20

Анонимен

преди 12 години

еврейчетааа,номера вече не минава цял свят разбра що за *** са ционистите в лицето на сащ,изрел и ал кайда

19

Анонимен

преди 12 години

Хиларито яко я гони критичната и си го изкарва на сирийците ама нейсе..

18

Дали?

преди 12 години

Тая холивудска продукция вече сме я гледали!И на камъните им стана ясно кой стои зад всичко!

17

Анонимен

преди 12 години

НЕКА ВСЯКА ПРОЛЯТА КАПКА КРЪВ ПО СВЕТА ОСОБЕНО НА ДЕЦА ДА СЕ ВЪРНЕ НА КРАДЛИВОТО *** ПЛЕМЕ НА ДЯВОЛА И ВСИЧКО КАКВОТО НАПРАВИХА ЦИОНИСТИТЕ НА СВЕТА ДА ИМ СЕ ВЪРНЕ В ТРОЕН РАЗМЕР ..АМИН!!!!!

16

Анонимен

преди 12 години

айде стига с това, които мозъци можеха да се излъскат, вече са полирани, останалите явно не се поддават, щото могат да мислятщатите официално си признаха предо двайсетина дни че вкарват оръжие там и снабдяват "мирните опозиционери", целта е кристално ясна

15

Анонимен

преди 12 години

След сирия да се готви турция някой само трябва да въоръжи кюрдите. После примката се затяга около оня кривоглед ариец с гърбавия нос.

14

Анонимен

преди 12 години

Няколко сунити от турция са избягали от казармите и сега избиват деца тия храбреци и петнят САЩ.

13

Професора

преди 12 години

САЩ продължават да прехвърлят главорези от Либия и други части на Африка и Азия,които извършват тези кланета с цел да компрометират режима пред света.Не защитавам никой диктаторски режим но е явно намерението на САЩ да се разправят с последния съюзник от съседните на Иран държави,преди да нападнат Иран.Американците са фалирали отдавна и се чудят къде да забъркат поредната си война,за да отклонят вниманието и да заграбят ресурсите на поредната държава.С две думи след Сирия да се готви Иран.

12

Анонимен

преди 12 години

Всички ходжи са гейове нещат девиците затуй пращат децата да се взривят някъде после четем 78 убити и как САЩ и Русия били виновни

11

ANONIMEN

преди 12 години

USA DA SPRAT DA PODDARJAT TERORISTITE O4EVADNO E

10

Христо

преди 12 години

Rстреб, исляма не се различава много от християнството. Като цяло тези религии не стига че забавят развитието, но и не сближават човека с природата и не го извисяват духовно, както считам че правят някои други учения в азия.

9

КУР за религиите!!!

преди 12 години

да ги изравняват със земята и т'ва е...

8

до 7

преди 12 години

Този ислям е подкрепян още от 19 век от Британската империя (включително и срещу нас), а след това през втората половина на 20 век от американската империя изключително за лични цели. Понеже хората са фанатици и по-неуки, са лесни за манипулиране. И се поддават. Кой за пари, кой за Аллах, повечето и за двете.

7

qwer

преди 12 години

Това се нарича ИСЛЯМ, който съществува само с войни,атентати и убийства,но защо ли тази демокрация го пренесе и в Европа ? На тези дупещите се от сутрин до вечер никога няма да им стане ясно колко ценен е животът когато има мир,а не да се надпреварват да летят към Аллах,че там той ги чака с една дузина девственици и още толкова ***.

6

един от всички

преди 12 години

Това са глупости. Хамерикосите имат пръст в цялата работа, ведно с терористи и бунтовници. Никое правителство не е дотам изпращяло да трепе жените и децата си.

5

Анонимен

преди 12 години

Много се разбързаха тия гадове американците ! Горките невинни хора, станали жертва заради тези, които се стараят всячески да живеят на гърба на останалия свят.

4

Анонимен

преди 12 години

Сигурно убийците са фанатизираните ислямски бунтовници , които искат да настроят Запада срещу правителството.

3

Анонимен

преди 12 години

Ама хайде стига вече, хората по света да не са *** ?! Какъв интерес имат проправителствените войски да убиват жени и деца? Обикновено се пита кой има интерес ?

2

Анонимен

преди 12 години

Сириските войници, главорезите на Асад са избивали децата и семействата си пред очите на Анани още 300 наблюдатели, терористите и бунтовниците нямат нищо общо със случая.

1

Анонимен

преди 12 години

като погледнеш назад в историята и разбираш кой има навика да убива деца и майки, със сигурност не е сирийската власт