213

и мене много

преди 11 години

" Mного ме кефят червените мушмороци от този анонимен форум.Тия петолъчки жигосани по челата ви съвсем са ви взели акъла.Давайте другари - с удоволствие чета вашите безсмислени напъни които ми напомнят на 2009г.И тогава след изборите бяхте като напикани мушката. То си ви стана навик и традиция. "

212

Анонимен

преди 11 години

Трябва да се гласува. А за кого не е чак толкова трудно да се реши, стига нещата да се правят простичко. Глобалната политика, световната икономическа криза и т.н. са неща, които не са наша работа. Аз си спомням добре всички правителства и парламенти на прехода и ще гласувам за тези, при които аз лично се чувствах най-добре (имах работа, купих си кола, ходих насам-натам, не се притеснявах за битовите разходи и т.н.) Направете го и вие и няма да сбъркате.

211

Гюро Михайлов

преди 11 години

Всъщност, ГЕРБ са предвестниците на "висящото" кафе. Сам че при тях "висящо" е всичко. Разкрих ги! От 13 май ще има да си висят, като циф..ка на перон! Днес, с тези листи тотално увиснахте на въжето на политическото си минало!

210

попа

преди 11 години

моля пийте си хапчетата на 12 05 /да няма после аз не разбрах/а на младите пожелавам терминал 2 / това е тяхното бъдеще / тук само продавач и разносвач на стоки / другата страна на монетата е *** ге. или бързо живей /

209

хитър си Мюмюне

преди 11 години

Който не излезне да гласува няма да е истински българин. Да им пуснем празния плик, та като се направи броенето да се види колко е легитимна "политическата класа " и колко гласоподаватели я искат. Па така и света ще разбере колко са легитимни, щото резултата се чете и навън, и се коментира. 47,4% празни пликове ще си е шамар и много повече от яловите протести дето не сториха нищо..........Васо или Мюмюн?Ниската избирателна активност е като манна небесна за ДПС..Точно обратното--гласувайте бълг

208

До Васо

преди 11 години

Не си прав.Трябва да се гласува.И празните пликове не са решение.Щели да разберат чужденците колко са легитимни.На чужденците им е през оная......кой е легитимен и кой не.Те си имат своите проблеми,но не биха търпяли проблеми като нашите.Гласувай за който ти харесва.Но ако след това те разочарова излез на улицата и го свали от власт.Така правят тези за които се кахъриш как ще погледнат на нас и които живеят много по-достоен живот който сами са си извоювали.

207

Анонимен

преди 11 години

Тя е ясна български *** за кого ще гласувате вече,ами де що е останало умно,честно и читаво по-скоро да си стяга куфарите!!! българина бил справедлив,смел,горд и т.н. БЕШЕ ,ама преди 100-150 години!!! Мислел за децата си,сега мисли кой от крадците да опълномощи да обере дома му,разбирай България!! БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВ РАЙСКИ ДОМ,НО СТОПАНИТЕ МУ СА КАЛПАВИ!! НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА!! Дерзайте по-скоро да я съсипем и закрием като такава!!!!

206

Анонимен

преди 11 години

Към обърканите хора в България,които не знаят за кого да гласуват-гласувайте за Иван Костов-най-подготвения политик,който отново може да извади страната от кризата,както го направи през 1998 год.Единствено той не извади торбата с лъжите както направиха другите-ГЕРБ имали воля-имате воля за още по-голямо крадене.Волен обещава 1000 лв.мин.заплата-от къде ще ги вземеш,бе?Кунева-250 000 раб.места-тя ли ще ги открие?БСП-също.Трябва да си много ***,за да повярваш на всичко това.Мислете с главите си.

205

Васо

преди 11 години

Който не излезне да гласува няма да е истински българин. Да им пуснем празния плик, та като се направи броенето да се види колко е легитимна "политическата класа " и колко гласоподаватели я искат. Па така и света ще разбере колко са легитимни, щото резултата се чете и навън, и се коментира. 47,4% празни пликове ще си е шамар и много повече от яловите протести дето не сториха нищо.

204

Анонимен

преди 11 години

stiga s tezi la.nometi ot gerb i bsp edno i Sashto .AKO ISKATE DA UMIRATE OT GLAD PAK GLASUVAITE ZA GERB S TQH SHTE CAFNEM I VARJEM.A I DRUGO SHTE STANEM *** DARJAVA NIKAKVI MERKI NESE VZIMAT OT TQHNA STRANA SAMO ZA *** SE MISLI

203

Анонимен

преди 11 години

Пълни ЛЪЖИ !

202

77777

преди 11 години

Досегашния опит показа, че винаги когато се избира най-малкото зло, на практика се избира най-голямото зло. Аз прилагам друга тактика - не гласувам за най-голямото зло за момента, а най-голямото зло сега очевидно е ГЕРБ.

201

Реалността

преди 11 години

" социологическо проучване на Института за модерна политика "Кои ли са тези? А-ха, Борислав Цеков бивш седесар, после в НДСВ, после в Новото време, после пак в НДСВ. Защо ли не вярвам на седесари и на тези от партията на Симеон Крадливий?

200

dp

преди 11 години

Така така, за по-малкото зло.Предлагат ти зелено, кафяво и жълто ла.но, кое избираш за обяд като "най-малко зло".

199

Анонимен

преди 11 години

Никога повече ГЕРБ-не искаме нито по- малко нито по-голямо зло.Искаме неопетнени млади,интелигентни хора и по възможност неподкупни.Надявам се да се намерят и такива.

198

Пурко

преди 11 години

Какво разнебитиха герб за три години и половина? Двойното увеличиха здравните за безработни. Същото увеличение на акциза върху цигарите, който удари най-много бедните и ги принуди да се тровят с контрабадни ***. Заради контрабандата на цигари и дрога, ръководена от властта на герб. Закритите болници и училища. Заради откраднатите милиарди от магистралите. Смъртоносната антисоциална политика, геноцида над възрастните и вкарване в гроба поне на половин милион души.Съсипаха и сринаха живота ни

197

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че обществените нагласи ще се променят рязко след като излязат наяве слухтенето на Цветанов, далаверките на Найденов и Борисов

196

Анонимен

преди 11 години

"А най-забавното от всичко е, че дори професионалните агитатори нямат отговор навъпроса "кои са кадърните", само изреждат кой от кого бил по-некадърен :D :D."В такъв случай се гласува за по-малкото зло а то е ГЕРБ.

195

Обективен

преди 11 години

За да призная за обективно едно проучване, трябва около 40-45% от хората в проучването да са заявили, че няма да гласуват. Всичко останало е стъкмистика според това кой плаща. В случая излиза, че само под 30% нямало да гласуват, а това няма да стане.

194

dp

преди 11 години

А най-забавното от всичко е, че дори професионалните агитатори нямат отговор навъпроса "кои са кадърните", само изреждат кой от кого бил по-некадърен :D :D.