24

До ТИТО (№ 20)

преди 11 години

Вярно е, че Сидеров не е глупав. Вярно е, че има амбиции. Той просто работи в полза на Русия. От едно "колониално робство", та в друго. Това е неговият национализъм.

23

Анонимен

преди 11 години

ИМето на др.Сидеров е свързано с ДИАГНОЗА !Всички го напуснаха ,даже и жена му!

22

Анонимен

преди 11 години

Те, ако са нарушили само изборния кодекс, с мед да ги намажеш.

21

Анонимен

преди 11 години

До Волен Сидеров, никога, по никакъв повод недей да топиш ГЕРБ, достатъчно е да натопиш само Искра Фидосова и всички ще се удавим, заради покачването на нивото!

20

Анонимен

преди 11 години

АТАКА,...е плодът ,който с големо напъни сътвориха от ----СДС,БСП,ДПС,НДСВ----това другари ,е вашето дете ,....ЗАЩО НЕ СИ ГО ИСКАТЕ?

19

дак

преди 11 години

браво волене ама ще гласувам за герб

18

Анонимен

преди 11 години

Бг-ПОЛИТИК =*** ----лъжат и крадът ...на поразия ,мотото и двата ''етноса'',с еднакво мислене е:---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---,на гърба на Бг-народ ,.....цял живот!

17

Анонимен

преди 11 години

Ей, момче не ми говори за Луфтханза и Сейшелите. Май си забравил командировките на любимия другар агент Гоце, или пък дъртата госпожица Масларова с нейните накити и ваканцийки всеки месец? Какво ще кажеш за Серговата любовница, Моника ли беше ква беше? Ами Бойковите афери с Цветелина, защо някак си ги пропусна, или шестте апартамента на Цецо? Драгалевския селянин автоматично го пропускам от списъка, а плешивеца от Мадрид още си точи от горите. За тях що не каза нищо?

16

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ не може да бъде натопен, те и без това са подгизнали до над гушата в лa.нa!

15

Анонимен

преди 11 години

Дежурните плювачи се бавят нещо. Айде бе *** няма кинти иначе: Луфтханза, Сейшели, Деничка, Капка, крепил герб 350 години, руско ***, *** на путин, болен, долен, лудница, лидерофф, крайно десен, крайно ляв, фашист, ксенофоб, хотели, ривиера, любовница, фюрер, ямболски(може и сливенски) ***, фюрерче, популист, 500 лв пенсия - откъде пари, скачени съдове с ДПС, къде беше когато..., ама нищо не казва за..., пари от ДПС за Атака, батака, ***, руска ***, ***

14

Анонимен

преди 11 години

"Топи" не е точната думичка. Реагирал е като съвестен гражданин и българин, а ГЕРБ когато и да ги докладваш им е малко....

13

Анонимен

преди 11 години

Щом медиите масово изкарват луд Волен Сидеров, то тогава какви са Иван Костов, Сергей Станишев, Румен Петков, Румен Овчаров и Бойко Борисов? Сигурно БСП, ГЕРБ, СДС и Царя са си нормални хора, на които за съжаление не им се е получило управлението. Иначе са си честни, не са крали милиони, не са приватизирали за жълти стотинки, не са се облажвали от комисионни. Само късмет са нямали, нали медии?

12

пак аз

преди 11 години

Е те тия двамата луди - Боленчо и Янка не виждам кой нормален човек ги подкрепя. Или народа ни е тотално изпростял и луднал та да вярва на такива или аз нещо не схващам за какво става въпрос.

11

Анонимен

преди 11 години

Герберчета, защо цъкате минусчета, не държите ли закона да се спазва? :))

10

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ-юдоамерикански слуги!

9

hmm

преди 11 години

не че нещо, ама май по-добре за изпозатворят границите и да национализират всичко, от колкото да сме разграден двор и всичко да се приватизира от чужди монополисти

8

Анонимен

преди 11 години

Повечето тук сте рожби на промивката от разни Слави Трифоновци и други чалгаризатори. Истината е една - исканията на улицата се препокриват до голяма степен с това, което Волен Сидеров от години говори и изповядва. Това са фактите. Стига сте плашили хората с национализация, това също е изкривеното мислене, което демокрацията ни сервира - че държавата била лош стопанин. А кой е добрия стопанин, частниците и монополите, които ни доят всеки месец?

7

Защита

преди 11 години

А бе Волене, кой ти вярва, че не си с ГЕРБ! Вие гласувахте всичките им закони, включително и за връщане на наказателните лихви. Каквото и да говориш, "По делата им ще ги познаете."...

6

Анонимен

преди 11 години

после да не плачете, като национализираме всичко и затворим границите :)

5

Убиец ли е Боко

преди 11 години

Диктатора-убиец Борисов е над закона това е ясно на всички дори и на МВР, и Цацаров!