666

Анонимен

преди 12 години

Аве къде заминаха Хитлер и Гьобелс и Наполеон ве.....да не са си легнали лапетата...зер вечерния час мина....лека нощ арийчета

665

до руснак

преди 12 години

Ха така!давай!Сечи, сечи, Сергей Дмитриевич, че малко ти остана!Скоро *** от Сирищник, ще ти бие шута ва мазното , руско гъзле!!

664

до 692

преди 12 години

Мноооого си ***, Саше!

663

грозник

преди 12 години

а и последно разбрах,че тъй наречения"руснак"е от авторите на статията и може да ни редактира още сега в момента.пише глупости за да ни провокира и ние да пишем глупости е нема кво да ни провокираш"руснак",от мен го дух.ш.айде чао и наздраве.а а тя чашата ти е празна бе.на на капни си,оп извинявай аз съм си извадил х.я,е не се сърди де на ,на капни си

662

Анонимен

преди 12 години

UK-По досегашните ти коментари се предполага че живееш некъде къде Две могили...или Гол тупань.....ако живееше 21 години у Кралството едва ли щехме да те зърнем тука по форума

661

до руснак

преди 12 години

Русия е суровинен придатък на Европа и жив щит срещу китайската заплаха!Затова ще подпомагаме Руските товарищи, стига да намалят водката!

660

До 692

преди 12 години

Тодор Живков след приятелско посещение във ФРГ "Социализмът е едно недоносче" няколко години след това преврат от другарите .

659

ТАСС до 691

преди 12 години

Изстреляните балистични ракени Тополь 1 и Тополь 2 от руските ядрени силози бяха неутрализирани от Китайските военнокосмически противоракетни спътници!

658

UK до руснак

преди 12 години

Виж какво диво селско ***. От 21 години живея тука. Мислиш ли че мия чинии? Това че си с основно образование и знаеш само да псуваш и пишеш стари изтъркани клишета е показно. По скоро *** пере мръсните чаршафи на туристите от Англия,Германия и други.

657

Последно съобщение

преди 12 години

ТАССКорпосът на Фелдмарашалът на Китайската Червена Армия Цун Кай Хеят днес 09.05.2045 г. достигна границата на Русия с Обединена Европа!

656

Запек !

преди 12 години

Требе да си дадем почивка че не искат да се прибират по санаториумите...луднали са....прекалено силни излъчвания....и стават много нервни и объркани....нароиха се хитлеристи, нацисти, арийци и не знам кви още лъвове тука....па не си е отръскал сламата от абата още

655

ppancho

преди 12 години

За жалост тук ври от комунисти.Много съжалявам,но аз мразя комунистите,не обичам *** пенсии,които ревът за соца ,бай тошо и другите простаци и ***.Но ,пиша го разбираемо:Тука сава въпрос за Мать Россея: ))).Едно голямо нещо ,близо до прага ни.Възраждаща се империя-не ме кефи-ама ми е по -лесно да ги приема-роднини са ни,колкото и да ги плюете,дълбоко в себе си всички го знаем-това са нашите роднини,на тези хора сме задължени,че сега не сме с фесове(не знам дали нямаше да е по-добре: )).Бълга

654

до 679

преди 12 години

Спрете да ни сравнявате с скандинавски народи и не само -каквито и да било. Националната ни култура е различна. България неможе да е Австрия - хората са различни! В България никога е нямало интелигенция, а само полу- /виж Буров/! Хората са недисциплинирани, мърляви и индивидуалисти, т.е нищо няма да ни оплави/поправи освен силна и здрава ръка, която милее за народа.

653

Голям смях

преди 12 години

До 685 UK.На мен главата си ми е наред.Аз правя разлика между помоща,която ни е оказал руският княз Николай(повече българин може би от някой от нас) и вредите,които е нанесъл комунистическият режим на СССР.Именно затова аз съм споменал навсякаде Русия а не СССР.Аз правя разлика(за разлика от някой други хора).

652

Съобщение на ТАСС

преди 12 години

Днес 21 юни 2041 г. 300 милионната Китайска Червена Армия премина държавната граница на Евразийския съюз!2 милионната армия на Русия, Казахстан и Беларус оказва героична съпротива!

651

грозник

преди 12 години

здравейте умници,хубостници и т.н.сигурно сте чували нещо за Анна Политковская,нали сте ми умници.В "читанка бг" има нейната книжка Русия на Путин".Ми нали сте ми много умнички вземете да я попрочетете,пък тогава дрънкайте колко велик е путин и кучетата му.

650

до 681

преди 12 години

На два пъти е спечелвал изборите Хитлер!Вторият път окончателно!Графиня борконска се събужда в имението си до Петроград от залповете на Аврора!Пита прислужницата"Маша какво става?""Болшевиките правят революция, Ваше благородие!"Графинята:"И какво искат?"Маша:" Да няма богати, Ваше високблагородие!"Графинята разочарована:"Жалко!А аз мислех, че искат да няма бедни!"Това са рашките!мухахахахахахаххааххаха

649

UK

преди 12 години

ИСТОРИК изключително си прав. Но на панчо,руснак,голям смях и други бабите и дядовците са им разправяли други истории. Историите които са били набивани в главите им през всички тези години под руско робство. Те не знаят каква зловеща пропаганда се бълваше от руските господари.

648

680

преди 12 години

Ти нали го спомена вместо мен.:) Както и да е, когато атовете се ритат-магаретата страдат. Ние сме от страната на магаретата.

647

Голям смях

преди 12 години

до 668 Какъв пък ЕВРОПЕЕЦ си ти бе със 150 евро заплата и с 70 евро пенсия,и с нафта близо 3 лева.Да се смееш ли да плачеш ли?Я направи една справка колко беше заплатата докато "им лижехме червените ***",и колко беше литър нафта и един киловат ел енергия.