167

НФБ

преди 10 години

До До 192НЕ ОТ ВЧЕРА АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗКУПУВАТ ОСНОВНИ СУРОВИНИ СРЕЩУ ЗЕЛЕНА ХАРТИЯ БЕЗ ПОКРИТИЕ..ТЯ ДАЖЕ НЕСТАВА И ЗА ТОАЛЕТНАТА..НО ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОСРАНО ИЛИ КЪСНО ФИНАНСОВИЯ БАЛОН ЩЕ СЕ СПУКА И АМЕРИКА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВРЪЩА ДЪЛГА..НО РЕАЛНО ЩЕ ГО ДУХАТ ТЕЗИ ДЕТО СА СИ ИЗНЕСЛИ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИНА АМЕРИКАНСКИЯ КОНТИНЕНТ ИМА ДОСТАТЪЧНО РЕСУРСИ НА ТЕ НЕ СЕ ПОМПАТ..ДА ИЗУЧАВАТ ГИ КАРТОГРАФИРАТ ГИ НО ДОТУК..КУПУВАТ РЕСУРСИ СРЕЩУ ПЕЧАТАНА ЗЕЛЕНА ХАРТИЯ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА МНОГО НАИВНИЦИ ....

166

Реалист

преди 10 години

Путин нямаше избор, след това, което стана. Играе Ва Банк. Поне показа, че му стиска. Заплахите срещу руското население са реални. Четете малко. Руснаците в Одеса вече са заплашване от сатрапите от Галиция и са им приготвили освен забраната да говорят на руски и отнемане на 50%от имуществото.

165

Анонимен

преди 10 години

църньо няма и срам да се показва. А какво правиха американците във Виетнам,където се озраха, Ирак, Афганистан.... И тия мизерници и западняци, изядени от кризата ще налагали икономически санкции. Смешници жалки

164

МРАВКА

преди 10 години

ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ КАКВО НАПРАВИХА АМЕРИКАНЦИТЕ В ЮГОСЛАВИЯ,ЛИБИЯ ИРАК,АВГАНИСТАН.КОЛКО НЕВИНЕН НАРОД ИЗБИХА ВЪВ ВИЕТНАМ? СЕГА И В УКРАИНА ИСКАТ СЪЩОТО.

163

чудя се този

преди 10 години

младеж с много тъмен тен,, както се изрази берлускони , застане сам до един френски хотел в Париж колко ли биха му дали куфарите си и дребни за почерпка?

162

Хлъц

преди 10 години

До ЪцРъзум, значи. Е, когато имаш мазол вместо мозък, ръзумът ти страда от пръвопис.

161

Fuck the EU

преди 10 години

САЩ за последните 80 години са създали/участвали в 93 конфликта по света. Едва ли има разумен човек по света, който да вярва, че САЩ правят тези войни за да демократизират държавите, на чиято територия са конфликтите. Войните са за ресурсите на планетата. Който ги овладее, той ще управлява света. Същата е била причината за възникването на Втората световна война. Действията на САЩ не заблуждават никого, свидетели сме на нов вид фашизъм, под маската на "демократизирането" на САЩ!

160

Българин

преди 10 години

Смешно е един черен питомец на зоопарка да коментира политиката на най-великият държавник на планетата - президентът на Русия.

159

съюз нерушими

преди 10 години

Тъй е! Простите американци си правят "оскари" а умните *** войни. Вече е факт даже ,че е чернокожите са по умни от ***!

158

ivo

преди 10 години

До Анонимен 195 Сметни ми пак ако може 250милиарна да месец за година 3 трилиона ( поне аз така го смятам) , а новия годишен бюджет е за 16 трилиона . Та 13 трилиона от къде ?

157

Ъц

преди 10 години

За пореден път се оказва, че Обама просто не е в час!Казват, че "Когато Бог реши да накаже някой, първо го лишавал от ръзума му."

156

до 212

преди 10 години

Може би си прав. Въпреки че ние сме били на грешната страна през Втората Световна, но сме го направили, заради обещания на нацистите да си върнем Македония от сърбите. Но на Сърбия им се върна , след като отделиха Македония - десетилетия след това им се върна в Косово.

155

Сами сте си виновни!

преди 10 години

Кой ви е виновен, че вече две световни войни ЗАСТАВАТЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА? Който е тръгнал срещу България ХУБАВО НЕ Е ВИДЯЛ!!! Първо Британската и Френската империи се разпаднаха, после и СССР! Сега май е ваш ред! Руснаците и те да внимават, че веднъж тръгнаха срещу нас (по време на Първата световна) в резултат, на което ги сполетяха три революции, две разцепления и 75 години комунистическо робство!

154

луд

преди 10 години

Добре че Путин е разумен иначе щяхме да полетим към небесата, също така съм съгласен да премахнат паметника на съветската армия и на негово място да направят паметник на нашият президент наведен и със свалени *** а зад него Обама така ще почетем множеството американци загинали по време на освобождението на България

153

Ястреб ®

преди 10 години

Дрън дрън, та пляс! Бари Сотеро е последният ***, дето може да критикува Русия по украинския проблем. Хората много бързо забравиха, че Янукович беше избран чрез демократични избори, които бяха признати от световната общност като прозрачни и легитимни. И беше отстранен от власт чрез цивилен преврат. Путин е много прав, като нарича настоящето украинско правителство "нелегитимно". Кой ги избра тях да представляват украинския народ? Или са назначени на тези постове от украинките Меркел и Нюланд

152

Някой

преди 10 години

"Обама: Изявлението на Путин не заблуждава никого!"Обама ти бе предупреден от осква. Като ти отвърнаха сам си затвори очите за това, заявявайки че било заблуда. Май вие в САЩ се интересувате само от това как изглеждате пред електората си, пропагандирайки още мита за "Страната на неограничените възможности". Не влагай страх в населението на цялото човечество търсейки война с Русия. Това че си седите в белият "дом", подхвърляте хартийки и решавате и раздавате санкции май е**ка ви се струва.

151

Анонимен

преди 10 години

не е "кейнси". толкова по темата.

150

supernova®

преди 10 години

Докато наваксвате с икономическите буквари (виждам, тренда се е сменил от неделя насам, хаххааа), вижте за разнообразие мнението на един руски журналист за неговия си президент и за левите му поддръжници: "Sad those on the left don't have a CLUE what any of this means! & our dicktator shows the world how weak he is! But, that's what happens when u elect a man with ZERO experience w/ANYTHING! This isn't a game people, wake up!"

149

Анонимен

преди 10 години

До тошкатаТи докъто четеше вестници Аз оправях рускини зад Адмирал:)

148

До 192

преди 10 години

Ако фалира САЩ, фалирам и аз! Да, финансовия крах на изкустенно изградената банкова пирамида ще рухне, но след кратък период на хаос ситуацията бързо ще се стабилизира. Огромния виртуален доларов финансов дълг ще се занули.Можете ли да посочите печелившия в тази глобална машинация?А, губещите?Нужен ли ви е джокер???