141

Оп-са

преди 11 години

Прокуратурата официално каза преди часове, че много голяма част от бюлетините не са технологичен брак, т.е. годни са и нямат документи и протоколи за бракуване! Явно е, че има голямо нарушение!Колко нагъл и нахален трябва да си, че да заявиш, че бюлетините били за някой друг, при положение, че печатницата е на твой общински съветник?!?Срам и позор е, че това същество ще получи и един депутат!

140

afrikaneca

преди 11 години

made in 4algaria.....

139

Анонимен

преди 11 години

Съществуват ли бюлетините Съществуват.Какви джипиеси,какви глупости на търкалета.Иззетите фалшиви бюлетини са доказателство за чутовно престъпление.Как щели да се попълнят,как щяла да се извърши подмяната.Честните хора нямат отговор, затова й му се връзват на простотиите.Откъде да сме сигурни ,че и в този момент не стават някакви подмяни по села и по паланки.

138

Hotspace

преди 11 години

Кpaтуно, кpатуно.... жал ми е за милата ми Pодина!!!!!

137

аз

преди 11 години

Леле каква гримаса - неуспешен опит за усмивка

136

afrikaneca

преди 11 години

hitrec si ti Andre6koo-hitrec.....RiP Bulgaria.

135

Данъкоплатец

преди 11 години

Този го е страх дори от урната- и там е с охрана......

134

Анонимен

преди 11 години

Този самохвалко и самовлюбен направо ми се повръща да го гледам.

133

162

преди 11 години

и това го давам само като хипотетичен пример, за всички които разправят напред назад че било невъзможно подправянето...

132

156

преди 11 години

В завод от 1500 души се дават предварително попълнени и подпечатани (с печати от някой друг склад) бюлетини с един печат и утре ако не отидеш на работа с празна бюлетина си на улицата...

131

Анонимен

преди 11 години

Напук на прогнозите жителите на Банкя гласуват масово днес. "Такова нещо отдавна не е имало", казаха членове на изборни комисии. 310 избиратели от общо 1200 бяха пуснали бюлетини до 13.30 ч. в СОУ "Христо Смирненски", където е избирателната секция на бившия премиер Бойко Борисов.

130

Анонимен

преди 11 години

Защо тези не са в затвора? ...ЗАЩОТО СИ ГЛАСУВАХА ЗАКОН ЗА ОПРОЩЕНИЕ И КАТО СТИГНЕ ДЕЛОТО ДО СЪДИЯТА, ТОЙ КАЗАВА:ПО ЗАКОНА ЗА АМНИСТИЯТА ПРИЕТ ПО ВРЕМЕТО НА БСП, ДПС И НДСВ И ОБХВАЩАЩ ПЕРИОДА ИМ НА УПРАВЛЕНИЕ СА ИМ ПРОСТЕНИ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КРАЙ НА ДЕЛОТО.Просто да си знаете...

129

стела иванова

преди 11 години

защо сте анонимни нали е демокрация по комунистически сега станишев ще ви напълни гушите на всички клакьори , като се почне от мъжката *** дудук барекоф и се стигне до всички дали гласа си за съргея и доган ибрикоф не анонимно излезте с имената си никой ли не се сеща кой съсипа икономеката в държавата кой изнесе куфарите с парите кой дърпа все към руската мафия а..........!!!!!!!!!!!!!!

128

Оптимист

преди 11 години

Дами и господа, намирам аргументите на г-н Бойко за логични! С този ход /350 000 бюлетини на склад/ се гони сензация, дестабилизация на българската държава и прозира дългата ръка на енергийната мафия! Ако искате България отново да стане "16 -тата" най-прецакана република на СССРпродължавайте да гледате TV 7, да вярвате на другаря Бареков и да мечтаете БСП и ДПС да дойдат на власт!

127

ИСТИНАТА

преди 11 години

Промяната трябва да започне първо от вас самите!!!

126

4

преди 11 години

Ами джипиесчетата и микрофончетата са скрити от двамата с брато и са тяхна собственост, както и всичко останало в държавата ни, между впрочем.... Вероятно съди по собствените си дела и мисли, че и другите правят това, което е негов патент.

125

ИСТИНАТА

преди 11 години

ИСТИНАТА БОЛИ, виждам няколко които проумяват думите ми , ама виждам и такива които не могат да вникнат в това което казвам, няма и да го разберат.....

124

След по-малко от 2 ч

преди 11 години

...часа, без никакво значение от резултатите от изборите, Бойко Борисов и Цветан Цветанов могат да бъдат арестувани!

123

втори договор

преди 11 години

Не се вълнувайте! Собственикът на печатница Мултипринт в Костинброд Йордан Бончев, е имал и втори договор, с Цецо, за отпечатването на 350 000 допълнителни бюлетини. Дето се казва, за всеки случай!

122

ИСТИНАТА

преди 11 години

ИСТИНАТА е, че и вие , ВИЕ дето пишете и коментирате тук сте същите, същите като онези горе! Те са ваш продукт! Ти, ти който четеш това, ЗАМИСЛИ се дали ако имаше възможност да вземеш няколко милиончета, (с който ще си уредиш живота) за да прокараш някакъв си *** закон, ДАЛИ не би го направил, и ако, в което съм убеден, просто нямаш право да ги съдиш онези, онези които са като теб! 99,99% СМЕ като тях, продажници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!