111

Анонимен

преди 11 години

Дам. Всичко е политика, тоест финансови облаги. Изобщо никой не го е грижа за никакво здраве на когото и да било освен своето собствено. Само драгите съкоментатори се дърлят, и те не знаят за какво.

110

redordead

преди 11 години

пак ли ни занимават с проблемите на наикотиново зависимите наркомани? ореваха света, че трябвало да излзиат от време на време на чист въздух, че да попушат малко.Голям мерак имате да ви смърдят устите и дрехите на ***...

109

Справки_13

преди 11 години

До до СправкиВажното е, че виждам грамотните на ***! Поне по йодно хапче да бяха и давали! Сега нямаше да се смееш така истерично! Избърши си лигите, не съм майка ти но ти напомням! :) Това много издава!

108

Ната

преди 11 години

Дядо ми живя до 87 г. като димеше нонстоп с лулата си И СИ СРЪБВАШЕ ОТ ШИШЕНЦЕТО ПЪЛНО С РАКИЙКА.Тъпчеше се само със сланина и яйца,но имаше СПОКОЙСТВИЕ.НЕ СА НИ ВИНОВНИ НИТО МАЗНИТЕ ХРАНИ НИТО ТЮТЮНА НИТО АЛКОХОЛА-СПОКОЙСТВИЕ НЯМАМЕ И ЗА ТОВА СИ ОТИВАМЕ БЕЗ ВРЕМЕ.

107

Анонимен

преди 11 години

ДРАГИ ПУШАЧИ ?Пушете навсякъде ,и по всяко време на денонощието ,цигарите са полезни за вашето здраве ,....НО НЕ И ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ!Смърдете на *** ,не се и къпете ,бъдете все така нагли ,не се съобразявайте с децата си !

106

Анонимен

преди 11 години

Ама всичките българи до един ли питахте ?

105

Анонимен

преди 11 години

Няма по-грозна гледка от 25 годишна сбръчкана пушачка с 10 годишен стаж с цигарите.В лицето прилича на 40 годишна

104

Анонимен

преди 11 години

Основното, което липсва на изследването е пушенето в България по етноси. В България на 100% пушат *** ....

103

Пушач,

преди 11 години

а ти деца имаш ли? И пушиш ли в устите им, за да живеят по-дълго и да са по-здрави?

102

Факт

преди 11 години

Повечето от най-яростните поддържници на пушенето в заведенията ходят там, защото са бедни стари, болни и злобни, но им е гот да правят гадно и на останалите.

101

Bob

преди 11 години

nniki4a виж, намери някоя книга, "как да спечелим изборите", и я прати на боикоборисов. На корицата тури Винету.

100

nniki4a

преди 11 години

До nniki4aduhmarketing.ucoz/Alan.Kar.The.Easyway.to.Stop.Smoking_New_Release.pdfтова е адреса на който можете да прочетете и свалите книгата-Не Пуша Вече.

99

ПУШАЧ до 106

преди 11 години

Стига вече с тоя САЩ и политиката, тука говорим за здраве, което е доказано от ЛЕКАРИТЕ!!!!!!!!!!!! Пуши си да си жив и здрав един ден като имаш деца ги съветвай да пушат!

98

nniki4a

преди 11 години

duhmarketing.ucoz/Alan.Kar.The.Easyway.to.Stop.Smoking_New_Release.pdfНе пуша вече-страхотна книга помогнала на много пушачи.Науката Егология също помага много.

97

Анонимен

преди 11 години

Като гледам повечето кафенета как са празни.Преди дойдат некви баби и почнат да припадат колко смърдяло вътре.Колко било опушено и как забележете "децата" не можели да дойдат на кафе.Е сега кво?Вътре няма никой.От вън се свили на една маса некви и зъзнат докато пафнат набързо и си изпият кафетата.После си тръгват на бързинка щот е хладно а вътре не се пуши.Иначе да, пушенето е вредно.

96

Bob

преди 11 години

Провалът на изборите вече ви е гарантиран, гюрбави. Дори и да отпадне забраната, пак сте аут. Вие се нас*ахте.

95

до 112

преди 11 години

До до 100 - Приятелю, а дали е възможно, да си бяха пушили в заведението, или НЕПУШАЧИТЕ са крайни "егоисти", който ще им пречи час - час и 30 да седят на задимено :D РАЗДЕЛЕНИЕ НА НАРОДА !!!

94

Бат Ицо

преди 11 години

Айде вече пушачите да спрат да ни занимават с глупости.

93

Анонимен

преди 11 години

"непушачите " са заблудени хора, които си мислят, че ако живеят здравословно ще живеят 100 години. Обаче истината е такава- живеят дълго щастливите хора, немразещи, обичащи, разбиращи и широкоскроените

92

до 100

преди 11 години

Valeri, толкова ли си никотинозависим, или изобщо не уважаваш приятелката си, която мръзнела, за да можеш да задоволиш върховния си егоизъм?! Нищо нямаше да ти стане, лигльо, ако не беше пушил час -час и половина.