъгата, целта е да се консолидират рускоговорящите, да се преструктурират в национална партия в Украйна, а Янукович ще действа подмолно и ще реорганизира верните му хора в Партията на регионите, та да има две силни проруски партии, които на изборите да имат някакъв шанс срещу ционистите и фашистите

87

8888

преди 10 години

До БъндиПравилно пишеш,ама циониската пропаганда яко работи.....няма кой да се замисли малко--каквото кажат медиите --това е.И за транзита ще взимаме пари и Белене ще бъде много добре ако се построи.ама пуста лакомия американска.А за Белене мога да кажа на разбирачите тук--не само пари ще ни носи,но и национална сигурност--атомна централа е,,,,сещате ли се....Даже в момента на Украйна атомните централи са охранявани съвместно--от украинци и руснаци,,,,,,,ама кой да чете--

86

Бънди

преди 10 години

Ти не си добре. НЕК фалира заради ЕРП-тата и диктатурата на Запада. А финансирането на Белене беше разяснено от говорителя на Росатом, ама вие гледаде само Бойко ТВ. Човека ясно каза, че България няма да плати лев за Белене и след като Белене заработи ще бъде изплатено с печалбата от АЕЦ-а. И когато изчистим дълга ще си печели за България. Четете поне малко. Дали транзитната такса ще е малка или голяма е субективен въпрос.

85

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 99 Всъщност няма да получаваме първите 15 години, защото няма да даваме кинти за строителството, но пък искаме процент. ако искаме да не зависими от ГазПром - трябва да се разберем с Гърция за общ терминал на БялоМоре и да имаме възможност да внасяме газ с кораби (Турция не пуска газовози през проливите - в замяна получава газ по 250$ за 1000 куб. метра от Русия)

84

Анонимен

преди 10 години

Че кой е длъжен да дава обяснение на Путин и компания какво прави шефа на ЦРУ в Украйна... пътува човека на почивка е ?Кой е тоя Путин, че да му иска обяснение... той Путин не е отговорил на въпроса, какво правят Руски части преоблечени завладявайки със сила административни сгради на чужда територия, та тръгнал да задава въпроси на запада.Я си *би майката и гнома *** плешив... объркал се е, че сме 1950 година май.

83

Анонимен

преди 10 години

Вярвам на Лавров, точно това искат и така ще стане - федерална Украйна, нещо което ще лиши от възможността Запада ръководен от САЩ, да налага властта си над цялата страна.

82

xyz

преди 10 години

"Междувременно искаме да разберем какво всъщност предприемат западните ни колеги (. . .) по-специално какво означават съобщенията, че директорът на ЦРУ на САЩ спешно е посетил Киев. Засега не са ни представили обяснения, които да са убедителни", добави руският министър.А защо в Русия трябва да знаят какво означават тези съобщения? Когато директорът на ЦРУ посещава примерно Великобритания, някой представя ли в Москва убедителни обяснения?

81

до Бънди

преди 10 години

ХАхАаХАха стига глупости говори бе. КОГА Русия е искала да построи белене за без пари? Ти чуваш ли се те ни заробиха с поръчан от Русуя без конкурс реактор без да има проект за площадка и нищо друго!!!Проблема с Южен поток е, че пак няма да взимаме пари от транзит или ще взимаме нищожно малко пари - това е проблема.А ти с твойте простотии дето си ги чул на партийното събрания оня ден от червения резан вожд Станишката, не ни ги разправяй на нас.Заради вас Фалира НЕК- щото е безплатно БЕЛЕНЕ!

80

Анонимен

преди 10 години

Бе научихте ли си за даскалото,че сте седнали и новини да четете?

79

Бънди

преди 10 години

Ти кажи къде е написано, че няма да взимаме? Газта на Русия ще минава през нас, как така няма да взимаме такси? Русия и Белене искаше да ти построи без пари, ама американските агенти пак се намесиха.

78

Иван

преди 10 години

Браво, г-н Лавров!

77

xxx

преди 10 години

Явно в България е пълно с куманоиди, дето чакат в Модква да пръднат и те да се *** от кеф!!! Както се казваше в един стар виц па Тошово време. Освен очакване на вишочайши нареждания от Кремъл, те изпълняват оперативна подривна дейност- цъкат плъсове и минуси по форумите в захлас. Не им е сърдете , те толкова могат!!!

76

Анонимен

преди 10 години

Ami rusia togava da ne se beshe mesila ama nali vsichko beshe zaradi bazata im v sevastopol...

75

Бънди

преди 10 години

88 отговори. Шеврон ще ти надупчат житницата ще кажат "Sorry, no gas."и айде. Дори и да има едва ли ще видиш някаква полза от него. Газпром ще ти построи Южен поток, от който ще взимаш транзитна такса и по-евтин газ. Ама то се иска малко мислене, а на вас не ви остава време от злоба към Русия.