32

Мен

преди 12 години

Абе колко от вас закъсват и колко често та сте заревали. Ясно на всеки може да се случи някога , но как на криминално проявени , вероятно с пари им се случило баш сега да закъсат за гориво. "ако ме хванат със шише ... това па онова" Ами ако сте от контингента ще обяснявате за какво са ви тези шишета.

31

НИЛ-АТС

преди 12 години

Организирана работа. Целта е да се отклони вниманието на хората от така наречената "пенсионна реформа".

30

Анонимен

преди 12 години

На бензиностанциите нафта и бензин кооолкото щеш,врезервоарите също.

29

Георги

преди 12 години

Според експерти се касае за умишлен палеж...... лелеееее тия са големи експрети, браво браво с такива експерти направо ще ни завидят от ФБР-то

28

Руцифер

преди 12 години

Продължавате да сте пълни нещастници. Запалителното вещество е, най-вероятно коктеил ***, а той се прави от нафта и бензин. За това арестуват и с нафта и с бензин.

27

явертъ

преди 12 години

за любителите на камери - може ли да има камера във всяка квартална уличка? може, ако си ги поставите сами.

26

Анонимен

преди 12 години

Хора не излизайте от вкъщи всеки е потенциялна жертва на тия бандити от МВРто

25

бай Симо

преди 12 години

До 6 - това е правилното решение. При залавяне на място следствие оказаната съпротива, заловените се привеждат в съответното състояние и след това се вика полиция.

24

Руцифер

преди 12 години

А бе ***..ри, все не сте доволни. Като не арестуват никой - защо, като арестуват- полицейщина. Май сте като вица за заека- " А бе какво го гледаш, не виждаш ли, че пак е без шапка".

23

Анонимен

преди 12 години

До #1...и обратното - ако се окаже, че са хванали точно този който е палил досега, за да го прикрият ще запалят още няколко коли и автомачино полицията решава, че не е той :)

22

някой

преди 12 години

До: номер 14Ами ти за какво си мислиш, че правителството на ГЕРБ обмисля пълна забрана на тютюнопушенето? За да не се оправдават подпалвачите после, че запалката им е за цигари!

21

прасчо

преди 12 години

Иначе имат камери овде........пръднеш и те викат,сега обаче изпозапалиха София............нищо!!!Биг Брадър не работииииии

20

Анонимен

преди 12 години

Имам чувството, че това е като с взривовете ! Правят го умишлено и после приказват как престъпността възстава срещу тях защото много се борили с нея, а вдействителност те го правят. ПР ! Народа да им вярва, че нещо вършат.... и има недоволни престъпни групи от тяхната работа... А... може и хората сами да си палят колите !

19

прасчо

преди 12 години

Ооооооох добре,че съм от Варна,че вчера и аз бях с туба с нафта.......Значи ясноооооооо,никви туби щот бият

18

До възмутен

преди 12 години

*** , ти винаги на изпарения ли караш , та ще си носиш тубички от 5 л за резерва ?

17

някой

преди 12 години

Завалията, да тръгне да пали коли с нафта! Ами ако видят някоя подозрителна баба да излиза със шишета олио от супера, хич да не се чудят ами направо да я арестуват за подпалвачество!Олиото е с близък състав до нафтата и гори също така "хубаво" ;-)

16

Анонимен

преди 12 години

Не схващам. В крайна сметка, тези палежи организирани ли са или не? Различни места, различни коли, различна възраст на задържаните. За чий му е на криминално проявен да ходи да пали? Дори някой да им плаща, как ги намира от различни квартали. Самите подпалвачи не се знаят по между си? Странно...

15

МИНАВАЩ

преди 12 години

Язък, помислих че са задържали Борисоф, ЦветаноФ и Дянкоф ....

14

Анонимен

преди 12 години

"В багажника на колата полицаите открили празни пластмасови шишета с мирис на нафта."Който някога е закъсвал и оставал без гориво, сега го отнася :) А аз като имам в багажника почти пълна тубичко с масло от 2L - вероятно и аз съм подпалвач, нали? Хахаха. Да не говорим, че имам и заплка - но аз като корав престъпник ще кажа, че ми е за да си паля цигарите... Ужас.

13

Анонимен

преди 12 години

Предлагам всички хора намиращи се в София да бъдат арестувани. Около София да бъде изградена висока бетонна ограда и постове със снайперисти. Да започнат да пускат от ареста всеки ден по 10 човека. На който ден има случай на запалена кола извършителя ще е от групичката пуснати арестанти. Само така ще се разбере кой е :)