24

Федаин

преди 12 години

Радвам се, че пуснахте тази така важна новина. Цял ден не го бях местил и беше започнал, да се схваща. :)

23

дт

преди 12 години

Щом като напишете името и после давате жокер "от мастило",значи е обществено незначима личност и съответно не заслужава ничие внимание освен това на роднините си...Същото се отнася и за разни други родни "звезди",които без жокер от кой състав,група,предаване или шоу са,никой не би се сетил за тях.

22

Анонимен

преди 12 години

Е все пак Вики от Мастило не е чалгарка.... тя е важна клечка и трябва някой да я чака !

21

Извинете

преди 12 години

На кого въобще му пука за някакви `мастила` ?

20

Анонимен

преди 12 години

21, и ти си тук.

19

Зиг

преди 12 години

Е, нали преди 2 дни писахте, че мацката била поканила Коко Динев на промоцията. Какво се чудите - вероятно е била твърде заета да се опознава с него в това време. :)

18

Анонимен

преди 12 години

Абе някой слуша ли тези защитници на АКТА ??? Какво ни занимавате с групи за които феновете им са престъпници ????

17

Не разбирам

преди 12 години

Не разбирам защо госпожица Терзийска така настоява да пее. Очевидно е, изпробвано е през годините, че не и се отдава. Няма как и да печели пари от това. Не е ли по простичко да концентрира върху основната си професия ? Древна професия. Най древната.

16

Анонимен

преди 12 години

По-мързеливо, разглезено и ограничено същество от музикант няма.

15

Истината

преди 12 години

Няма как да не се съглася с N 20.

14

Анонимен

преди 12 години

Така е, дами и господа журналисти, продължавайте да наричате разни посредствени певички "звезди" и "красавици" и да им вдигате и без това изкуствено напомпаното самочувствие. Защо се оплаквате от отношение, което самите вие предизвиквате със сервилността си? А въпросната Вики, преди да защитава АКТА, добре да се замисли - повечето хора и безплатно избягват да я слушат. Ако АКТА влезе в сила, въпросната "звезда" е обречена на глад.

13

Тракийски

преди 12 години

Истинските български групи , музиканти и ...артисти като цяло ги няма по телевизията, вестниците и сайтовете . Те не са достойни за медийното внимание . Всички медии в България сте главни герои в пародиите , от които се възмущавате.

12

ss

преди 12 години

Ае пич що просто не кажеш ,че концерта е трябвало да почне в 19:30 е е почнал чак в 22...Губи се чара на статията от Най вероятно шефа на клуба се е разбрал с тия от Мастило,да излязат по късно че да направят оборот на заведението.....И как уж трябвало да стават хората от местата си,които са били отишли преди това с покани....Много тъпо написана статия според мен

11

кок

преди 12 години

поздравявам ви за тази статия-точно така трябва да се отразяват подобни"събития".ще бъда много щастлив да видя някой ден това да се случи и на някой политически брифинг,където господата също имат навици да карат журналистите да ги чакат

10

vessko

преди 12 години

Голям.. майтап... Представяте ли си "високопоставените гости".. стоят и чакат "високопоставени скапаняци".... Е, направете си извода за БГ...

9

Анонимен

преди 12 години

Ми аз за първи път чувам че имало някаква си група "Мъстии".

8

Анонимен

преди 12 години

Никога не бих си губил времето да слушам тези некадърници със самочуствието,че са докоснали ташаците на Мойсей.

7

optimist

преди 12 години

То разбираш ли, щото всичко друго ни е наред, дай да се хванем за шоубизнеса...

6

ту

преди 12 години

В предварителната покана бе съобщено, че Виктория Терзийска и компания ще представят своя нов клип и нов албум от 20 часа. Някои имаха покани с начален час 19.00. След тази премиера диджей Мартен ще забавлява гостите, преди да започне концерта на Мастило от 22.30 часа.Тоя дето е писал статията,ако си чете глупостите моля да поясни какво е имал в предвид в абзаца ,които копирах....В едно изречение пише 2 часа в ,който уж въпросното шоу е трябвало да почне

5

буркан с минзухари

преди 12 години

Изключително ценна и важна информация, без която нашето битие щеше да остане празно, а съзнанието ни лишено от еволюционното осънаване на екзестенциалните истини, водеще ни към целта на съществуването !!!!