17

Анонимен

преди 12 години

Добре че Джак Изкормвача не живее сега, че ГЕРБ и гражданство щяха да му дадат за пари! Така са се одупили! Всичко изкрадоха и вече взимат заеми и се чудят какво да правят!

16

Иван

преди 12 години

По стечение на обстоятелствата синът ми не е български гражданин по рождение. От три години и половина чака да го одобрят, но явно чакат пари! Завършил е тук и средно и висше, знае доказано български (има оценка 4,5 от матурата по български), работи тук. Ще се жени, може тогава да му дадат! А иначе за 200 000 става! Всичко е за ПАРИ!

15

Българският език

преди 12 години

Македонците говорят български, защото това е родния им език. Това , че книжовната форма на българският език в РМакедония е различна от книжовната му форма в РБългария, това не означава , че македонският език не принадлежи към българската езикова група. Всеки книжовен език е изкуствен език в смисъл, че е нормиран чрез закони, чрез определени културни дейци на съответнвия народ.Ако този един глас "за" основа на новия БГ книжовен език в Търновското събрание беше надделял за западнобълг.наречие,а !?

14

Анонимен

преди 12 години

до 14 Вие сте извънредно ограничен индивид!

13

гурбетчия до 7

преди 12 години

Липсват ти гънки в мозъка ! Тези хора с луди пари от арабските страни нямат никакви пречки да ходят в Европа ,и едва ли ще дадат 200 хил. за да вземат бг. гражданство и т.н. !Виж да инвестират в Бг. с цел увеличаване на печалбите си , е съвсем друга работа ! Ти какво изкара ,че арабин който има яхта за 20 млн. долара ,не може свободно да ходи в Европа ?! Малеее много си КУХ /КУХА/ В ГЛАВАТА !

12

селянин

преди 12 години

А по колко пари давате да се откажем от българското гражданство?

11

prodava se

преди 12 години

az prodavam moeto za 150k, any takers???

10

M

преди 12 години

С всичко е така в България, не само с това.

9

Анонимен

преди 12 години

darjavata triabva da plasta po 200k leva, barem niakoi balak se hvane na vadizata da stava BG grajdanin...

8

Ф.С.В

преди 12 години

2007 г летях за Лас Палмас-имаше към 25 македонеца с български паспорти- далеч съм от мисълта че знаят български-или ако поне малко знаят ще искат да го говорят- За тях билета към Европа е Българският паспорт--това е ! а България за тях е транзитна територия

7

Анонимен

преди 12 години

Както си мислите че няма луди да дадат такива пари Така има хора от арабските страни които искат да стъпят в европа и за тях това са джобни Това че тук 100К евро са сума , не означава че в целия свят е така Просто стандарта тук е изключително нисък

6

$

преди 12 години

По-скоро трябва да плащат на нас, че стоим тук и търпим глупостите на управниците.

5

гурбетчия

преди 12 години

Какви 200 бона бе ?! Аз съм ви писал преди за мой колега гагаузин от Молдова ,една дума българска не знае и за около 3000 лв. му дали бг. гражданство и така дошъл в Германия !Дори цената още ще падне поради това ,че след някоя година тези страни може да са в ЕС и никой няма да иска да става бг. гражданин за да може да идва в Германия !

4

Анонимен

преди 12 години

Няма такъв луд. Рецидивист, наркобарон или убиец, се спасява лесно от затвор в чужбина като си купува фалшив бъларски паспорт само за 2 хиляди лева.

3

Ф.С.В

преди 12 години

Купуваш си апартамент за 100 000 евро взимаш българско гражданство после го продаваш и готово

2

Анонимен

преди 12 години

изумен съм, че досега явно не е имало изискване за полагане на изпит по български език и история! във ВСЯКА държава по света това е ключово изискване, плюс минимален брой години, живяни на територията на въпросната държава, но не на социални помощи! нищо чудно, че на опашките за български документи е пълно с "македонци" с албански имена, водени от преводачи! позор!

1

брадваро

преди 12 години

забравяш