268

Злопаметна

преди 11 години

До баба КункаА как иначе? Човек, който не става демонстративно пред чуждите посланици изведнъж обърна палачинката и заговори за уважение, при условие че само неговия глас е бил нужен за кворума. Как хората да не са против?..... Ся ни натресе тия барабар с Орешарски и ще живее спокойно. А на нас дупе да ни е яко.

267

баба Кунка

преди 11 години

Виждам, че Сидеров е в днес.бг. Слага по 1 минус на всеки коментар. Даже и не чете, че то всички коментари са против него.

266

Гешо

преди 11 години

Червен турски гъзодавник . Това се знаеше отдавна , но много хора от Атака не искаха да го повярват .

265

9999

преди 11 години

протестиращите маи си свършиха работата ,перфектно........

264

Н.

преди 11 години

Предател!!!!!

263

Do 299

преди 11 години

До Патриот A *** започнаха да изкачат един по един , да ве *** и псевдопатриотите!!!

262

баба Кунка

преди 11 години

"Това ли е вашата представа за парламентаризъм, да провалите заседание, на което присъстват президент, патриарх, посланици" От кои посланици ти пука бе ***, от дебелобузестите ли?

261

kokoboko

преди 11 години

България винаги е предавана не от турци а от БЪЛГАРИ!

260

Патриот

преди 11 години

АЗ гласувах за атака ....много сажалявам че го направих те се оказаха предатели!!!!!

259

Яяяя ...

преди 11 години

По добре ДПС от колкото Волен .. дпс си го знаем ... "Б"оленчо не го знаем !!! ХАХА Знаех си , че ще си направи харакири.

258

Zar Rezan

преди 11 години

Който го подкрепя - да му изпрати тубичка вазелин. Ще му траябва поне 4 години.

257

Кънев

преди 11 години

онова изцъклено създание с блудкав поглед живеещо заключено в годините на златният период на своята идеология 1937 - 1943 година Волен Сидеров днес закопа своята родина. *** скоро дано ако не ние ще му помогнем!!! Мир на праха на Атака и на излъганите надежди на милионите българи които за пореден път повярваха на ДС и нейните структури....

256

Maketo

преди 11 години

Абе Волене да те питам аз , я ми кажи къде е яне янев?!?

255

мразещ комунисти

преди 11 години

Атака закла България !!!Протестиращите сега доволни ли сте !!! Ето ви новата власт комунисти-турци-предатели !!!

254

Злопаметна

преди 11 години

Че и за патриарха говори.... Къде беше патриарха, когато хората се самозапалваха? Снимаше се с царя, Волен, но нито веднъж не излезе към хората:- Братя, не се самоубивайте. Ще повърна всеки момент.

253

did

преди 11 години

predatel da umre6 dano

252

Deja

преди 11 години

Жалко, че им повярваха толкова много хора и гласуваха за тях, защото са против *** и турци, а сега се оказа, че хората за гласували за партия, която подкрепи ДПС... това е разрухата на Атака, но волен 4 години още ще ***...

251

hahaaa

преди 11 години

Скъпи патриоти! Видяхте ли си лидера как се опита да покаже пред вас колко е против кабинета с мълчание като не си упражниха вота. Нали всеки знае какво значи мълчанието. Нямам думи,поредния цирк. Жалко за това,което е останало от Велика България,но това си заслужаваме след като пак си ги избираме. Мъка....

250

Злопаметна

преди 11 години

Пак го задавам този въпрос - Атака като партия сега накъде? Или майната й? Това е двойно предателство - спрямо партията и спрямо народа.

249

Cross

преди 11 години

Ако приемем, че Волен е искрен и се е регистрирал, щото е отговорен....тогава защо останалите от групата му не се регистрираха и не гласуваха?Значи - 22 от 23 от ПГ на Атака са безотговорни...не би ли следвало шефа им да подаде оставка...след като е толкоз отговорен и принципен?