664

Анонимен

преди 11 години

Я ко се оказа: "Борисов е дал съгласие да бъде агент-информатор, заведено му е "картонче" и в архивите се пазят негови донесения, подписани от водещия оперативен работник.Делото на Борисов в ЦСБОП е кръстено Буда", може би от името на фирма Будоинвест", създадена няколко години по-рано от Борисов и Алексей Петров."

663

ами

преди 11 години

ами да се организираме по-скоро и преди юли янков да стане писател ,да му помогнем

662

мими

преди 11 години

мими ,мими не си актуална вече агент буда е пътник -сам ще си отиде,да приятелчетата ти с чатен бизнес ха,ха ,ха -гербаджийски бизнес-цигари,амфетамини и т.н.

661

Анонимен

преди 11 години

не звучи като ултиматум, а по-скоро като предложение, което поставя първия на втора позиция гард

660

Слава

преди 11 години

Пророчествата на Слава Севрюкова за България!!!!!!!!!!Виждам как българският народ ще се вдигне като един, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев. Вероятно, без да си даваме ясно сметка, този пъклен план за обезбългаряването на югоизточната част на страната е задействан още през 90-те години. Скандалите с братя Юзеирови и тяхната мюсюлманска партия

659

Анонимен

преди 11 години

TOVA E BULGARSKIQ BRAD PIT. TAKA TOI KAZVA NA SEBE SI, DALI SI PRILI4A SE VIJDA NO NAI-SI PRILI4A NA BRAD PIT PO....GLASECA.

658

Мими

преди 11 години

Ако Борисов не е премиер, аз няма да платя на държавата нито лев повече! НИТО ЛЕВ ЗА ЧЕРВЕНАТА ***! Всички приятели с частен бизнес сме го решили окончателно! Измамниците ще им се наложи да крадат от собствения им електорат - от пенсиите на бабичките! Не че не са го правили!

657

Слава

преди 11 години

Слава Севрюкова!!!!!!!! обаче е категорична за едно: ще има възмездие за продажните политици, и то ще е страшно. Затворите ще бъдат препълнени с народоотсъпниците и предателите, които доскоро са ни управлявали, а българите като един ще се вдигнат да бранят страната си. Едва тогава ще настъпи истинското събуждане и оттласкване от дъното.СБУДИ СЕ БЪГАРИНО ВРЕМЕ

656

бд

преди 11 години

Абе Дянков ,на кой му пука за теб.Ако си ходите двамата с премиера си е Ваш проблем ,обичайте се и бъдете щастливи.

655

!

преди 11 години

ликуй народе! Гласувай отново за Боко Тиквата и Цецо физкултурата! Ще ни оправят! Дайте им втори после трети ичетвърти мандат!

654

Елена

преди 11 години

С лава на БОГА!!! Ето това ще ме мотивира да работя, да агитирам, да се обърна наопаки за парламентарните избори. ТОЗИ *** ОБЕЩАВА ДА НАУСНЕ БЪГАРИЯ!!! Давай народе - всички срещу ГЕРБ С МОТОТО "Ако Борисов не е премиер, напускам България!". Дянков, *** нещестен ЩЕ ТИ ПОМОГНЕМ....

653

Ние

преди 11 години

Ако Борисов е премиер семейството ми напуска България окончателно!

652

Даси

преди 11 години

За пореден път се убедих, че това е един обикновен счетоводител без никакво виждане за развитието на България, която явно мрази.

651

дядо Йоцо

преди 11 години

до сега се колебаех за кого да гласувам но ти Цървуле ми реши проблема за всеки друг но не и за ГЕРБ само и само да се махнеш смотаняко от там от където си се пръкнал защо не отдеш в Грузия там те чакат

650

666! СУПЕР...

преди 11 години

....Дянков Е ЧОВЕКОПУДОБНО ДВУКРАКО МЕКОТЕЛО ПРЕМЕТАНО ПО ГАРАЖИ ШИШЕТА КОФИ И ЛАБОРАТОРИИ КОЛБИ МЕНЗУРИ И ТУБИ...ИЗТЕКЛО НАКРАЯ ОТ ШИШЕ АНТИФРИЗ У БАНКЯ...!

649

Анонимен

преди 11 години

Местим те в затвора Дянков! Да видиш ти какво е да те опъват феодални старци.

648

Boyko

преди 11 години

Прав ти път!!!*** НЕЩАСТЕН!!!!!СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!!!!!ДА ГОРИШ В АДА ДАНО!!!!!

647

Анонимен

преди 11 години

абе къде забрави сегашното правителство

646

Анонимен

преди 11 години

ми ходи си още сега бе *** че вече ми се присира от теб

645

АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

До Филип 31ТОВА СА ЕВРЕЙТЕ РАЗГРАБВАЛИ БЪЛГАРИЯ 23г. :АНДРЕЙ ЛУКАНОВФИЛИП ДИМИТРОВГЕОРГИ ПИРИНСКИ ГЕО ЮРАЙАЛЕКСАНДЪР БОЖКОВ ПО МАЙКА БАКИШНАДЕЖДА МИХАЙЛОВАЕДВИН СУГАРЕВПЕТЪР СТОЯНОВСИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ ШИМОН КОХАРИВИЛХЕМ КРАУС СОЛОМОН ПАСИСТЕФАН СОФИЯНСКИСЕРГЕЙ ЯКОВ СТАНИШЕВЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВАНИКОЛАЙ МЛАДЕНОВВАЛЕНТИН АЛЕКСАНДРОВ ВИЛИ БЛУМФЕЛДРУМЯНА ЖЕЛЕВАСИМЕОН ДЯНКОВ ШИМОН ДЯНКОВКРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВАИРИНА БОКОВАМИГЛЕНА КУНЕВА ПРЪМОВАИВАЙЛО КАЛФИНЛИДИЯ ШУЛЕВА ЛИДИЯ БИДЖЕРАНОИ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ???????????????????