80

Гошо Тъпото

преди 11 години

Плевня,не се прави на...умряла лисица.Добрата европейска практика е,богатите да се облагат с...прогресивен данък,във Франция стига и до 70%.Този мижав данък върху...лихвите е мижа да те лажим;гладите криминално забогателите(то други...няма) по...косъма,бълха ги ухапала.Трупат си милионите и ги изнасят по...второ направление,а тук народът,да духа супата и да чака...постната пица на Вдянков.

79

yoshikava

преди 11 години

Росенчо и децата знаят ,че си кукла на конци.

78

Лисан

преди 11 години

***!

77

позор

преди 11 години

този се оправдава като комсомолец на отчетно-изборно събрание...кого заблуждава..може би самия себе си...пореден срамен избор за институцията Президент на РБ

76

Анонимен

преди 11 години

Защо не приемем добрите европейски и световни практики за доходите и нормален стандарт на живот на хората?Прилагат само практиките за съдиране кожите на народа.

75

Анонимен

преди 11 години

Е нормално ББ да не му налага по телефона. Най-голям ефект има като се видят и ББ му дърпа ушите !Що за мъж е този, щом търпи пред цяла България ББ да му дърпа ушите ? Това е човек без достойнство !

74

мечтател до No 101

преди 11 години

какво значи "мъдро на следващите избори" ?! ти виждаш ли някакъв разумен избор ? ..на България и трябват не избори, а нова революция, този път антикомунистическа...но това е само в мечтите...

73

George1

преди 11 години

До хитНаистина гласувах за тоя *** с мисълта че ще е различен от жълтозъбият сирищник,но се оказа че е 100% негов клонинг.

72

му-ха-ха

преди 11 години

Анатема! *** Го нарича "никой"!

71

Филия с мас

преди 11 години

Я варената зелка се прави на независима от тиквата ха..ха..ха..ще умра от смях.

70

Какво ни чака

преди 11 години

...Верю я, обновится земля,Свежий ветер вдохнет над полями,И на главном флагштоке Кремля,Вновь подимем красное знамя!

69

martony

преди 11 години

До 99А аз виждам, как утре се издига нов ББ паметник на Батенберг.:)))

68

хит

преди 11 години

Да , но половината от плюещите сега ,гласувахте за този ***.Ходете си посипвайте главата с пепел и мислете мъдро за идващите избори !

67

НМ(народна милиция)

преди 11 години

Все повече заприличваме на България от 70-те години.Този култ към личността няма е малко странен.Няма да ни е никак лесно занапред,виждам още около петнадесетина години диктатура.

66

martony

преди 11 години

Хахах, По-малко шопинг молове и повече фабрики?! ХахаНе говорете наизуст, моля ви! Та г-н президент, нима сте забравили, че сме в Европейски съюз?!Кой не знае, че целта на съюза е Германия да произвежда, а всички останали да купуват. Тези репарации, които раздава Германия нима са признак на добра воля?Не говорете наизуст, моля ви! Слушах ви пред NBC как се хвалехте че ДОД е 10%. И те цък, цък. Защо не казахте колко е минималната РЗ и как се облага тя?

65

Анонимен

преди 11 години

Човекът не лъже.Нарежданията се дават устно,телефонът не е сигурен

64

Анонимен

преди 11 години

НЕВДЯНКОФФФ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ДАНЪКА ВЪРХУ ЛИХВИТЕ АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ. САМО АЗ ПОЗНАВАМ 70 ЧОВЕКА В ТОВА ЧИСЛО И АЗ КОИТО СИ ИЗТЕГЛИХМЕ ВЛОГОВЕТЕ ОТ БАНКИТЕ И ГИ ВЛОЖИХМЕ В БУРКАН БАНК. ТАКА ЧЕ ОЧАКВАЙТЕ МНОГО ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА. ПЕЧАЛБАТА ЩЕ Е ОГРОМНА ЦИФРА ФАЛИРАЛИ БАНКИ..

63

Анонимен

преди 11 години

"Никой не ми налага вето по телефона"А как му е пораснал носа!!!!!!!!!!!!!!!Така е като лъже!!!!!!!!!!!!1

62

:)

преди 11 години

Да, бе !

61

За кой ?

преди 11 години

"Според президента данъкът върху лихвите от депозити е добра европейска практика"Да за банките е добре. Вече сигурно потриват лакомо ръчички за последните пари останали на българите.