103

Анонимен

преди 12 години

Самият факт че някой избира чужденец си говори доста за меркантилните подбуди. Нито религията нито чуждите традиции нито езика ит.н. могат да те сближат с някой колкото по-лесният и хубав начин на живот и около 1% любов от пръв поглед. Другото е глупости на търкалета че някой бил джентълмен или нещо такова за оправдание че там се живее по-добре.

102

до 106

преди 12 години

Ами....те 90% от женичките тука немогат да перат, готвят, чистят, както и да възпитават правилно децата си! Въобще....Крайно време е българина да се научи да ражда1

101

до Ели

преди 12 години

И това в кой век?!

100

ДО98

преди 12 години

*** е този дето те е взел и ти се връзва на номерата ! Ама ти си го знаеш де! АЗ съм 100% мъж и си знам ЦЕНАТА! Повлекани домакини са за мухльовците не за мен! Говоря 3 езика и спокойно мога да избирам жена от доста националности ! Чуя ли я да ми плаче на гърба за пари марш! Лузарките за лузарите не за мен!

99

Реалист

преди 12 години

Откога жените перат и готвят?!?! Пералнята и 5 годишен хлапак може да я зареди! Откога разтворена в гореща вода супа Maggi е готвене?? По-добре да ям филии с масло, вместо полуфабрикати!!! Май само претенциите ви са до небесата!!

98

belgia

преди 12 години

На запад действа чарията,мюсюлманите им са наложили корана,само фереджетата им липсват.Никога няма да се омажа за белгиец,защото са мачовци,в черквата не иска да се моли на богородица защото е жена и отиде пред иконата на Христос,това беше последното ми излизане с тоя ***

97

Ели

преди 12 години

жената трябва да си гледа къщата, домакинската работа и децата и не да прави "кариери" а мажът трябва да изкарва парите!

96

Иван

преди 12 години

За чуденци се женят обикновено жени, които искат набързо да се осигурят материално като не си дават сметка за голямата разлика между начина на живот, ценностите, и религиозните различия каквито са в чужбина и в България. Ще ме извиняват дамите, но българка да се влюби в чужденец, това е труднодоказуемо твърдение. Иначе е всеизвестно, че жената търси на първо място сигурност и нека младите мъже да не се чудят като видят красива жена с някой ***, но с необходимите средства.

95

Бобчо тропчо

преди 12 години

Масово жените се самозалъгват,след 30 изгонени с дете и обратно в България и си остават самотни , както и с останалите които търсят парите 5 години яла пила цял живот *** :Д :Д:Д

94

за 110

преди 12 години

Колежа му го плащат майка му Айше и баща му Хасан, дето храним тука, защото са турски търтеи. хахахахаххаа Столипиново не е Швейцария и няма колежи.

93

до 106

преди 12 години

Мога да се пера и да си готвя и сам! Не ми трябва перачка а съпруга! Та да купува скъпите неща - жилище ,коли и да ми снася пари за ежедневието аз ще си гледам децата! Аман от тарикатки! И каква е отговорността на Мъжа според теб? С какво е по голяма от тази на жената!? Пак повтарям аман от тарикатки! ПРИ МЕН НЕ ВЪРВЯТ ТЕЗИ КЛИШЕТА УВЕРЯВАМ ТЕ! НЕ НОСИ ЛИ ПАРИ--- OUT!

92

Caramella

преди 12 години

Маминото синче 109 защо не го духаш ти, а?

91

до 93

преди 12 години

Чалгата не е само музика, кючеци, разголени певици...Чалгата е начин на поведение и начин на мислене (което е лошото в случая) :)

90

за 108

преди 12 години

В Швейцария като най-големи *** се считат ориенталците - турци, араби и всякакви ислямоподобни.

89

до 108

преди 12 години

и кой ти плаща тоя колеж? та обиждаш българките

88

до 101

преди 12 години

до 101 беше поста!:)))Ами права си ! без пари не се живее! Аз пък водя норвежка и си ме гледа като писано яйце! Да го ду..т българките!

87

швейц.

преди 12 години

Аз уча в колеж в Швейцария. Тук българките и румънките се славят като най-големите *** и ***. Срам ме е направо какви коментари съм чувал ...

86

Retro

преди 12 години

Приятелят ми е чех - обикновено момче на 25 години, но с нито един българин не съм се чувствала толкова специална и обичана. Отвръщам му винаги със същото, а преди известно време ми предложи да отида при него за постоянно. Но не знам дали мога да се разделя с родния масов ганьовец, който те гледа как се мъчиш да слезеш от трамвая с торби и куфари, ама се прави на приятно разсеян. Ах, каква дилема! ;)

85

до 98

преди 12 години

Перфектен начин да избягаш от отговорността си на мъж. Щяла да му виси на гърба. А кой ще ти гледа децата, ще ти готви и ще ти пере мърлявите ризи, докато ти си гледаш мача вечер и си пиеш ракията? ***, разчиташ ли на жена да те издържа, значи не си мъж!

84

ДО 100

преди 12 години

Ами права си ! без пари не се живее! Аз пък водя норвежка и си ме гледа като писано яйце! Да го ду..т българките!