92

Анонимен

преди 11 години

До 110Винаги власт имаите са крадяли,но никога не сме изпадали в положение като сега

91

Анонимен

преди 11 години

Комуноидните платени драскачи реват за пенсиите, но удобно забравят, че към 1989 г пенсионни фондове нямаше.Това не им стигна и през Жан Виденовата зима съсипаха тотално българина като обезцениха десетки пъти спестяванията на всеки българин, с което попречиха на голяма част да започнат малък бизнес !Това е истината. Причината за състоянието на България е БСП/БКП - никой друг !

90

Анонимен

преди 11 години

той искал 14 евро на човек.....Аз искам по 1 цент на мравка.....Без думи.......

89

ДО 106

преди 11 години

СТАНИШЕВ НИКОГА НЕ Е ОТРИЧАЛ ,ЧЕ Е ЧЕРВЕН. ПОЖАРНИКАРЯТ СЕ ПРАВИ НА НАЙ- ГОЛЕМИЯ ДЕМОКРАТ, А СИ НОСИ ОЩЕ КНИЖКАТА В ДЖОБА. ТАКИВА СА НАЙ- ОПАСНИ- ТЕ И МАЙКА СИ БИХА ПРОДАЛИ ЗА ВЛАСТ- ВИЖ КОИ СА ПРИ МЕГЛЕНА И НЕ ПИТАЙ !

88

ДО 102

преди 11 години

ТОВА БОЙКО ЛИ ТИ ГО КАЗА ? ЧЕТИ ,БЕ, ЧОВЕК- ИНФОРМАЦИЯ БОЛ.

87

Анонимен

преди 11 години

99Говориш за 'Винету' а не говориш за Станишев, който стана премиер с нулев трудов стаж и с уникалния научен принос в изследването му 'За Ролята на униформата в Съветската армия'.БКП/БСП е 100 годишна партия известна с :1. Тероризъм2. 45 години тоталитарно управление 3. 3 фалита на държавата в рамките на тези 45 години4. Милионерите в ВС на БСП 5. Лукановата зима - беднотията и мораториума върху плащането на външния дълг, съсипал България6. Виденовата зима - тотално обедняване на народа

86

Анонимен

преди 11 години

само да не ги дават тия пари на кучкарите, че ни изпохапаха

85

Анонимен

преди 11 години

101София е много по добре сега, отколкото преди 10 години. Трябва да си сляп като умрял плъх за да не го разбереш!

84

Анонимен

преди 11 години

100Ако сега се краде от магистралите, какво ще кажеш за времето на БСП с 3-4 пъти по високите цени на километър магистрала ?

83

Гласоподавател

преди 11 години

и най-накрая... все някой друг ви е се е из...рал в гащите. След четири години управление и 10 в София огледайте се и вижте каква сте я свършил..и си отидете..

82

ДО 98

преди 11 години

ЗАЩО БОЙКО СЕ ХВАНА С МАГИСТРАЛИТЕ ? ТОЧНО ТАМ НАЙ- МНОГО СЕ КРАДЕ ! СЕГА И С ЮЖЕН ПОТОК- НЯМА ОБЯВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЮЧКА ПО ЗОП ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛ- КОЙ ЩЕ УСВОИ ТЕЗИ 6 МИЛИАРДА ЛЕВА ?

81

Гласоподавател

преди 11 години

г-н борисов, не ви ВЯРВАМ за нищо. Не само лъжете, а и сте ***. Не можете да говорите правилно, не знаете повече от 100 думи от богатия ни език /как като последната ви прочетена книга е била "Винету"/, не можете да смятате прости двуцифрени числа и не познавате Историята на България, а искате да влезете в нея /БКП няма как да е управлявала България 100 г./, не може дори в името на Родината да убедите разумни и можещи хора да влязат в екипа ви, а все уцелвате калинки - министри, дупетати, комис

80

Анонимен

преди 11 години

То дето е скучно ами не може и да се краде!

79

Анонимен

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ СТАНА СКУЧНО ВЕЧЕ- ТЕЗИ НОМЕРА С ПРОСТОТИИТЕ НА БОЙКО СЕ ИЗТЪРКАХА- СВИКНАХМЕ ИМ САМО ЧАКАМЕ ДА МИНАТ ТЕЗИ 6 МЕСЕЦА.

78

Анонимен

преди 11 години

България е 38-*** в Европа по свръхбогаташиНай-доброто място, в което човек може да се роди е Швейцария. Това сочи рейтингът на Икономист интелиджънс юнит за страните, в които е най-добре да се родиш през 2013 година. В класацията са включени общо 80 държави. Подредбата е изготвена въз основа на 11 показателя, сред които БВП, продължителност на живота, политическа свобода, възможности за работа, климатични условия и равенство между половете. Второто място е за Австралия, а след нея следват Норвегия, Швеция, Дания, Сингапур, Нова Зеландия, Холандия, Канада и Хонконг. България е на незавидната 61-ва позиция. Преди нас са страни като Египет, Тунис и Иран. Интересно е да се отбележи, че всички страни на Балканите ни изпреварват. Дори финансово бедстващата и "обедняваща" Гърция е на 34 място. В Сърбия също е по-добре да се родиш, отколкото в България - страната е на 54 място. Румънците са пет позиции преди нас - на 56-та съответно. Украйна, Кения и Нигерия са на последните места в класацията.

77

Анонимен

преди 11 години

ВЧЕРА ИЗЛЕЗЕ ЕДНА КЛАСАЦИЯ НА ФТ- КЪДЕ Е НАЙ- ДОБРЕ ДА СЕ РОДИШ В МОМЕНТА- БЪЛГАРИЯ Е НА 68 МЯСТО. СЛЕД НАС СА: НИГЕР, УКРАЙНА И КОНГО. ПРЕД НАС СА : РУМЪНИЯ 54 МЯСТО, ТУРЦИЯ- 52 МЯСТО, АЛБАНИЯ- 61 МЯСТО. ИЗВОДИТЕ СА ОЧЕВАДНИ.

76

Анонимен

преди 11 години

Липсата на компромис не трябва да се драматизира, смята той.ТОЙ МОЖЕ ДА СИ СМЯТА КАКВОТО ИСКА- ФАКТЪТ Е , ЧЕ И ВЧЕРА ЕК НИ ПРЕЦАКА- ДАДЕ НИ ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА, КОЕТО ИСКАХМЕ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ ЗА 1-4 ББЛОКОВЕ НА КОЗЛОДУЙ.ТАКОВА Е ОТНОШЕНИЕТО НА ЕК КЪМ БОЙКО.

75

Анонимен

преди 11 години

ОМВ централата напусна България по новите "магисрали" и се премести изцяло в Румъния. Така мангизите отиват там.

74

ДО 84

преди 11 години

ОСТАВИЛ ГИ Е , И , АКО НЕ ПОМНИШ КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ- ЧЕТИ- ИМА ИНФОРМАЦИЯ КОЛКОТО ИСКАШ ЗА ИНДЕКСАЦИИТЕ, ИЗЛИШЪЦИТЕ, КОЛЕДНИТЕ ДОБАВКИ И 13 ЗАПЛАТИ.

73

Ф.С.В

преди 11 години

Бившите Комунисти а сегашни Капиталисти -казват--никога не сме били комунисти и сега заради тях ни е такъв живота и страната --хахаха а вече минаха 24 г -- ГЕРБ 4 г управлява а пак някой е виновен )) Генерала половината живот е целувал червеното знаме а сега пее друга песен--но кой ли я слуша вече ???--кой от ГЕРБ не е бивш комунист ??? ---