19

Тато

преди 10 години

Каква идилия, представям си кмета, как подскача и вика по телефона пожар,пожар да е жив и здрав, че да може да интегрира ***.Там съм виждал много цигаски лагери и добре са се усроили има един на поляна, до река Лоара кеф ти река, кеф ти гора,красота, само че усрана естествено.Да са им честити ***.

18

бай Х

преди 10 години

Христо: "Аз съм напълно шукиран"Шукария!

17

Христо

преди 10 години

Аз съм напълно шукиран, но в същото време съм страшно развълнуван. Такова нахалство и наглост трудно срещам сред кръга в който се движа ( предимно млади поети и артисти ) но освен всичко друго очаквам удари срещу още независими малцинствени средища във Франция. Има още нещо, имащо отношение към всичко това и на науката й предстои да разбере това.

16

Коце

преди 10 години

Тия нямат ли си ФХК къде са им организациите за защита на чавешките права, а забравих те във франция защитават ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, а не животинските.

15

Dalaver4u

преди 10 години

ГУРБЕТЧИЯ стига си сравнявал с Сидеров и Ганчев и си защитавал *** .....а вземи по внимателно пали кабелите другия пат !

14

Анонимен

преди 10 години

БХК къде сте бе келемета такива. айде обадете се на колегите си от ФХК или вие само тук тровите пейзажа с платеното си присъствие

13

аз съм българче

преди 10 години

Г-н Жус, обвинявайте за това добре организираната си противопожарна система. Разбира се, никога не е късно да се поправи стореното, вие осигурете повече каравани, а от нас ще получите безплатно био-гориво.

12

demosten2

преди 10 години

Възмутителна нетолерантност: ИНТЕГРИРАЙТЕ си ги, БЕ!!

11

!@#$%%

преди 10 години

Ей франсета-не така!Защо насаждате ксенофобия?Каква е тази дискриминация?Оставете ги да си НАБЕРАТ жица и жИлезо на спокойствие!Вие нали сте демократи?Не виждам къде е проблемът ако *** правят набези в частни имоти на пенсионери примерно!Да пощипват френските моми и да ви мият прозорците по кръстовищата?А сега сериозно!И ЕДИН *** ДА ОСТАНЕ ТАМ-ПРОКАЗАТА Е ПУСНАТА!НЯМА СПАСЕНИЕ-ТОВА НИЕ ГО ЗНАЕМ ОТ ОПИТ!!!Има много лоши хора от всяка нация,но в *** сбирщина един свестен няма!

10

Анонимен

преди 10 години

И аз като кмета , ужасно съжалявам !

9

Pich.

преди 10 години

Prav e 4oveka. Mnogo rano sa pristignali! Sledvashtiqt put da se nau4at kogato ima pojar pri ***. Da im e za dobur urok.

8

йованчо

преди 10 години

Ваши са си ромите вече. Не ги щем обратно. Навремето вашите ги дадохте на Хитлер, вземете си сега от нашите!

7

хаха

преди 10 години

Франция иска връщане на ромите в България и Румъния, България и Румъния искат връщане на ромите в Индия и Египет.

6

Боби

преди 10 години

Предлагам нашите министри и представители в ЕС институции да критикуват Франция, че не успява ефективно да интегрира ромите. Нали е много лесно хахахах айде де хахах интегрирайте ги хахах

5

гост

преди 10 години

Дискриминация !!!!! те са европейски граждани и могат да ходят където си искат. Франция трябва да бъде глобена и парите от глобата да бъдат дадени на България за нанесени морални щети

4

sokrat62

преди 10 години

Приобщавайте си ги вие бе, що ще ни ги връщате??? Ако ги върнете, ще ви пратим бежанците, то как инак, хем сме в евросъюза, хем да си стоим на исток и да сме "гостоприемни"!!!!!!Осен това за *** от Африка може, пък за българските и румънски *** не може.

3

Big Bad Wolf

преди 10 години

Не е проблема в това че са дошли рано, ами че са поливали с вода вместо с бензин.

2

Анонимен

преди 10 години

Ако в заглавието пишеше цялото му изказване, а не част от него избрана за ефект щеше да стане ясно , че е напълно прав. 9 пожара заради горене на кабели. Лишават хората от връзка , после викат пожарната да им оправя положението.

1

Анонимен

преди 10 години

mnogo si e prav 4oveka. - vsi4ki go misliat, no nikoi ne go kasva.