167

Аман от ЛЪЖЦИ

преди 12 години

Какво обещава Борисов вече отдавна не ме интересува.ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО, НО ЖЕСТОКО СЪЖАЛЯВАМ.Обеща да накаже крадците -тройници, и аз наивника повярвах, че ще е друг....но тццц - ИЗЛЪГА, ЗВЕРСКИ НИ ИЗЛЪГА!!!Да не би да опандизи Доган?Взе му медиите чрез протежето майката и сина...и се кротна.Да не би да наказа Станишев?Хахахаха...смях!Ее НАКАЗА, успя и наказа народа си.Фалира дребния и среден бизнес. Умори ни от мутро рекет и фалира Народа.Немаше нужда Боко...немаше нужда ЛЪЖЕЦО!

166

Анонимен

преди 12 години

15 000 лева за саниране = 30 заплати по 500 лева = 2.5 работа за едно саниране . ще има да чака Бойко

165

tanio

преди 12 години

ako po malko govori Boiko cena niama da ima

164

Анонимен

преди 12 години

Абе червени *** недоклецани, Бат Бойко ви съдра задниците за пети път на избори и още не могат да ви уврят празните кратуни. Не разбрахте ли най-после, че сте аут за още най-малко 2 мандата на ГЕРБ. А на третия мандат вашата лява /****алска/ партия ще се свие до един вагон ****али, така че и да кяфкат и да не кяфкате все тоя четвъртит ще ви влиза! Борисов доказа, че къде ви добара, там ви сваля червените прашки, *** червените индианци с още по-тъпия си нежен вожд Станишко. Стига сте се натискали за още, абе вие мазохисти ли сте или да, малко ли ви беше големия следизборен срам от бесепарския г*з разпран, та се натискате за още?!

163

Анонимен

преди 12 години

хляб или саниране ?

162

До герберчетата

преди 12 години

Та, те от ГЕРБ какви са?1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. и така на татък

161

Анонимен

преди 12 години

Бойко бил обещавал, пък еди какво си Абе червените, БКП като обещаваше светлото комунистическо бъдеще кво стана, изби хиляди без съд и присъда, ограби собствения си народ, както турчин не го е грабил и сега пак иска да се върне на власт, но не за да помогне на българите, защото никога не го е правила, а да продължи да краде с Догана и с другите червени агенти, *** на чужди правителства!

160

До 179

преди 12 години

Съвременния Левски ( Макака от с. Хераково) първо да отиде на "Позитано" и да си върне партийната членска книжка. След това да отиде в Брюксел и да даде обяснения правил ли е контрабанда на цигари, търгувал ли е с наркотици и прал ли е мръсни пари. Там за такива неща искат да говорят с него. Имаш едно "Бонжуар" от съвременния Левски.

159

НЕ МУ вЕрвам

преди 12 години

хахаха Борисов ОБЕЩАЛ!!!!дАЙ ДА ВИДИМ КАКВА Я СВЪРШИ, А НЕ КАКВА Я ОБЕЩА:-ИЗПУКА РЕЗЕРВ ОТ ОСЕМ МИЛИАРДА ЗА ТРИ ГОДИНИ!РАЗОРИ СРЕДНИЯ И ДРЕБЕН БИЗНЕС! ОПОСКА ЗДРАВНАТА КАСА! СЪСИПЕ ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕ.... И ИЗТЪРВЕ ЦЕНИТЕ НА:ЛЕКАРСТВАГАЗТОКБЕНЗИНДИЗЕЛХРАНАВОДАЗАРЗАВАТ...и за всичко за което се сетите.вЕрвайте му!!!

158

Анонимен

преди 12 години

"На 4.09.12 г. той откри половината училище в Ивайловград, другата половина не била още измазана. През 2010 г. откри 46 линейни метра мантинели на отдавна изградената АМ "Марица". Болен е !"Не е болен. Знае си на контингента, дето гласува за него, колко му е акъла и действа съобразно.

157

Анонимен

преди 12 години

Чудя се на ***, толкова ли нямат свестни политици, та толкова много залагат на такива ментета като Кунева, Слави Бинев, Хиподила, Сидеров - всички до един компроментирали се пишман политици за които няма как един нормален човек да гласува! За това няма да се учудя ако ГЕРБ спечелят с пълно мнозинство следващите избори.

156

Анонимен

преди 12 години

До До 160Първо не можеш да санираш къща. Програмата е само за блокове.Второ ако санираш на своя глава, нито банката нито държавата ще ти плати. За да получиш 50/50 трябва да имаш всички документи и разрешителни специално за тази програма. Целия блок се обследва от проектанти, комисии. Договора на банката е с общото събрание на блока, а отговорността по изплащането на заема е лично твоя.Въобще - сложнотия до шия и най-важното риска за бедните хора е огромен.

155

Представлявате ли си

преди 12 години

Представлявате ли си един такъв джомбуш ? Вие сте изградили курник. Някой от сътрудниците на Мутрата ви се обажда и иска от вас да определите дата, когато в двора ви ще дойде Пещерняка за да отреже лентата на курника. Ето днес е открил частна болница. На 4.09.12 г. той откри половината училище в Ивайловград, другата половина не била още измазана. През 2010 г. откри 46 линейни метра мантинели на отдавна изградената АМ "Марица". Болен е !

154

Анонимен

преди 12 години

Поглед ала смахнатия Джеймс.

153

До 172

преди 12 години

Много обичам вечер като се върна уморен от работа, да седна пред телевизора и да гледам как Борисов с голямата ножица реже и последната надежда на комунистите да се върнат на власт на малки и красиви лентички!

152

Анонимен

преди 12 години

половин България ще е на студено . при положение ,че имаме Атомна електроцентрала е такъв цирк няма

151

Отново лъже !

преди 12 години

Вижте "Бойкометър" ! Този на снимката до сега е изпълнил 13 % от всичко което е обещал през 2009 г. Хората в Бургас са достатъчно интелегентни за да не му повярват. За три години правителството на СИК е платило приблизително 3,4 млрд.лв. на ЕС, а за същото време сме получили около 800 млн.лв. Това е причината да бъде изразходван половината от фиск. резерва + 2 млрд.лв. от НЗОК + повече от 4 млрд.лв. нов външен заем, високи акцизи, ниски заплати и пенсии. И да сме в пълна мизерия.

150

Анонимен

преди 12 години

идва зима доста студена ще е тази зима колко . имат възможност да си плащат сметките от 150 200 за ток примерно . студена зима ще е тази .ще се топлим пред народното събрание . ххаха

149

112

преди 12 години

Ежедневието на Борисов:На четна дата реже лентичка.На нечетна дата обещава.В края на всеки месец поучава Европа как да се справя с кризата.

148

Наблюдател

преди 12 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ТОЛКОВА, КОЛКОТО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ТИ ОБЕЩАЕ.ФАКТ!