35

Анонимен

преди 11 години

Сега ще си проличи, дали казаното от мършата е адекватно или просто е поредната помия излизаща от устата му!

34

7

преди 11 години

Каде е Боко ? Нямаго по тв . Абе дано го няма и в БГ.

33

Фиаско

преди 11 години

Процентът за ГЕРБ на изборите ще е метър за глупостта на Българина.

32

хм...

преди 11 години

Браво, г-н Цацаров!Много сте експедитивни!А ...какво стана с разследванията по договорите и безобразията в енергийната система?А?!Нещо услужливо ги поотложихте.Бутнахте ги в 9-та глуха, май.Не ни хвърляйте прах в очите!Народа не го интересуват подслушванията на престъпниците политици и мафиоти.Народа мизерства и не може да си плати сметките!

31

Сашо

преди 11 години

Червената мафия е за предпочитане пред милиционерската некадърна банда на ГЕРБ!А и събитията отиват натам! Това се казва справедливост!Има възмездие за последните 4 години мизерия!

30

ЦСКА

преди 11 години

А сега какво? Гъзолизците гербери увяхнаха. Ще ги видим без Цецо-конецо кой ще им води предизборото шоу.Така е! Който не вярва да пита. А тези драскачи-платени *** какво ще пишат сега? Че нищо не е верно, че всичко е измислено от "комунистите", че...Мръсен *** сте вие герберите. Повече ще видите власт на кукувден.

29

Селянина

преди 11 години

Герберите яко се издъниха :) Дали магистралите ще спасят поувехналия рейтинг Бойков- едва ли ? Срутва се пирамидата ГЕРБ, жалко, че и те ни излъгаха ! Уважаеми съселяни-да си направим гаргара със системата и да гласуваме за Светльо Витков и ГЛАС НАРОДЕН :)

28

Факт

преди 11 години

Последният параграф в статията лъже.Проверката на прокуратурата САМО ДОСЕГА е потвърдила, че 2/3 от сигнала на Станишев е верен, но проверката продължава и може да се окаже, че сигнала е верен на 100%.

27

П.

преди 11 години

Стигнахме дъното...да видим сега ще се намери ли кой да ни оттласне или ще се потвърди, че със стари к**ви нов бардак не става...

26

Пурко

преди 11 години

До до ГюроМай ти не си добре. Изобщо не си в час. Щом тъпотиите пожарникарски те кефят.

25

Анонимен

преди 11 години

ПОДЛУШВАНИЯТА СА ПАРАВАНА, ЗАД КОЙТО СЕ СКРИ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, ПЛЪЗНАЛА ПО ВСИЧКИ ПАРТИИ.

24

ДО 17

преди 11 години

До до 1И какво като се върне БСП на власт?А,да !По-малко крадяха,а ГРОБ докара хората до оскотяване,самоубийства и самозапалвания,милиони за незаконни подслушвания и мизерия,която ни класира на последно място като най-бедна страна!

23

до Гюро

преди 11 години

Ти добре ли си да гласуваш за БСПъ, партията мафия, заради чиито престъпни договори сега плащаме луди сметки,които фалираха НЕК и дариха 2 милиарда в Белене и Цанков камък,които даваха комисионни на хидроинженера,заради кражбите на които спряха еврофондовете,а мафията си имаше държава.Не е възможно да има толкова ***,занимават ви тука с някви смешни подслушвания и вие започвате да блеете.

22

Трандафор

преди 11 години

Бацилът ГЕРБ се разпространява ударно. Червеният вятър само може да го унищожи!

21

Анонимен

преди 11 години

Падат глави.Кои са главорезите.Всички партии без ДСБ са креатура на едни и същи кукловоди.Творят си партийки и си ги смачкват ,когато поискат като изгоряла цигара.Затова и пушилката е толкова голяма.Трябва да се изгаси фаса и ,да се извади нова цигара.Коя ли ще е тя.На Кунева,на Сидеров или от някое гражданско движение.Ще доживеем,ще видим

20

Бай Ставри

преди 11 години

Хайде, Цветане, все по- близо до мен си!!!

19

vesko

преди 11 години

Коя партия имаше лого "Подай лопатата"?

18

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Става интересно , когато в една банда , някой от бандата , застрашен , започва да ПЕЕЕ- за да си спаси СВОЯТА кожа :)Тогава става ясно ,че са банда- всеки срещу всеки - за да оттърве пандиза:)Ще станем и известни в Европа..Традиции - българската ДС- или нейните методи, продължават и 22 години след 1989 година :)Никой не заслужава доверие и ВСЕКИ , особено във властта , ТРЯБВА да бъде подслушван , изнудван ,заплашван , МАНИПУЛИРАН,подчинен- за да е сигурен ТОЗИ , който е на власт:))България - 21- вия век ..Какво да правиш:))BIG AL

17

Леонсио

преди 11 години

Да привикат и Веско Потното- е той ще има какво да изпее за шестака.

16

Анонимен

преди 11 години

Законът омерта вече не действа.