184

Анонимен

преди 11 години

е ми аз съм свикнала бе `Българин` на това отношение откакто се знам .. но това не ми е пречело да съм сто класи над другите винаги и да постигам целите си , въпреки всичко

183

hess

преди 11 години

..evrei i arabi..edna rasa , edin izhod....Aushcvitc!!

182

Анонимен

преди 11 години

аз като бях малка в училище дойде един палестинец . събраха ни всички във фоаето и той започна пред всички да плаче че Израел са убили цялото му семейство и е останал само той. беше около 25-26 годишен. и всички го подкрепяха тогава . но само аз вътрешно в себе си не ми пукаше въобще за него . нито за семейството му. моето сърце винаги ще бъде на Израел . сега като виждам снимки на тези палестински деца много ми е тежко но за мен най важни са децата на Израел

181

до 259

преди 11 години

Няма Хамас, няма Ал-кайда, и малките деца вече знаят, че това са локални структури на ЦРУ, които разиграват голямата игра с т.нар. ''тероризъм'' и зъздават предпоставките за тези нечовешки атаки и нападения. Бин Ладен беше мъртъв още 2001 от бъбречна недостатъчност.9/11, атентатите в Лондон, миналогодишния атентат в Осло и острова, всички е план на Израел и именно защото на вас ви е тръдно да го осмислите и да повярвате те го правят и успяват

180

х

преди 11 години

не пишете лошо за израел,те са приятели на БГ.вече колко размени на визити имаме на правителственни нива,така е на престъпниците приятелите пак ще бъдат пристъпници.

179

do МОРСКИЯ

преди 11 години

Ama ti ima6 li si na ideq kolko si nenormalen,idi da si pravi6 psihotest,dokato ne si stanal ob6estveno opasen

178

Хенри Кисинджър, 197

преди 11 години

Ако евреите бъдат пратени в газови камери в СССР, това не трябва да буди безпокойството на Америка. Хенри Кисинджър, 1973

177

:) 303

преди 11 години

Ti si 303 :))))))

176

до 303

преди 11 години

тебе много ли ти е харесало?!че да го препоръчваш на други:)))))не мерси запази си удоволствието само за тебе :))))))

175

МОРСКИЯ

преди 11 години

АБЕ МНОГО НЕНОРМАЛНИ МЮСЛИ СА СЕ СЪБРАЛИ ТУК!БОЖЕ КОЛКО ОТКАЧЕНИ ИСЛЯМИСТИ ИМА,ВИЕ В ЧАС ЛИ СТЕ БЕ ОТКАЧЕНИ ТЕРОРИСТИ?ИЛИ *** ВИ ПЛАЩА ДА ПИШЕТЕ ТУК,ИЛИ МОЖЕ БИ НЯКАКВИ ЧУЖДЕСТРАННИ ИСЛЯМИСТИ?

174

мангау маде

преди 11 години

Един *** излъгал други ***,друг пък *** излъгал втори...трети пък *** излъгал трети,та се нароили религии...та се изтрепаа хората,пък Сталин им виновен,че изтребил попве и подобни там?!

173

CNN

преди 11 години

ИЗРАЕЛ Е ИЗСТРЕЛЯЛ 24 ЯДРЕНИ РАКЕТИ СРЕЩУ ИРАН.В ИРАН В МОМЕНТА ПО ДЪРВЕТАТА СЕ ВИЖДАТ САМО *** И БРАДИ.

172

@@

преди 11 години

В ДНЕШНО ВРЕМЕ ДА УБИЕШ ЕДИН ЕВРЕИН Е ТОЛКОВА ПОЛЕЗНО КОЛКОТО ДА ОТКРИЕШ ПЕТРОЛЕН КЛАДЕНЕЦ ..

171

ПОЧНА СЕ!

преди 11 години

От CNN:Escalation: Iran strikes Tel Aviv with 20 000 rockets!

170

ДО 275

преди 11 години

ДО 275 - благодаря ти за уточнението. Знам че е кореец. Просто от неври се обърках. Но все пак много на място ме поправи.

169

Анонимен

преди 11 години

ХА,ХА ИРАН БОМБАНДИРАЛ ИЗРАЕЛ:)))).АКО ТОВА СТАНЕ СМЯТАЙ ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГИ СПРАТ ЕВРЕИТЕ.МОЖЕ И НЯКОЛКО ЯДРЕНИ БОМБИ ДА ИМ ИЗПРАТЯТ НА ***.:)))

168

до 266-уточнение

преди 11 години

Ба Ки Маймун е южнокорейска ***,не китайска. За другото съм съгласен.

167

до 264

преди 11 години

Приятел Господ не е евреин. Господ няма националност. Той е на всички . Само дето евреите си измислиха глупавата приказка за техния бог. Най - гадното племе на света , дето дори в измислената си история , разпъва собствения си Бог това са евреите. Те на Бога си посягат , пък какво остава за останалите хора. Дявола е техен не Бога. Те на дявола служат .

166

Анонимен

преди 11 години

Къде е ООН сега? Що не излезне онзи китаец прецедателя на ООН, онзли *** да ми говори за нарушените човешки права ? Да ви умрът децата дано, задето мерите с двоен аршин всичко. Всеки посегнал да убива в ада да гори , независимо какъв е. А чифурите цял свят ги разба. Те без война не могат да дишат, тя им е необходима като кислорода. Най -военолюбивото плема на света. *** са и от *** по - долни. Пък онези от Хамас с промитите мозъци в ада да горят и те. Хора пазете децата!!!!!

165

Анонимен

преди 11 години

нещо не ти е наред мисълта .защитават се от палестинските ракети евреите .а палестинците идват агресори ,терористи сипещи денонощно ракети срещу израел.и не само американците а и целия свят е в криза.