151

Адвокат

преди 12 години

ВРЪЩАНЕ НА ПОДСЪДНОСТТА НА ПОЛИЦИЯТА КЪМ ВОЕННА ПРОКУРАТУРА!

150

до sevtus

преди 12 години

Много ще станат учените,кой ще работи?много вожд-малко индианец:)местим темата,но какво пък,спама е разрешен:)та по въпроса с образованието-в България такова няма,единици са тези,които имат дипломи и знаят нещо-другото е *** мързелива!Относно реалния живот,не твърдя,че много го разбирам,но поне имам допир с него и не съм с розовите очила,като теб.пак питам,кое е насилие във видеото?

149

sevtus

преди 12 години

Кольо Щангата ли му викат:)...ами, че той си има всичко за средностатистическа мутра: осем думи в речника, дебеловрато-кръгла муцуна и достоен прякор....

148

Край

преди 12 години

Добрия стар навременен шамар върши повече работа от триста чиновници писарушки, които осъществяват мониторинг, превенция и бла бла. Сещам се за ученика дето преби ученик и го остави без далак /инвалид/. Полицията беше го предупреждавала, мъмроила и т.н. вместо да му изплющят здравите шамари и сега момчето да е здраво а агресивкото да не е подсъдим. да ви пикая на импотентната демокрация дето закопа българската нация.

147

sevtus

преди 12 години

165, а бе ти за понятие "психическо насилие", чувал ли си?! Всяко посегателство - вербално или физическо, което е насочено против личността, нейното здраве, живот или достойнство е насилие!

146

ФАШИСТ

преди 12 години

ето . защо разсъждавам като " бълък ", не ми харесва физкултурник да ме представлява в СИЛНА БЪЛГАРИЯ !

145

sevtus

преди 12 години

163, знаеш ли кои са повече от "професорите по форумите"? Ще ти кажа - разбирачите на "реалния живот":). А бе от такива разбирачи на "реалния живот" като теб, които под реалност разбират да раздават шутове наляво и надясно, не се диша вече:)И точно самодоволството ви от това колко много разбирате "реалния живот" личи пълнотата на вашето неразбиране. Приличате на двойкаджии, които обвиняват всичко и всеки заради това, че не могат да си научат урока. И така и не ви идва на ум, че трябва да промените стратегията - просто да си седнете на *** - тлъст или елегантен и да учите!Колкото до въпроса ти къде има насилие в записа, аз съм сигурен, че и динамитена шашка да ти вкарат в задните части и това няма да определиш като насилие...

144

ФАШИСТ

преди 12 години

до 151 - от комунист , АКЪЛ не искам ! :)))))))))))))))))))))))))))))

143

край

преди 12 години

Евалата полицай. Без бой няма оправия. Ако някой ми каже че дребната престъпност и *** престъпност могат да се сборят със средствата на демокрацията ще му кажа да го духа. Днеска на пазара в красна поляна чух думата гяурка по адрес на българка продавачка. Каза я гаден *** през зъби с омраза.

142

hoptrop

преди 12 години

Този специалист е известен като КОКО ЩАНГАТА с ВИФ профил издигна се по времето на Костов 1997 г. като кадар на БОИ тогава там се о*ра след като се издигна за зам. и го пратиха в трета глуха :) *** е като лейка и с ограничен речников запас :)но от такива МВР винаги са необходими. Затова ги издигат на високи постове .PS. лично мнение но вярно .е КОКО КОКО НАМЕРИ СИ ..............

141

ФАШИСТ

преди 12 години

до151- асъ м олиган ( уличник ) :) , нека не Ви вкаевам в граматиката :) Вие сте " ВСЯ и ВСЬО" знаем го това и сте го "доказали":)защо с " ЧАЛГА" "законодателство " създавате " спорни " " КАЗУСИ":) - типично за дребни интелектуално и типично на колхозническо кат мислене СЪЩНОСТ на КОМУНИЗЪМ ! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

140

Анонимен

преди 12 години

хахахахха забавна шматка си ти.Думите са обида,но не и насилие:)Марш в леглото без десерт некадърник такъв!!!

139

rrr

преди 12 години

Думите с които се обръща се считат пак за насилие, изумруд!

138

до sevtus

преди 12 години

Къде навън бе агне,извън браузъра?да не ресетва компа?:)Не ми се прави на много умен,пълно е с професори по форумите.В реалния живот(има и такъв) нещата не са точно,като по филмите.Не говорим да се бие наред за щяло и нещало.Има и такива моменти обаче.Във видеото ти видя ли насилие някъде?

137

sevtus

преди 12 години

158, има си и конкретен текст в НК :чл. 148, ал. 1, т. 4....глоба от 3 до 10 хиляди лева и обществено порицание

136

sevtus

преди 12 години

155, тъкмо седнах. Досега бях навън...Проблем?! Рационалният човек не ползва "всички средства". Ползва конкретни средства за конкретни цели. Повтарям го пак - с УМ. Интелектът стои в основата на всичко, което правим и от степента, до която умеем да го ползваме зависи и успеха в дадено начинание. В момента, в който загубиш битката, вадиш ритниците. Когато почнеш с ритниците, ти се самопоставяш автоматически в по-слабата позиция. Например, ако си полицай - ти правиш съответните процесуални нарушения и отсрещната страна получава предимството да се позове на тях и с усмивка на уста да ти се изплюе в суратя на излизане от съдебната зала...Умният човек би си направил изводи и би променил стратегията в тази битка, вместо да говори врели некипели за "сила" и така да се върти в омагьосан кръг...

135

ченге

преди 12 години

бил съм,бия и ще продължавам да бия гадовете!!!Ако ми падне ***-двойна порция(мразя расизма....и ***)

134

rrr

преди 12 години

Във всяка нормална страна, този полицай би отнесъл солидно наказание, в парично изражение след дело за обиди и би бил изритан от службата, без право за заемане на подобна такава заради оронване престижа на държавен служител?! Ако сега състудента му от ВИФ не си направи пи-ар, няма да има по-удобен момент! Странно ми е как полицаите търпят вифаджии да са им началници?! Военните академии са къде кде по-престижни ковачници на ДОБЛЕСТНИ офицери!?

133

dragko

преди 12 години

Хора-не се заблуждавайте!"Вълкът козината си мени-нрава не!" е казал народът.Слабост на полицаите е да бият вързани или безпомощни хора.На скрито място естествено.Иначе са страхливи и подли.Никога явно!Винаги в гръб.

132

Анонимен

преди 12 години

Какъв шеф, само му чуй милиционеро -вифаджийския речник.Просто *** в униформа.