92

Луфтхензи

преди 13 години

А кво да кажеме за управляващата лумпенска "атака" .... ортака за мръсни поръчки на управлението ... то не че другите управляващи са по различни ... абе Господ е събирач....До като, не се хванат извършителите и поръчителите на ТЕЗИ АТЕНТАТИ ...ВИНОВНИ ЗА ТЯХ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВСИЧКО СОЧИ ТЯХ ЗА НАЙ-ВЪЗМОЖНИ ТЕРОРИСТИ, а и ако не се хванат значи Цеко е некадърен и наистина вече требва да си ходи!

91

Мутренски времена

преди 13 години

7 септември 2005 г., София На бул. Скобелев в центъра на София е застрелян в автомобила си Мерцедес Мартин Хасан Дойчев, български гражданин от сирийски произход. Впоследствие се изяснява, че мъжът си е сменял името. Името на Дойчев се свързва с разпространението на наркотици в България.

90

мед. сестра

преди 13 години

Ако тоя е Хорейшио, аз съм доктор Хаус!

89

Цеко ШЛИФЕРА

преди 13 години

Който и да е организирал и изпълнил атентата, Цеко ШЛИФЕРА е длъжен да го хване и да докаже това, иначе ще се потвърди, че е некадърняк и требе да си оди, а не ги ли хванат естествено, че виновни са управляващите и просто се крият!!!

88

Родният Хорейшо

преди 13 години

Версиите за взривовете са няколко! - РЗС с Трактора - БСП - доносник Гоце - ДСБ

87

Mimi

преди 13 години

Palna prostashtina e izkazvaneto na tozi taka narechen Ministar Predsedatel B.B. Igraeli si na vzirvcheta dokato Te otkrivali magistrali...Narochno se samovzirjavali tochno predi doklada ot EU... Tozi chovek njama li nai-naktaja da razbere, che ne moje edin darjaven glava da govori SAMO prostotii i LAJI? Pitam se - DO KOGA? Do koga shte stavame za smjah na EU i sveta?

86

Мутренски времена

преди 13 години

20 септември 2005 г., Варна На бул. Стамболийски в района на Колхозния пазар във Варна е убит Митко Димитров, един от най-скъпо платените адвокати в града. Стрелците са били двама и са избягали в неизвестна посока веднага след стрелбата. Димитров е починал в линейката, която е пристигнала на място веднага след стрелбата. Той е бивш служител на МВР.

85

Килъра

преди 13 години

"Родният Хорейшио"МУХАХХАХАХХАХАХХА :))))))))))

84

Мутренски времена

преди 13 години

1 октомври 2005 г., София На улица Баба Илиийца в столичния квартал Красно село около 14 часа с три куршума е застрелян Румен Юруков. Малко пред да бъде убит Юруков излиза от блок 43 заедно с дъщеря си. Качва се в колата си Хонда "Прелюд". Преди да бъде застрелян той се движи по улица "Звездел", спира на кръстовището с ул. "Баба Илийца", за да направи ляв завой. Точно там го чака убиецът му, който стреля три пъти в него през прозореца.

83

тоя

преди 13 години

направо си каза все едно "и това ще го смотаме като случая Галерия"

82

Анонимен

преди 13 години

"Имало едно време в България"...........................................

81

da bre

преди 13 години

"Има връзка м/у взривовете"----добрйо юутро?

80

Мутренски времена

преди 13 години

10 октомври 2005 г., София В джип Тойота на ул. "Деян Белишки" в кв. "Гоце Делчев", София, около 9 часа сутринта е застреляна Шинка Манова, директор на дирекция "Последващ контрол" в агенция "Митници", и шофьорът й. Шинка Манова умира на място, а 25-годишният Йордан Герговски - на път за болницата. Йордан Герговски е бил криминално проявен. Името на Шинка Манова (трета по ранг в митниците) фигурира в разработка на НСБОП по повод осуетена контрабанда на ВИС в Бургас.

79

Анонимен

преди 13 години

"Работи се по няколко версии. Предполагаме, че има връзка между единия и другия взрив в София", обяви пред журналисти шефът на ГДБОП Станимир Флоров.Така е. И бай Герги като този винаги познаваше.Като застане до някое дере и казваше - В това дере или има вода или няма вода.И винаги познаваше. Ей го на - като родния Хорейшо.

78

Мутренски времена

преди 13 години

16 август 2006 г., ПерникКъсно вечерта на 16 август е намерено тялото на 32-годишният Александър К. на паркинга пред жилищен блок 6 в квартал "Димова Махала". Той е прострелян с огнестрелно оръжие в областта на тялото и главата. Александър не е криминално проявен. Той е разведен и има едно дете. Предполага се, че мъжът се е прибирал към жилището на родителите си в блок 12 на квартал "Димова махала". По предварителна информация по него е стреляно от автомобил с 5-6 куршума.

77

До сс

преди 13 години

Ами като се "самовзривяват" - още по-лесно! Да ги хванат и да се свършва!Ама не могаааааааат! Е тЕ за т`ва е вота! Престъпленията - организирани, неорганизирани, самодейни, любителски - кажи ги както щеш, се роят като *** в китайски ресторант!Всички имаме познати, или самите ние сме пострадали от обири, кражби на и от автомобили! НА НЯКОЙ НЕЩО ДА МУ Е НАМЕРЕНО?Дойдат ченгетата - почесват се, мънкат... и нищо!Това, дето го казваш е като за щрауса и пясъка - "самозривили" - дрън-дрън

76

Mimi

преди 13 години

Do "Mutrenski vremena" : Chudesno! T.e mnogo losho, visoka prestapnost predi 2009. No koi beshe Glaven Sekretar na MVR togava? Koi? Da si pripomnim - lubimia ni Vojd.... Boiko! Taka, che ne si habi vremeto da pishesh....

75

КЪРДЖАЛИ

преди 13 години

"Работи се по няколко версии. Предполагаме, че има връзка между единия и другия взрив в София", обяви пред журналисти шефът на ГДБОП Станимир Флоров.Има си хас да няма ,*** обяснението.Ще направим всичко, което зависи от нас, да установим извършителите и причините", категоричен бе той.Да ама какво е това дето зависи от вас???

74

Съсед

преди 13 години

Взрива в Св.Троица беше в 03,58 часа, а не в 04,30 ч

73

Анонимен

преди 13 години

Политиците като част от организираната престъпност е нормално да си се гърмят и да се стрелят, не разбирам защо е цялата медийна пушилка. Баретата като си взриви склада с боеприпаси до София да не би повече да се говореше, въпреки че детонацията даже предизвика и леко земетресение впоследствие.