240

Silvi25

преди 11 години

Злопаметна , не ги затруднявай толкова, пичагите просто са научили някоя и друга нова дума и сега се упражняват и се кефят.

239

Злопаметна

преди 11 години

До are_kulataЯ кажи пиле шарено, ти колко работни места си открил през живота си, или си от тези дето клечат до нощен паркинг до 40 години? Видях ви, момчета на Волен, ми... биячи в нощни клубове, пазачи по паркинги, до един неудачници. Нищо не сте направили, с нищо не сте преуспяли. Никой от вас не ерискувал, не е направил собствена фирма, не еоткрил собствен фитнес с кредит - до един сте неудачници и гларуси.

238

Злопаметна

преди 11 години

До are_kulataА коя дуплика е "лепа", бе хейтърче? Нахендриха ни за шеф на етика един истерясал ***, дето го обграждат 50 броя неандерталци, които дори не могат да говорят, само рупат пици ипикаят. Е...??? Това ли е бъдещето на нацията?

237

Silvi25

преди 11 години

Ей го на чичко Ви коректива на мафията. Какво си говори? vbox7/play:7802e729 Ама сега нещо май джоба - пълен и друго говори. Коректива! хах!

236

B_Georgieva

преди 11 години

Искат да поставят политическа партия Атака в изолация!Искат имунитета на Волен!Искат Единствената партия, която работи да спре да работи?Естествено, че искат нали предишните депутати и техните приятели с обръчи от фирмище им спрат потока на парите крадените пари от държавата !Това се очакваше, защото Атака им търси сметка за кражбите!Защото Атака иска да не се оправдават повече пред народа, а да понесат наказания и да отговарят за престъпленията си!

235

are_kulata

преди 11 години

До ЗлопаметнаНяма какво да коментирам. Тази дуплика е толкова нелепа и безфактологична и противоречаща, че съм задължен да благодяря на колегата(аnonim) по долу за синтеза.

234

rabat

преди 11 години

ДО ЗЛОПАМЕТНАЗА ТОВА ЧЕ СИДЕРОВ Е КОРЕКТИВ НА МАФИЯТА, МОНОПОЛИТЕ,БАТ БОЙКО -ТОВА ЛИ ТЕ МЪЧИ БЕ МАДАМ? АКО СЛЕДИШ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ЗАСЕДАНИЯ ,КОЛКОТО И ДА НЕ ТИ ХАРЕСВА ,ЩЕ РАЗБЕРЕШ ,ЧЕ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,САМО ЗА 1 МЕСЕЦ НАПРАВИ ПО-ВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ГЕРБ ЗА 4 ГОДИНИ.

233

anonim

преди 11 години

До ЗлопаметнаАбе супер куха лейка си ти! Това твойто никъде го няма, и не се изказвай, като даскалица 23 набор

232

rabat

преди 11 години

ДО ПЕПЕЛЩО ЗА *** СЕ ИЗВЪДИ БЕ ЧОВЕЧЕ С ТАКАВА ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И ОТВРАТИТЕЛНИ КЛЕТВИ.ДЯВОЛА Е ВЛЯЗЪЛ В ТЕБ БЕ ЧОВЕК.ОТИДИ НА ЦЪРКВА ДА СЕ ПОКАЕШ ЗА КЛЕТВИТЕ КОИТО ДАВАШ,ЧЕ ДА НЕ ТИ СЕ СТОВАРИ НЕЩО НА ГЛАВАТА.ИЗКОРЕНИ ТЕЗИ ГРОЗНИ МИСЛИ ОТ СЕБЕ СИ И СЕ ПОКАЙ!СЪВЕТ ЗА БЕДНАТА ТИ ДУШИЦА.

231

Злопаметна

преди 11 години

До are_kulataКого лъжеш? По площадите с мутрите си на работа ли е или извънработни му плащат? С мегафони, палки, патлаци в работното време ли скача по площада? Бе как можеш да мразиш собствен народ, да го биеш и да се пишеш националист?

230

are_kulata

преди 11 години

До ЗлопаметнаОф, Боже пак ли ти.....Волен просто ходи на работа. Знам, че диктатурата на твоя шизоиден червен барон Гнойко забранява партиите и отрича парламентаризма, но приеми най-накрая, че имаше избори, хората гласуваха за определени партии, те не са дошли незаконно в парламента или с преврат.Фуния искаш ли за тази информация?

229

Злопаметна

преди 11 години

До are_kulataДа, Волен управлява - звънкат му, и той търчи да осигури кворум. Въпроса е че в този кворум не се взимат решенията които да са в интерес на българския народ.

228

are_kulata

преди 11 години

Да набиеш в ГЕЙБерастките тикви, че АТАКА не е упрвлявала,както и каквото и да е било с властите в държавата и геометрията на едно управление,е все едно да качиш Фидосова на колело.

227

Анонимен

преди 11 години

Тъпинг пойнт, за половината от парите дето сте ги похарчили да съм върнал Боко яхнал Фидоскова, но и за всичките долари на света не мога да върна Цецо...ще лежи в затвора, няма начин!

226

Злопаметна

преди 11 години

До ПредлагамЗАЕДНО с Волен, Местан и СТАНИШЕВ. Ае, да ви видим тарикатите.

225

Предлагам

преди 11 години

Я първо на другаря Бойко Борисов да му свалим имунитета.Какво ще кажете?Та нали лично той обещаваше, че ще се бори с мафията и продажните политици.Колко народ му повярва и гласува за него през 2009 г.?Колко хора измами мошеника му с мошеник.Колко хора загинаха заради този УБИЕЦ / както го наричаше Янка -урвата Янев/???

224

Злопаметна

преди 11 години

До anonim293що? Понеже батака откраднаха по-малко и завиждате?

223

anonim

преди 11 години

Али Баба супер си ***!Виж другите партии които са били на власт, колко много народни пари откраднаха, после говори за Сидеров и неговите избиратели!

222

Анонимен

преди 11 години

Змиьо, от тебе по- герберка няма, ти си 55 набор и си омъжена за оня *** Добряка!

221

anonim

преди 11 години

Айде много моля такива като злопаметна да не се занимават с политика. Тя дори не знае кой подкрепя, а коментира. Е баси и злопаметната гъска!