228

Анонимен

преди 11 години

БСП(ДС)бкп е партия от богати мутри,преди при времето на социализма - номенклатурна каста,а сега същите са богати като олигарси,чийто интерес е винаги в България да има голяма прослойка бедни българи,които винаги да гласуват за тях,защото знаят,че едно заможно население никога няма да се подаде на социалнитеобещания на БСП/бкп и да гласува за тях. БСП/бкп докато съществува ще прави всичко въжможно българите да остават бедни,и пред избори да им обещава и да им дава,както и преди да се казва,че партията дава.ДПС/бкп води същата политика,богати олигарси и беден електорат,така винаги ще бъдат зависими от тях. При управленията на Луканов,Беров,Виденов и със Станишев БСП(ДС)бкп доказват,че са некъдърни управляващи,нo безпорно имат умението добре да крадът.

227

bg

преди 11 години

BOKLUCI,,,,,VSEKI DEN DA SE POIAWQVIAVATE PO MEDII I FORUMI PAK 6TE DYXATE SYPATA ,IASNO,ANADAMNOOOO,,,,

226

Иван

преди 11 години

ИСТИНАТА: Ти не си ли потенциален участник в катастрофа та толкова се пънеш да коментираш.Не се хващай на бас че ако е за пари ще си загубиш хонорара от Кутев.А БСП има още години да си оправят къщичката докато постигнат резултати на избори.След 5-10 години може би !

225

Анонимен

преди 11 години

КРАДЛИВ серГЕЙ!

224

румен221

преди 11 години

Всички разходи за АЕЦ-Белене, според HSBC, влизат на 10,3 милиарда:Днешната стойност на проекта - равна на 4.53 милиарда евро - 3,995 ЦЕНА и 0,535 милиарда ОСКЪПЯВАНЕ ОТ ЗАБАВЯНЕТО! До сега е построено за 1,39 милиарда евро или:- ЗА 4 ГОДИНИ СТРОЕЖ, ОСТАВАТ ЗА ДОПЛАЩАНЕ САМО 3,14 милиарда ЕВРО.Но според HSBC, цената става 10,3 милиарда, като се включат:- Цената на ремонтите за 60 години, - Банковите лихви (8,3% в доклада)...- Строителството около централата, нямащо отношение към централата...- Банкова гаранция от 225 милиона за времето на строежа...- Всички консултантски милиони- Прогнозна инфлация за 26 години- Цената за извеждане от експлоатация...НО, ТЕЗИ ПАРИ или НЕ СЕ ИЗИСКВАТ СЕГА, А ЩЕ ДОЙДАТ ОТ ПЕЧАЛБАТА или НЕ СА РАЗХОД...- Ако някой ми каже каква ще е инфлацията до завършване ЩЕ ТИ КАЖА И КРАЙНАТА ЦЕНА.

223

Анонимен

преди 11 години

Много хора няма да гласуват този път за Герб заради това че загърбиха бедните гласоподаватели и дават гръб само на монополистите . Бедните в тази държава са 80 % и всички политици трябва да го помнят това ,не можеш да искаш гласът на тези бедни хора ксато си запушваш ушите за тях. Аз също няма да гласувам за Герб ,но пък за спинозните комунисти никога няма да гласувам ,защото те управляваха десетки години и България е на ттози хал не заради Герб а заради спинозните!

222

Анонимен

преди 11 години

Вече ми е все едно. Омръзнаха ми всичките им грандомански строежи - молове, магистрали и атомни електроцентрали! Кой ще ги ползва, ако няма нужната национална сигурност? От 23г. българските правителства се управляват от посолства, земята се търгува на едро, прираста на населението е отрицателен, а подмяната на етническия и религиозния състав на нацията набира скорост.Каквото сме строили и имали това е! Останалото след политическия грабеж да си го ползват следващите! Ако БСП искат да строят АЕЦ Белене с нашите данъци (ключово участие на държавата), а да го ползват чужденци, не са познали!Свиди ми се земята, която ГЕРБ искат да харижат на индийците, за да се учат да правят АЕЦ, но и това вече ми е все едно.

221

tanja

преди 11 години

това е един ``интелектуален мазохист`друго определение нямам.иначе един психически стабилен човек отдавна би се скрил.

220

Анонимен

преди 11 години

Господа СОЦИАЛИСТИ - СПИН -геьове, ако искате да се правите на демократи, следва да си набиете в червените канчета идеята, че ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА РЕД - ЗА ВСИЧКИ! А не само за някои

219

КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ

преди 11 години

КАТО ПЛЪХА - ГЕЙ, НЯМА ДРУГ ЧЕРВЕН ГЕЙ, КОЙТО ТЪЙ ЯКО ДА СЕ ОТПАРЯ! ТАКЪВ ШИРОК СОЦИАЛИСТ Е НЕ САМО ДА ОГЛАВИ ПЕС, АМИ В СКОРО ВРЕМЕ И СВЕТОВНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ. ТО СОЦИАЛИСТИТЕ И В СВЕТОВЕН МАЩАБ, ЕДНА ШЕПА ХОРА. ДЕРТ НЪ ХВАНЪ ЗА ШИРОКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА РОДНИЯ ГЕЙ, НЯМА КАК ДА ГИ ДЕМОНСТРИРА!

218

АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ

преди 11 години

до ИстинатаАз не съм от младежката секция на ГЕРБ но ще надникна там където казваш да ги видя онези джедаи дето коментират катастрофата.....не че много ме интересува.....

217

иво

преди 11 години

вси4ки са ***,народа трябва да е единен.

216

Анонимен

преди 11 години

след като гледах няколко дебата по телевизията, и на двете партии тезите им за Белене "издишат".

215

Анонимен

преди 11 години

Комуноидите(социалисти) са толкова униукално подли,нагли , агресивни,и безсрамни че могат да се ликвидират само чрез себеподобните си... Което и наблюдаваме в момента, с чувство на кротко задоволство...Да им пожелаем траен успех в себеизтребването.

214

?

преди 11 години

Руснака НЕ е никакъв политик.Той си е един оплешивяващ гей !

213

до 251

преди 11 години

Ами така е като само в България не въведохте лустрацията,тогава лустрирания Серго нямаше да си подаде муцуната

212

БКП

преди 11 години

Да вметна - Турция е със две АЕЦ, с планове третата турска атомна електроцентрала да бъде построена на брега на Черно море на няколко километра от най-южната точка на българска територия - граничното село Резово,

211

Син

преди 11 години

Гербавите комунисти повтаряте лъжите си и затова никой не ви вярва. Ами като са крали тройната, да ги осъдят, що не ги осъдиха 3 години. Но по-лесно е комуниста да плюе и хвърля милиционерски бюлетини, отколкото да свърши нещо полезно.

210

Анонимен

преди 11 години

БСП/бкп,дс = С П И Н

209

Анонимен

преди 11 години

Само БСП ще ги отстрани тия комунисти от власт. Заслужава да управлява, а и много по-добре се справяха от и тия комунисти в условия на криза. То днешните са същите дето са били и по Татово време. Но ги е срам от миналото си. Станишев поне не е бил никога комунист и милиционер.