119

Анонимен

преди 10 години

Narkoman!

118

Анонимен

преди 10 години

Истински герой си ти ранобуднико :) Ама първо партизанчетата да завършат, да вземат да поработят малко и да допринесат нещо за тази държава, а после да искат. А за хвърлящите камъни и напиращи да влязат в парлемента бой по кофата. Ама хубаво бой, нали искат законност и ред ? А мърлячите окупители СУ е крайно време да ги изритат с шутове и да им предоставят сметките за вода, ток и тн. А и да платят пропуснатите ползи на останалите студенти.

117

Барут

преди 10 години

Кога най-сетне ще измрете - гадни комунисти, социалисти и прочие ***?

116

Митев

преди 10 години

Горкият вижте го как е застанал да позира за снимка. Абсолютно се търсеше един такъв да има за да може да се покаже по видео обмена и Цветанов докато е Брюксел да каже че полицията бие . как хубаво съвпаднаха двете неща не мислите ли .

115

mdaa

преди 10 години

И главата е добре, и джобчето пълно, и службицата се топли - идилия!Остава само да целунеш ръката на Дон-а за ... нов морал ;)

114

neni4a

преди 10 години

До AIMILIVSКолко процента си го плащат сами а? Бас хващам,че точно тия "ранобудните",нямат и един ден трудов стаж.Всеки нормален човек,който сам с иизкарва парите,няма така лековерно да иска да ги пропилее и то само заради единия "морал".Най-големите викачи от тях за морал,са се продали вече,я за парични облаги,пост и т.н. Другите са като овцете,водят се по тия "пастири".Като "награда" може да получат занулена година и платени напразно такси.Да им е честито

113

Анонимен

преди 10 години

До баба СофкаБабо , Софке, просто моята слаба ерудиция, но ми звучиш като дърт п*дерас на заплата

112

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че нищо му няма, това място лесно се отваря рана. Бутал се е някъде където не трябва и са го шибнали и тва е. Само българите очакват да отидат на протест и полицията да ги остави да правят каквото си искат. Когато нарушавате закона без значение каква ви е целта ще има последствия.

111

Анонимен

преди 10 години

До тойАахахахах те пък като се вслушват. Какво ми даваш за пример варварски държави пионери в това отношение.

110

Николов

преди 10 години

Охоо,цокам здраво.Половиница ракия не развалям.

109

До дръндер

преди 10 години

Симуланд. А ти виж по ранен репортаж и тогава ми философствай.

108

Николов

преди 10 години

Стига сте менкали номерата де.

107

до 121

преди 10 години

Николов не е ренген, а съди за околните по себе си и познатите си. Представи си в какви среди движи, като изтрезнее.

106

Николов

преди 10 години

116#Опа.Збърках.

105

той

преди 10 години

И английския посланик,както преди това германския и френския,изразиха мнението,че политиците в България не се вслушват в гласа на народа.И не се вслушват, защото са се заградили с железни огради в Парламента,който явно им прилича на затвор.Може би тренират за по-нататъчната си кариера,следвайки примера на заместник-председателя си и дясна ръка на Ахмед Доган.И моля, не сравнявайте България със САЩ,това са две различни планети.

104

Анонимен

преди 10 години

Ако този е студент, аз съм диригент на сомфоничен оркестър.

103

avenir

преди 10 години

До Анонимен 103Не "син комунизъм" , а ЧЕРВЕН КАПИТАЛИЗЪМ, младежо!Колкото до американците, ако се намери някой да им сложи за президент СтаниШев, а за държавен секретар, Доган, или Бисеров - ще емигрират в Мексико, да се спасяват, докато полицията им в това време ще охранява наркобароните.

102

Николов

преди 10 години

118 # .Прати ми 70 лева пътни и веднага идвам на протест.Щото обичам България ще дойда.

101

съвет

преди 10 години

Млади хора, бягайте да учите в чужбина, там образованието е безплатно, стандарта е 100 по висок, ще научите повече и ще бъдете сто пъти по щастливи, още сте млади спасявайте се, Ако 10000 студенти напуснат в протест България, има надежда някой да се замисли у нас. Оставайки тук ще загубите 25 години от живота си да мизерствате с 300 лева заплата за специалист с висше образование. Не си изхабявайте живота както се случи с нашето поколение.

100

Анонимен

преди 10 години

До НиколовTi da ne si 4oveka rengten? haha