15

flink

преди 10 години

По тая логика мутрите трябва да са най-интелигентните в БГ понеже се водят богати,а примерно бедните учители - бавноразвиващи. Интелигентността и богатството мисля,че нямат нищо общо.Въпроса е тази интелигентност в каква посока ще се насочи и с какво друго качество ще се съчетае. Както може да се насочи в градивна, така може и да се насочи в диструктивна дейност.

14

неизвестен

преди 10 години

Приспивно-подсладена новина, целяща поддържането на дълбок летаргичен сън на цялата нация!Това нещо, което никой у нас не уважава, се кове всеки ден. То разходва много воля, усилия и енергия за да се берат плодовете му. До колкото виждам у младежите, учещи в момента или завършили наскоро, в българското училище е на пиедестал преписването, включително с помощта на нови технологии. Всичко това, на фона на краденето на кадърните и можещите от чужди държави ни гарантира неописуем упадък!

13

депутат

преди 10 години

Ако,премахнем IQ НА НАШТЕ УПРАВНИЦИ,ще се наредим в челната тройка.

12

neni4a

преди 10 години

Абе тия пак лъжат . Ако бяхме на 14 място,та то нямаше да живеем в подобна мизерия. Абсолютно малоумно и профанско изследване.

11

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Робинзон Крузо,е един от най-интелигентните хора на света,защото се е справил сам на пустинен остров,научил...дивак,да чете и пише.Интелигентноста се изгражда и кове в непосредствения ни стремеж,да се развиваме и да преодоляваме ежедневните ни човешки проблеми.Едностранчиво е да свързваме интелигентноста на даден човек,с материалното му благосъстояние.Интелигентноста не е...даденост по рождение,тя се развива и надгражда.Първите седем години на едно...дете са решаващи за формирането на инт.човек.

10

Дядо Мраз

преди 10 години

Айде, и тия преписаха грешната и подвеждаща новина. Като повечето меии в последните 2 дни. Много хора се хванаха на тая уловка, но даВи кажа истината. Според това изследване, което е на повече от 4 години, ние НЕ сме на 14 място, а в 14 Група - има цели 13 групи пред нас, някои от групите с по 6-7 и повече държави в нея. Рейлно сме на 47-48 място. Ама нали трябва да се всигне българският дух, да се удари Бай *** в гърдите и да каже - добре мие е и така, защо да мисля за проблемите.

9

divaka

преди 10 години

До FlinkНе точно обратното прави ни по изобретателни , освен това се справяме и страхотно с фалшификацийте

8

Flink

преди 10 години

Това че си интелигентен не означава,че можеш да се възползваш от това.Доста такива хора познавам. А това,че сме интелигентни не значи,че не сме крадливи.

7

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

За кражби в България са много интелигентни...няма що!

6

проф. Балкански

преди 10 години

Доста противоречиво изследване на Ричард Лин. Основен проблем е и понятието коефициент на интелигентност. Азиатците са с най-висок КИ, но цивилизацията, технологиите и науката се създават в Европа. Азиатците са само епигони на това, което създават европейците. САЩ са европейци разводнени с азиатци и ***, но създателите на висшите постижения са европейците. За ИК на българите съдете по техните научни постижения и доходи, които клонят към нула. Преди да се сърдите, помислете!

5

Бойко Борисоф

преди 10 години

ми я да ми кажете като съм с икю 16 означава ли че съм много тъппросто повече немога да искарам на тоя идьотски тест

4

бай Петко

преди 10 години

Може да сме най-бедни от ЕС, но имаме акъл как да се оправим, стига да не ни пречат политиците. Лошото е, че на избори само узаконяваме предварително самоизбрали се индивиди. И на това ще му дойде края, може би не за нас възрастните, но БЪЛГАРИЯ ще я има и ще се оправи !

3

Анонимен

преди 10 години

българите са умни хора, но тук почти не останаха.

2

kremenaabv

преди 10 години

пълна боза е това изследване.интелигентни,пък най мизерната държава,нещо въобще не се връзва

1

Анонимен

преди 10 години

хахахаххахаххаBullshit.