74

!

преди 11 години

Следва.. шут за СДС!Тия си направиха надгробната плоча приживе.. не че им остава много де..Толкова изкусна смърт на СДС ни ДПС ни БСП имаха сили да спретнат.

73

ПенсиониранМитингар

преди 11 години

Единицата за безочие и нахалство 1 Кеворк снощи пита, не е ли срамно да се събере толкова *** на митинга на СДС. Трябва да се пита лидера на ДСБ (Демократи Скубят България), който е достоен човек, указал посоката на следващите управници. СДС (Съоръжението Държавна Сигурност) е с изтекъл срок на годност.

72

Анонимен

преди 11 години

ей едно време в СДС имаше интелигентни хора.

71

...

преди 11 години

Браво! ГЕРБ разбиха СДС!

70

Анонимен

преди 11 години

Мартинчо се сети след 4 г. да не се слага повече на ТикватаЯвно останалите от Синята коалиция са по-зле и от него

69

до 95

преди 11 години

Който се е завъртял около ГЕРБ, добро не е видял.

68

Република Шопска

преди 11 години

Долу всички тоталитарни партии!

67

Мери

преди 11 години

Леле, тези от ДСБ ще се пръснат от яд: МаЛтинчо, Шарков и генерала-ефрейтор Гяуров вече няма да бъдат машите на Ванчо от Драгалевци в СДС! Ами дотук бяхте, сега Ванчо да прави на някоя друга партия номера и интриги, той си е потомствен ДС-ар. То и името на ДСБ е ДС-арско: ДС(БЕЕЕ)! Дано изгонят и другите депутати и най-после СДС да се отлепи от дъното,че аман от ВОДА-чи!

66

Яко

преди 11 години

СДС?Ефтинджос...

65

гъзолизец

преди 11 години

Ама тия от СДС още ли се вземат на сериозно? Отдавна са политически трупове и още се подвизават само защото няма кой официално да обяви *** им. Какво ни занимават със себе си????

64

.

преди 11 години

Поредното ограбване е в ход , давайте да се караме помежду си заради тия *** и най-важното , ако някой прави протест стойте вкъщи и му се смейте , така ще ускорим хода на краденето и скоро няма да остане нищо и ще можем най-после да закрием държавата и да почнем да се бием за желязо с ***.

63

до вчера седесар

преди 11 години

И кой остава в СДС? Дебелакът от снимката и кой друг? СДС се маргинализира изцяло. Стават *** на ГЕРБ, втори яне.

62

Анонимен

преди 11 години

Абре тая Нейнски как стана евродепутат? И що не е НейнскА

61

Жоро

преди 11 години

Обърнете внимание: от няколко дни телевизиите, по-специално БТВ и НОВА, както и медииите като Медиапул, Труд, 24 часа, Дневник и Днес.бг се разсипаха да дават трибуна на Д.Г., В.Ш. и М.Д. да обясняват колко са добри те и колко лош е Кабаиванов. В същото време Командира не допуска такова нещо в ДСБ и гледа сеира на СДС. Ясно е,че тримата посочени се надяват да бъдат приети в ДСБ. Да ходят още сега и заедно с Надето да оставят СДС на мира. Аман от потомствени лапачи! Просто тези от софийската организация трябва да разберат,че тяхното време отдавна мина.- каквото можаха направиха да припомням ли случаят с един бивш председтел на сОС, каквото можаха откраднаха, сега да си сядат на парцалите , а водещите на БТВ и НОВА да не се опитват да изчистват опиканото им реноме. Няма смисъл - на власт вече е провинцията.

60

????????????????????

преди 11 години

Кой лапна гаража на лошото УБО?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

шеф на СДС

преди 11 години

ЕТ "герб" ще намери решение! Правилното решение е, другарят Борисов да стане конституционен съдия, главен прокурор, патриарх, Генерален Секретар на Комунистическата партия "герб", шеф на СДС и портиер на американското посолство! Много ще му отива!

58

Без айдуци

преди 11 години

Най добре сДС и оДС аут от политическата сцена!

57

Просто,

преди 11 години

ББ е ненадминат в политическите игри и всичко ,което изглежда като гаф е добре премислена игра.Изненадите ще продължават и нищо не това, което изглежда. Само ***-шараните по форумите ще подскачат с по-вече адреналин.......

56

Анонимен

преди 11 години

Тиквата явно е навътре с проституцията и бързо ги надушва....

55

цецко

преди 11 години

Браво ,Каба......ико, с такива като теб герб ще е номер едно !