175

Анонимен

преди 12 години

Данчо Лазаров успял да уреди две квалификации...а Радо Стойчев заедно с отбора успяха да СПЕЧЕЛЯТ квалификацията. Почти целият отбор подкрепя Радо, това не ви ли говори нещо? Всичките тези момчета са много по-навътре в нещата от всички нас (пишещите по форумите). Много платени писачи има по форумите. На такава подкрепа само безпринципен човек като Лазаров може да разчита!!!!

174

valeri

преди 12 години

До 246 - Какви факти бе послушнико. Трети треньор сменяват по най смешният начин. И Стоев и Пранди имаха успехи. Защо тогава бяха изгонени по най идиотския начин? Федерацията не е собственост на самозабравили се милиционери.

173

Анонимен

преди 12 години

Няма плюене тука- има факти. А срещу фактите не може да спориш. Печеливш отбор беше, сега при Стойчев губещ. Няма резултати,докато Лазаров е доказал,че може да управлява волейбола печелившо, но с кадърни треньори, каквито се надявам да назначи отново. Няма за какво да ги е страх във Федерацията- те са се доказали с успехите на волейбола преди да дойде Стойчев. Стойчев обаче не се доказа в националния отбор.

172

valeri

преди 12 години

Явно голям страх ги тресе тези от федерацията защото във всеки форум са пуснали платени плювачи да оплюват Стойчев и Казийски. Господа наемници, и двамата са успели хора за разлика от вас пълзящите. Въртете опашки и се надявайте на пържолки.

171

Анонимен

преди 12 години

Радо най-добре ви направи на маймуни- дойде ,взе печеливш отбор- 3-ти в Европа и го направи 6-ти. А вие му се радвате. Така са и жените- колкото повече не я уважаваш, толкова повече те уважава.Нормално е масата да подкрепя по-простия и да плюе по интелигентния. След време ще се види къде е истината.

170

75

преди 12 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА.ПОДЧИНЕН ДА ОПРЕДЕЛЯ НАЧАЛНИЦИТЕ СИ.......А НЕ ВИЖДАТ ЧЕ АКО НЕ БЯХМЕ ДОМАКИНИ НЯМАШЕ ДА БИЕМ НИКОЙ

169

Анонимен

преди 12 години

браво, Радо, не може ей така да ни правят на маймуни шепа ояли се псевдо разбирачи от всичко

168

,,LARI,,

преди 12 години

DVAMATA DEBELAZI DA OBLEKAT FLANELKITE...

167

Анонимен

преди 12 години

Много е просто защо никой треньор не иска в този момент - защото играчите ще го саботират, а и не е провел подготовката на отбора и т.н. Много са причините и те са съвсем нормални. Новият треньор е Найден Найденов - легенда на волейбола ни, ще му бъде много трудно след като Радо Стойчев разцепи отбора. Толкова вреда никой не е нанасял на отбота и резултатите не закъсняха.

166

Анонимен

преди 12 години

Виж какво- човек трябва да е много *** ,за да не разбере простите факти. СЪС СЪЩИЯ ТОЯ ДАНЧО ЛАЗАРОВ България имаше успехи, които след идването на Радо Стойчев се сринаха! Това е , хич не е нужен Радо Стойчев да сваля Лазаров, който е постигнал чрез решенията си във федерацията много успехи на българския волейбол. Радо Стойчев е постигнал едно нищо с отбора! Що за наглост тоя,който се е провалил начело на отбора да иска оставка на шефа си? Това никъде го няма по цивилизования свят! Няма да

165

Vasilev

преди 12 години

Сетих се и още нещо. Защо никой треньор не иска да работи с федерацията? Нито Мартин, нито Пранди, нито Пламен.

164

Vasilev

преди 12 години

Пак казвам, прочети какво пише по темата с квалификацията. По памет: "Квалификацията се дава на България, защото са високо в ранглистата, но нямаха подходящ терен. Сега има зала и са домакини." А и не писа нищо по темата за мизерията във вътрешното първенство и фиктивните клубове. А сега е момента, в който се жертва нещо за бъдещето, ако не е Радо, няма кой да бутне Данчо. Мислиш ли, че щеше да има фиктивни клубове, ако се ползва с доверие от останалите. Клубовете са обезверени и по течението...

163

Анонимен

преди 12 години

Виж какво- резултатите ги имаше със същия Данчо Лазаров преди да дойде Стойчев. Толкова е очевидно кой спъва резултатите. Стойчев иска да е национален треньор заради егото си и визитката си,з ащото това е по-престижно , но нищо не може да постигне с отбора, а само го връща назад. За квалификацията- трябва да имаш силно лоби ,за да ти дадат да се проведе в Българи- което уреди Данчо Лазаров, а не Радо Стойчев. Как ги пропускате повечето тия факти.

162

Vasilev

преди 12 години

Ще ти отговоря по следният начин относно предишните треньори. Виждал ли си във футбола какво остава след Моуриньо, когато смени отбора - изцедени лимони. За квалификациите да не се тупат в гърдите, че 1. кинтите са от данъкоплатците и 2. прочети изказванията по темата на международните федерации. И още нещо, да не мислиш, че Радо има голяма облага от тук ако не му е лична кауза. В Тренто си му стигат паричките. А резултатите ще дойдат, като се изстиска отровата отгоре ;)

161

Анонимен

преди 12 години

Виж сега- ти ми звучиш като Радо Стойчев- само приказки, нула успехи. Данчо Лазаров уреди ДВЕ КАВЛИФИКАЦИИ В БЪЛГАРИЯ,Радо Стойчев пропиля едната, втората е смешно да пропилее срещу такива убити отбори. Данчо Лазаров си свърши работата на федерацията. Радо Стойчев откакто е назначен обаче никаква работа не свърши ,освен да поставя себе си пред отбора. Егото му идва в повече. Нещата се говорят с факти и резултати,а не с "ама ти не знаеш какви интриги има на ниско ниво" .

160

Анонимен

преди 12 години

Ти си говори- такива *** извинения са да ги говориш на тия викачите по залите с 2 грама акъл, дай им да викат, не да мислят. Защо според теб при Стойчев са само интригите, при Пранди нямаше ли и защо ,та станахме 3-ти на Европейското? При Мартин нямаше ли интриги и защо та станахме пак 3-ти и т.н. Само при Стойчев интригите му пречели. Явно в човека е проблема, не се ли замисляш. За да остави отбора заради личното си его,какъв е той тогава?

159

Анонимен

преди 12 години

Vasilev, тия дъра-бъраници може да си ги говориш на паркинга пред зала Армеец като крякате Радоо Стойчееев, който върна отбора назад. НИКАКВИ УСПЕХИ в отбора. Това са фактите. Всичко му беше подсигурено и 1-вата квалификация не я взе, нямаше никаква интрига, след като паднехме от Германия,които не са силен отбор, тогаба го уволниха и с право. Така че никакво напрежение нямаше нито на Европейското, където Стойчев отново се провали, нито на квалификацията, на която му беше осигурено всичко!

158

Анонимен

преди 12 години

Как да съсипе волейбола Любо бе човек? Та волейбола се съсипа от такива назначени треньори като Радо Стойчев, при който успехите на волейбола приключиха.

157

Sega na kade?

преди 12 години

Dai da vidim sega bez Rado i Kaziiski kakvo shte napraviat. A Lubo Ganev otdavna ne e voleibolist a ohranena mutra. Davai LUBO sasipi voleibola kakto Perukata napravi s futbola.

156

Анонимен

преди 12 години

Ти изобщо не знаеш каква класа имаше волейбола ни преди да дойде Стойчев! Българския отбор по волейбол беше световна сила,а не сега да се бори с волейболни накаквици като Пакистан и Франция и да се радва,че ги бие. То оставаше и тях да не можем да победим. Ти просто не знаеш колко силен беше волейбола със същите тия играчи преди Радо Стойчев да дойде. Стойчев има 0(НУЛА) успехи с отбора. И добре,че напусна, въпреки че това е недостойна постъпка към България и евтини капризи!