241

Hans

преди 11 години

Като дойдат кумунистите и всичко ше се оправи.Заплати и пенсии с 100% ще се дигнатВсИЧКО ЩЕ Е ПО МЕД И МАСЛО.

240

емил

преди 11 години

ГЕРБ и Бойко Борисов ще набутат МИКИ МАУС (-станишев) в миша дупка,там където му е мястото Забравихте ли заменките ,окрадахте всичко което може ,а сега викате на висок глас дръжте крадеца..

239

akud

преди 11 години

не е важно какво мисли Кънчо Стойчев и м(и)нет доган , ВАЖНО Е БЪЛГАРИЯ да е ЕДИННА !!!!

238

емо

преди 11 години

Кънчо П......е най -големият подмазмач.Купен червен ***.

237

66

преди 11 години

Да ,няма човек който ако не е обвързан с власт и пари да гласува за ГЕРБ .Тяхното управление върна страната с десетки години назад. Един потъващ кораб .Балона е спукан

236

Анонимен

преди 11 години

До 249 всички знаем на свадбата на Станишев ще кажем

235

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ БОКО-МАЧКАЙ БОКО И ДА НЕ ТИ ПУКА..БЪЛГАРИТЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ТИРАНИЯ--БЕЗ КАМШИКА НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯ-МАЧКАЙ И ПРАВИ ПАЧКИ...И СЛЕД ИЗБОРИТЕ...ШАПКА НА ТОЯГА...ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА...!!!!

234

Анонимен

преди 11 години

Аха на кЪнчо му платика да започва с "прогнозите". Май се задава смяна. Да видим $оциолозите на Б.Б. дали ще са по-по-по-най...

233

Анонимен

преди 11 години

Борисов, мутро, измитай се!

232

Анонимен

преди 11 години

В сънищата на другарите това е вярно но реалността е друга и това хич не се харесва на другарите и другарките!!!Между другото тук защо няма статия за това че България може да бъде осъдена заради заменките по времето на хамстера?Всъщност знам защо!!!

231

Анонимен

преди 11 години

Ако за БСП е мутра за мен още един мандат

230

Анонимен

преди 11 години

Според социолога Юлий Павлов преди да се твърди, че разликата между управляващи и опозиция е толкова малка, трябва да се направят още изследвания.То ако се направят още изследвания, ситуацията ще бъде доста различна - ще излезе, че БСП водят с около 10% поне.

229

Анонимен

преди 11 години

Да те чули за Маргините Галевите нещо всички се разбягаха остана само БСП и ДСБ ДПС другарите ТОВА Е БОРИСОВ

228

До 242 възмутен

преди 11 години

И кои са крадците и далавераджиите? Аз не виждам политици и аверите от последните 23 години, които да не са меко казано крадци и далавераджи. По-точното определение е мафия - мафия, която от 23 години си има държава в България и не допуска никой извън мафията да просперира в България. Достатъчно факти се чуха в публичното пространство, примерно кой е дружка на босовете на СИК и т.н.

227

Анонимен

преди 11 години

До възмутен ABE TI LUD LI SI BE I TI KAKVA PODKREPA TE GONI TEB BE ,MAI SAMO EDNA CIGANSKATA LI ISKASH DA KAJESH 4E TOI IMA LI VE4E KOI DA GO PODKREPQ I MALKITE DECA ZNAQT 4E GERB SA POLITI4ESKI TRUB SMQH .

226

Анонимен

преди 11 години

До Аз съм abe ti normalen li si be v koq darjava jiveesh kakvi ov4ari kakvi doduci be ???ti mai ne vijdash pove4e ot nosa si biznes toq na snimkata zaedno s negovata svita ONISHTOJIHA MALKIQ I SREDEN BIZNES SESHTASH LI SE PALQ4O ?????

225

възмутен

преди 11 години

Нищо не е приключило!! Премиера Генерал Бойко Борисов има пълтана подкрепа на истинския български народ.Крадците и далавераджиите от това само губят

224

Аз съм

преди 11 години

Стига с тази пропаганда, омръзнахте на всички. Разликата само в сънищата на *** е 3%. Няма кой да гласува за тях, така че е реално около 10-12%, а ГЕРБ е алтернатива й. ББ поне направи така, че овчари, земеделци, и работници отново да станат такива, а не да бъдат бизнесмени и да имат фирми за услуги. Трябва ни бизнес, който гради и се труди, произвежда, а не предлага услуги. Затова всичко си идва на място, затова и студентите ще се върнат на село, защото неможе всички да са шефове......

223

Анонимен

преди 11 години

тоя ще го забравим много бързо като жабата Желю.

222

Факт

преди 11 години

Факт е, че БСП в момента е най-дясната партия от значимите партии в България. Да се вика долу БСП, означава да не се иска най-дясната политика в България. Може би хората, които са против БСП си имат своите основание - те просто по убеждение са леви и не искат най-дясната БСП.