25

иво

преди 12 години

Защо не пишете за дузпата ,която не даде в Италия...или ако Барса бие е благодарение на дузпа,а ако падне за заради не дадена такава всичко е ок

24

Анонимен

преди 12 години

Ако всяко дърпане за фланелката в наказателното поле се свиреше за дузпа, всички мачове по света щяха да свършват с резултат 15 на 16 или нещо подобно. Нито съм фен на Милан, нито на Реал Мадрид, но презирам отбора на Барса от няколко години, понеже са съдийски отбор и на мачовете им съдиите се гаврят с другите. Преди да станат съдийски отбор ги смятах за най-симпатичния отбор в Испания.

23

Анонимен

преди 12 години

двете дузпи бяха чисти и този път съдията ги свири, а в Милано не даде две, за да има интрига на реваншап.с. томас, може ли да ми посочиш една ситуация в мача, в която имаше симулация?

22

Гунди

преди 12 години

Няма вече мъжки футбол, има ДУЗПО-бол...Вече не ги и гледам нещастниците, знам, че ще бият с дузпи! А Гуардиола е жалко подобие на треньор-***! Не е комедия, а трагедия!

21

Вини Джоунс

преди 12 години

Ай, тия нещастници от Барса пак биха с дузпи. Тоя лилипуд Меси, не стига, че са му криви крайниците, ами се мисли даже за футболист. Аз ако го пазя, няма да му дам да пипне топката. Нооо, съдията ще му даде да вкара от дузпи! Ба си резила!

20

Томас

преди 12 години

барса често - ама много често симулират - тренират да симулират

19

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да се пънете в момента испанските отбори са с класи над останалите. Вижте средняка Атлетик Билбао как се подигра с прехвалените милионери на Юнайтед! Имаме огромен шанс тази година и в ШЛ и в Лига Европа да има само испански отбори на финалите, което ще е прецедент. Това какво ви говори?Колкото искайте си завирайте главата в земята като щрауси, англиските отбори отново се върнаха назад. Италианските са си назад от няколко години.

18

Анонимен

преди 12 години

Дузпи се дават на Барса, защото играчите им са най-техничните в света и често ги спират с нарушения. Да не говорим, че и знаят да симулират. Съдиите не го правят нарочно. Барса срещу който и да играе, почти всяка атака влизат в наказателното поле. Правят по 15-20 положения на мач. Тези дето играят срещу тях стигат до 1-2 положения максимум - статистически вероятността на Барса винаги да се дават повече дузпи е огромна само заради това.

17

Анонимен

преди 12 години

Някакви болни мозъци виждат шанс на Челси да бие Барса?!?:DDDЯ се осъзнайте бе, Челси на късмет са тук, ще ги отупат здравата. Но и Барса издишат на моменти. Този сезон Реал ще вземе ШЛ.

16

Анонимен

преди 12 години

Вие, кво искате бе хора??? трябва да се сбият ли, кръв ли да тече за да се отсъди дуспа????

15

az до 23

преди 12 години

хаха, събуди се, мача свърши 3-1 и Милан отпадна. 100% 1ва дузпа и малко спорна втора, но такава ръчна спирачка ако някой ми дръпне докато играя, ще го ударя в лицето, а в модерния футбол се наказва често. Милан имат 1 удар към вратата. Не ми е ясно какви претенции може да има някой.

14

Станимир

преди 12 години

Познах резултата 1 : 1 ! Първата дузпа бе 50 на 50 , защото Меси го подкосяват със свит крак и пада като " Гонзо за дузпа " ! За втората дузпа съм без коментар . За пръв път виждам да се отсъжда нарушение в наказателното поле още преди топката да се вкара в игра ! И това е четвъртфинал на шампионска лига . Милан изиграха перфектно тактически мача и реалния резултат бе 1:1 !

13

az do 3

преди 12 години

ей селянин безпощаден, научи се да говориш. Такива селяни нямат право да коментират каквото и да е, понеже са глупави ! Подкрепя ли ги "ВА" ? Милан при 1 удар към вратата как искат да спечелят. Мача свърчи 3-1, дузпата е без значение,макар че такива ръчни съм дърпал с ладата преди 15 години. Колко заслепен трябва да си за да претендираш за 1-1 и класиране на Милан?

12

dp

преди 12 години

Хич и не ги гледах, то е вече само дразнещо. Миналата година отстраниха Арсенал катоизгониха Робин ван Перси за нищо, сега им давали дузпи до последно...Лошото е, че и английската лига стана така, средна ръка отбор като Манчестър Юнайтед пак щеспечели пътвото място със серии подаръци.

11

haha

преди 12 години

Милан само са си виновни за дузпите

10

koko

преди 12 години

*** ДУСПАЛОНА с поредният си *** напън да си купи порената гноясала от скандали купичка на френската *** Платими. Яжте *** циганиииии. Свикнали сте да се раздвате на подарени мачове и дуспи.

9

asd

преди 12 години

Къв срам бе! И 2те дузпи ги имаше гледайте повторения не говорете глупости.

8

Иван

преди 12 години

Срам за футбола, срам!!!Защо не им подарят купата още сега? Толкова явно поддържан от съдиите отбор не е имало никога.

7

Анонимен

преди 12 години

Мъж влиза в спортен магазин и пита продавачката:- Имате ли екип на Барселона?- На футболист или на съдия

6

Анонимен

преди 12 години

На Милан това им е играта - с 2 контри да вкарат 1 гол. И са доста успешни. Ако не бяха тея дузпи, резултатът щеше да е 1:1 и Милан да продължи. Но съдията беше решен да не позволи такъв изход. И пак гледахме гавра с футбола, съдиите се оляха. Ако всяко дърпане в наказателнтоо се свиреше за дузпа, футболните мачове щяха да свършват с 20 гола средно.