192

Анонимен

преди 11 години

Тоя мазната си уста я използва май не само за ядене. Ей подлого разкарай тия крадци не ми обяснявай колко правилно било да ни крадат. Да ви се не види и политиците. За какво сме ви избрали?

191

Анонимен

преди 11 години

На това икономшченце хич не му е ясна силата на тока. Ограничен до едните цифри и толкова.

190

амии

преди 11 години

ами айде де, НАПРАВЕТЕ КАКВОТО ТРЯБВА НАЙ-ПОСЛЕ! то е ясно че тая комисия е в комбина с тия които трябва да регулира! НАЛИ ЗАТОВА СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ, УВОЛНЕТЕ КОЙТО ТРЯБВА ИЛИ ЗАКРИЙТЕ ЦЯЛАТА ПРОДАЖНА КОМИСИЯ!!!

189

Анонимен

преди 11 години

ФАКТ - Този форум е пълен с фенове на БСП или по-точно един-двама, които денонощно сипят хвалби по С.Ст. и плюят ББ. Има и такива, които правят противоположното - фен/ове на ГЕРБ. И двата типа са ми смешни и жалки. Плюят се даже в "Прогноза за времето"

188

Хасму

преди 11 години

Алооу, КЪДЕ Е БАТИ?!

187

KIKO

преди 11 години

BALGARSKITE GRAZDANI SA PODLOZENI NA GAVRA I REKET I NIAMA KOI DA GI ZA6TITI KATO STADO OVSE BEZ KU4ETA KAKTO PRI INZETO !!!!

186

Анонимен

преди 11 години

за 10 г цената на парното в София е скочила с около 300% . Моля, политиците да кажат кои заплати са се повишили с толкова???

185

Анонимен

преди 11 години

отънели са лиценза на електродоставчици в Гърция. Къде е дянков да ми обясни, че не било европейско? А европеййско ли е другарщ дянков да се нарушават договори, да даваш рушвети на ДКЕВР и политици да ти правят монополни за заробващи закони????

184

политиците

преди 11 години

Пак се манипулират нещата и се опитват да се измъкнат политиците! Проблема е тежко социален - 25 години хората биват крадени безобразно от кой ли не, доходите не помръдват, а цените растат непрекъснато и няма как да се покриват разходите. Въпросът е на оцеляване, но сит на гладен не вярва!На масона от Хасково, Делян Добрев му дреме за хората, той е избран да служи на господарите си, който няма да намалят цените и съответно печалбите си, докато не бъдат изгонени с ритници, както в Албания!

183

Дръндер до 204

преди 11 години

До до 183 хипопотамАбе герболетки с какви очи още се мотаете тук и измисляте изсмукани от пръстите на ТЕлян Дроплев обяснения? Я се разкарайте!

182

Анонимен

преди 11 години

- Колко струва токът и как се изчислява?- Костов + Симеон + Станишев + Бойко + Акцизи + 20% ДДС

181

до 201

преди 11 години

Костов продаде Марица изток на американаците и им гарантира изкупуване на много висока цена от НЕК, за разлика от държавноата Марица, чиято енергия се изкупува за стотинки. днес това са т. нар невъзтарновяеми, костово разходи, а не го тока не го бърка- що рушвети комисионни прибра....

180

до 183 хипопотам

преди 11 години

ЕРП дойдоха по времето на Цар СИМЕОН,като казаха,че не трябва да има монополи.За тяхдържавата е МОНОПОЛ.И друг път не се изказвай неподготовен.А СЕМЕРДЖИЕВ бешеназначен от ГЕРБ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДКЕВР,И ТРЯБВАШЕ ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НАБЪЛГАРСКИЯ НАРОД.След 3г. и половина ,като стана напечено ББ го уволни.

179

оставка

преди 11 години

Като търпите, плащайте най-високите цени за ток и бензин в Европа. Щом така ви харесва - това е демокрацията все пак, нали?

178

183

преди 11 години

Какъв Костов ти се привижда пак :) Цар Симо докара и твоя идол Бойко, и ЕРП-тата :) Костов не е много стока, но дотук е най-добрия ни премиер и направи най-много за тази държава. Кой продаде БТК, Булгартабак? Пак Костов нали :) :) :) Жалки сте !

177

Истински оптимист

преди 11 години

До optimist 185. ТИ не си никакъв оптимист ти си зомби, което властта е набутала тук да драще глупости. Аз например вярвам че ще се оправи България като изритаме всички като се започне от Бойко, мине се през Станишев и се стигне до Янев!

176

optimist

преди 11 години

до 195 - Колега, ти прочете ли въобще какво написах? Другаря Кутев в прав текст си признава, че има екип от форумни агитатори! А както добре знаем, тук в Днес.БГ със сигурност се подвизава част или целия този екип.

175

Хипопотам

преди 11 години

Хора,българи-довечера излизайте всички на протестите!!!Ако сами не си помогнем,няма кой!!!Да приключваме с ЕРП-тата,че после трябва да мятаме и банките!!!Да отидем и да ги питаме дали ще дадет на всеки по 2 милиона кредит,както на бащата на министърчето с изцъкления поглед?!?

174

До 184

преди 11 години

Споко бе другарю! Нали ти казах, че Борисов просто изчаква още малко да ви пораснат крилцата покрай създадените от вас протести и ще ви ги резне с голямата ножица, както го е правил много пъти досега!

173

Анонимен

преди 11 години

Прочетете коментар номер 177!!!!