28

Анонимен

преди 10 години

Тоя няма ли да се пенсионира, смешна и жалка гледка!

27

морски

преди 10 години

Тоя *** на снимката пак се е разпенявил нещо.

26

Иво

преди 10 години

Джаф, джаф, джаф. Нещастници. Толкова ли сте зле да не забележите че ББ е класи над тоя ръб Орешарски? Вижте им делата, поведение, изказ. С какво тоя мрънлъо Орешарски ви впечатли? Уж бил експерт ама не се знае по какво. По финанси със сигурност не. Не може да отговори на елементарни въпроси. Мисълта му тече като на бавноразвиващ се. От друга страна не е имало случай на някакво обществено недоволство на което ББ да не е излязъл и ясно и кратко да обясни за какво става въпрос. Ама сте матрял. Пфу

25

бъдин

преди 10 години

Бойко стяга редиците!Нема лабаво!

24

икономист

преди 10 години

Е мили ми другари, които гласувахте за БСП-ДС какво стана, не били компютри ами компоти. Нали щеше да има увеличения на доходите. Да ама един друг път. Финансовия министър каза няма пари, а то наистина няма и няма да има. Тази работа не става със заеми а с акъл и добра работа, но това с акъла не е за вас. Честито повишение на доходите на всички печеливши от БСП-ДПС-Атака-ДС. А да не забравя да попитам какво стана с обещаните 1000 лв. минимална заплата и 500 лв. минимална пенсия.

23

Мильо ВИПОНДов

преди 10 години

Управленска немощ и безскрупулност съзря Борисов --- Тоя най после се е погледнал в огледалото! =============="Орешарски да каже кой му е предложил Иван Иванов"---- А аз си мисля че ще е по интересно ако Дедо Моньо вземе да каже кой му предложи Боко Тиквето :)

22

Росен

преди 10 години

Свинята говори за чистотата

21

Анонимен

преди 10 години

Давай Бойко!

20

76

преди 10 години

А КОЙ ИЗБРА ЕДНА МУТРА ЗА МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ

19

Орешарски

преди 10 години

на *** не отговарям .Кой си ти бе *** та ще ти кажа.Бегай в Банкя .

18

О'Боже!

преди 10 години

кокошките нападнаха бостана.бостанско зеле пресен зарзават.И чак когато нищо не остана Бостанското плашило ги съзря....

17

иван

преди 10 години

кой предложи тиквата за министър председател?

16

Анонимен

преди 10 години

Тиква, а кой предложи Лъчо Мозъка, кой предложи Цвинокио, кой предложи първата калинка Калина, кой предложи Емил Димитров и Мирослав Найденов, кой предложи Искра Фидосова?... Отговаряй бе, ***... Нагли, крадливи и некадърни ГРОБ-ари...

15

Анонимен

преди 10 години

На тия гадове политиците да им е ясно, че ще ги сваляме едни след други!)

14

Атакист

преди 10 години

до 7Е ти к'во очакваш? Всички *** на Тиквата се бият за място в Нова за да могат да му се мазнят. Агент Димитър го кани вече 3 пъти за 2-3 години във Всяка Неделя.Много ниско падна Кеворк! И той се продаде, както и Сашо Диков....Жалка история!

13

Революционер

преди 10 години

И при правителството на Борисов беше така, само дето не си подаде оставката на време и за това се стигна до този силов метеж, който му разклати стола и го събори на земята, чак го прати в болницата.Нещо подобно ще се случи и на това правителство. Няма да остане безнаказано и то! Щом правителството на Борисов беше свалено, това не е нещо повече от неговото правителство. Може да са упорити и да не си дават оставката, но не се знае как ще се развият нещата. Рано или късно и те ще си получат заслу

12

123

преди 10 години

та ти ли които си сикаджия правиш забележки и си граветирал с трактори компири маджовци паши и прочие

11

Пешо

преди 10 години

Много си *** Боико

10

м

преди 10 години

До АнонименБойко прочете Винету и стана вожд, а Орешарски прочете един вагон книги и стана слуга на един *** от Украйна. Какво падение.

9

Анонимен

преди 10 години

Г-н БОРИСОВ , КОЙ НАЗНАЧИ В ОБЩИНСКА СЛУЖБА ЗЕМЕДЕЛИЕ гр. БАНСКО ЛИЦЕ ОСЪЖДАНО ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ ??? КОЙ ПРЕДЛОЖИ СЪЩОТО ЛИЦЕ ЗА ДЕПУТАТ ОТ ПП ГЕРБ ???