256

Анонимен

преди 10 години

"Стресът прави жените по-интелигентни"-но тъй като в НС са предимно "МЪЖЕ" ефектът е обратен сега вече може да си обясните защо са толкова ***

255

Анонимен

преди 10 години

До ВескоИдеята е , че референдум за отцепване на териториея не може да бъде провеждан само на тая теротирия.Утре мога да си обявя задния двор за Автономна Жорова Област и да си проведа референдум сред родата.

254

Анонимен

преди 10 години

До герберТози *** не е българин,той е украински евреин-комунист.

253

гербер

преди 10 години

Срам за теб безроднико, срам за теб украинско недорузомение, срам и за президента, срам за всички ви недорасли политици, службогонци и лицемери.Да живее нашия мил, изстрадал български народ.

252

Веско

преди 10 години

Не можах да разбера, какво ще се случи "А ако утре някой референдум за Кърджали"?1. Ще го вкараме в затвора.2. Ще му отнемем паспорта и го изселим.3. Ще го застреляме4 Друго предложение. Интересно ми е мнението на форумните националисти. Съща така и колко може да са тези "някой"? 1, 12, 350, 16 хиляди?

251

Анонимен

преди 10 години

Същите приказки изрече и Плевналиев- българин мюсюлманин, същите като Станишев- българин(хазарин) йудеин. Пиша до всички като тях: братя мюсюлмани и "евреи" тръгвам с всеки от вас на генетичен кръвен анализ и ще видите, че гените ни са едни и същи! Моля ви, не предавайте родината си- България заради чужди държави и интереси! Генетиката е точна наука и ще докаже думите ми и колко ще ви яде съвеста за глупоста ви, място няма да може да си намерите от срам!п.п. не се отнася до турчеещите се ***.

250

Анонимен

преди 10 години

Икономически и политически целия свят се управлява от евреите, и отиване към крайната световно господство -атихриста Станишев е евреин .Държавата се управлява от евреи ,масони-олигарси

249

Анонимен

преди 10 години

До да обяснатлеле колко си зле та Тодор Живков отдавна е мъртъв и не ти прави чест да се гавриш с мъртвитеа Чаушеско само за сведение го разстреляха на площада 89гне пиши неподготвен *** си като твоя идол Станишев

248

Срамота

преди 10 години

Ако пишещите тук са извадка за средностатистически българин,егати тъпия народ сме.Явно някои хора не усещат колко се излагат.

247

evgeni1234

преди 10 години

do 350 :До толкова религиите са полезни,колкото "образ и подобие" на Христовата Божия истина.Религиите са Сатана! Те са които покварват човечеството,понеже хулят Божието слово,опитват се да променят заповедите и се стигна до "Сегашното актуално състояние на света" ! А иначе всичките мерзавци-попа,ходжата,Моше-равина и католическите сатанисти се обединяват под логото:"Религиите в услуга на обществото".Ето така пристига лукавия(бесовските жабешки религиозни духове) от Устите на тези негови слуги(мерзавците ),до вашите уши и и приемат "плът и кръв" във вас!

246

БГ

преди 10 години

=ТЪРГОВЕЦ=СТАНИШЕВ

245

да обяснат

преди 10 години

ГЕРБ да обяснат защо Тодор Живков сега не е в Затвора , пример е Чаушеску в Румъния , браво на Румъния на прав път са

244

БГ

преди 10 години

КОМУНИСТ=ПРЕДАТЕЛ=УКРАИНЕЦ=РОДООТСТЪПНИК=СОЦИАЛИСТ=АНТИБЪЛГАРИН=ТЪРГОВЕЦ=СТАНИШЕВ

243

big

преди 10 години

Само извратени типове, червени руски агенти могат да искат ПАК да сме руска колония !!!Отваряйте си очите !! Искат пак да ви вкарат в руския концлагер !!Искат да сте им крепостни , безгласни слуги на масква !!!Искат пак да живеете като животни зад телените огради с ток и да ви правят на маймуни !!ТЕ, изметта на България - съветските агенти !!!

242

дo: 351

преди 10 години

той Тодор Живков ни предлагаше като живо месо на Русия , да де ама ти от къде да знаеш

241

Гочо

преди 10 години

Този мръсен, национален предател, май иска да запали война в България.Пука му какво ще стане.С парите на Моника ще се засели ,където си поиска.

240

Анонимен

преди 10 години

Господин Борисов, моля да сезирате КС за статута на ДПС - дали тази етническа партия е против конституционна. Вече 20 година няма решение на КС по това питане направено от БСП. Кой го е страх? Защо ДПС и Догановци да са над закона?? Те повече ли са от всички други в България?? Моля сезирайте КС

239

некадaрна журналистк

преди 10 години

По некадaрна журналистка от Камелия Цветанова нема , автора на статията

238

TOP SECRET

преди 10 години

Тодор Живков без малко да продаде България на СССР като 16-та Република , да де ама за това е много опасно да се говори

237

хаха

преди 10 години

какви ги пишеш бе човек?разликата между религия и нация знаеш ли каква е?боже колко прости хора има в България.