25

Chikatilo

преди 11 години

Са ше разберете кво означава ''За кокошка няма прошка'' До 26..а мани другото *** и кучето си е негово :)

24

Анонимен

преди 11 години

Три години за едно куче вие нормални ли сте бе хора ,че то по добре го осъдете на смърт

23

Мишо

преди 11 години

Много ми е любопитно, ако беше *** и къчето беше вързано за каруцата му какво точно щеше да му се случи...

22

Иванова

преди 11 години

До КироМилото, ти грам мислене или възпитание. Не си виновен, не си имал истински хора около себе си. Пореден продукт на сбъркано и неграмотно общество. Хубаво е да те кастрира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Алов

преди 11 години

Даже бързо е съкратил мъките на псето. На мен така куче да ми прави мизерии ще го мъча докато пукне и стане кожа и кости без да го трепя . Сега всички се правят на защитници на животните и ще съдят човека заради някъв *** .

20

ААА

преди 11 години

ПАК СЕ ПОКАЗАХМЕ ПРЕЗ СВЕТА....ДА ГО ЛИНЧУВАТ ТОЯ ПУБЛИЧНО ИЗВЕРГ СЕГА АКО ИМАШЕ СЪДЕБНА СИСТЕМА ЩЕШЕ ДА ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕ АДЕКВАТНО,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ У НАС ВСЯКО ЧУДО Е 3 ДНИ......СВЕТА ГЛЕДА.....

19

Анонимен

преди 11 години

Представете си разхождате се с малкото си дете и виждате квичащо куче , вързано за кола и отзад кървава диря. Що за *** човек би удобрил такава постъпка ? Първо , ако не щеш кучето да ти дави кокошките вържи го ( трябва да си много "интелигентен" за да не се сетиш, че това все пак е животно и е в природата му да убива ).

18

Стефка

преди 11 години

Наистина ако имаш побесняло куче е логично да го убиеш но в случая става въпрос за гнусния и нечовешки начин по ,който го е направил.На този човек нещо в главата не му е наред!

17

Салахадин

преди 11 години

16 до някъде е прав!!Обичай е на село куче ако се овълчи,да му се тегли куршума!!Този просто се е престарал, а и са го снимали!!!Това е!!!Лош късмет!!

16

.!.

преди 11 години

А какво получават, тези оядени ***, които окрадоха и продължават да крадат? НИЩО. Какво получават телефонните измамници, които вземат пари (в комбина с полицията, която ни пазиииииии) и после са причина за самоубийства от страна на измамените. А какво се случва с тези ***, който бият стари хора за пенсиите им?Обаче щом стане въпрос за някакво псе (не одобрявам акта, обичам животните), но се преекспонират нещата и се измества фокуса от реалните неща в случая!

15

Днес бг, трябваше да

преди 11 години

допълните новината, че всъщност това бързо раздаване на предварително правосъдие всъщност дойде след поредния гаф на прокуратурата и полицията, които решиха да върнат полумъртвото куче на "стопанина" му, веднага, след като го откриха в канавката...И "стопанинът" естествено, го довърши, зарови го и се опита да се покрие...Но да, факт е, че това сигурно ще е първото подобно дело в България, най-сетне. Все пак най-накрая трябва да стане ясно, че садизмът на обществено място е подсъдим.

14

Аз

преди 11 години

Ако куче ми изяде кокошките. 4 май беше гътнало - ше го одера живо. Не само заради това, че ше требе да купувам нови кокошки, ами заради това, че се е овълчило да дави кокошки. Меките китки прродозащитни да не мислят, че кокошките не са се мъчили!? Ама те кокошка, освен тази у фризера не са виждали. Дай сега дедото да отиде в зандана, че си е пречукал кучето, което го е върнало у първи клас? Баста! Ако иска и на филии с трион да го реже живо - заслужило си го е!

13

Анонимен

преди 11 години

До 10 Много си прав!

12

Салахадин

преди 11 години

А *** коне и кучета???Знаете ли за какъв терор говорим?

11

Messi

преди 11 години

Абе хайде да не влиза в затвора,ама да го влачат два-три часа из селото!

10

Анонимен

преди 11 години

Ставийски насвяткан до козирката утрепа хора на шосето и какво получи!?

9

Анонимен

преди 11 години

Да го влачиш по улицата вързано за колата и то живо това животно за мен е постъпка на психически нестъбилен човек , не живеем в средновековието за да се случват такива неща. Затвор незнам дали заслужава , щото и той сигурно има семейство ама максимална глоба от 5000 лв мисля, че ще му е за урок .

8

.!.

преди 11 години

Браво! Лидцемерие в действие, мейд ин БГ. Толкова хора плачат за правосъдие, но НЕ. Пияната *** Максим Стависки, с условна присъда, че уби двама. Колко други такива подобни неща се случиха, но нееееееееееееееее. Тоя е изверг, защото бих направил не знам си какво на някакво псе. Т'ва хората са много гнусни изчадия. Ако утре видите паднал човек, няма да му помогнете, но ако е псе, котка, или папагал ще се счупите да звъните на 112. Нали? Давайте сега минусите...

7

Анонимен

преди 11 години

Къде ли са братя Галеви да чуят тази новина.....

6

Станойчо

преди 11 години

Да му го набучат здраво!