194

До 194

преди 13 години

Нещо си противоречиш - хем "навсякъде има и умни, има и ***", хем ние българите сме били най-***. Интересно ти като българин също ли си ***? Май това се отнася с пълна сила за теб.

193

Alien

преди 13 години

191ви обра точките. Сравняване с Казахстан е напълно резонно. А с Америка е просто глупаво да се прави каквото и да било сравнение.

192

Chikatilo

преди 13 години

194 прави си ние поне сме най остри го ядем най *** всеки път :)

191

FYI

преди 13 години

Доста *** наричат американците *** без да съзнават че те са тъпите в случая. Навсякъде има и умни, има и ***. Ама познайте коя нация е по-***? Тази, която благоденсва или тази, която тъне в мизерия и е просяка в Европа.

190

До 180

преди 13 години

Това не е вярно! Конкретно в Китай американските инвестиции са минимални. Всъщност като цяло китайската икономика изобщо не разчита на чуждестранни инвестиици - чуждестранния капитал в Китай в последните години е в рамките 7-9%. В обичайния случай китайците получават поръчка или предлагат да изработят дадена стока и след това просто я продават на чуждастранната компания.

189

an

преди 13 години

A MUTRESTANSKOTO PLEME PONEJE E DOVOLNO OT CENITE NA GORIVATA I EL. ENERGIQTA, SI SEDI V KA6TI DO DEBELITE ZADNICI NA JENITE SI, I 4AKA NQKOI DA SVALI CENITE NA MONOPOLISTITE. -DA-AMA-NE- NOVO IZLUPENITE MUTRO-KOMUNISTI4ESKI-BIZNESMEN4ETA SI PRAVQT CENI KAKVITO GI NQMA I V EVROPA. A PLEMETO GLEDA I 4AKA DA MU GO NA.UTAT O6TE PO NAVATRE. IZGLEJDA MU STANA NAVIK DA MU E VSE PO NAVATRE I NAVTRE. A BIZNESMEN4ETATA NABUTVAT LI NABUTVAT. HA DA VIE 4ESTITO -TAZ GODINA POLUPROVODNICI- DO GODINA CELI.

188

тата

преди 13 години

в Казахстан А-95 струва 70 стотинки....

187

до 180

преди 13 години

Сигурно си прав,но обясни на нас как като произвеждаш 20% от световния брутен продукт,консумираш 40% от него???!!!Да не излезе,че живееш за сметка на всички други,раздавайки хартийки на частното акционерлно дружество,наречено федерален резерв!Пък и твърденията за затваряне са взети от едно стихотворение за партията на Хр.Радевски!*** си ти,а не анализатор,драги!!!Впрочем,да знаеш кой предизвика сегашната криза с балона на кредитите и кой се опитва да предизвика друга с поскъпването на хранит

186

Chikatilo

преди 13 години

Офффф 187 ти как разбра дали съм виждал америка смао по телевизията бе пич? На кълбо ли гледаш? И що реши че се ''пеня'' изобщо :) Щото не разбираш нищо и говориш глупости за тва...искаш да ти назова 99% от американските коли коя къв двигател има колко литра е и колко тежи самата кола ли? Под 20/100 харчи в спокоен съботен ден на пуст селски път да тука си прав :)

185

Анонимен

преди 13 години

Автора на статията е забравил да вметне незначителния факт, че САЩ е третата страна в света по-добив на нефт, като по този показател отстъпва незначително на Саудитска Арабия и Русия. За разлика от САЩ в Европа почти няма добив добив на нефт /като изключим Северно море/ - една суровина е винаги по-евтина когато сам си я добиваш.

184

Анонимен

преди 13 години

Пълно е с коли от калибъра на Хонда Сивик и Форд Фокус, какво си се запенил... Виждал си Америка по телевизията само. И освен това големите двигатели отдавна харчат под 20 на сто.

183

Andresko

преди 13 години

Niakoi hora zagubiha mnogo pari ot imotnata dalavera s kastite i sega gi kompensirat ot dalaverata s benzina. Te ne mogat da sa na zaguba. Pomislete koy e!

182

ДЪБЛИН

преди 13 години

До 180: Много си прав и точен,но не се опитвай да обясняваш на хора,които четат само вестници и не са излизали от село.

181

ДЪБЛИН

преди 13 години

До 178:ГаневДобре Ганев,бих се съгласил с теб,но защо тогава живеят добре и имат всички гаранции за стандарта си,защо точно всичките им правителства докараха тази държава от ситуацията през 30-те години/мафия,разруха,безработица и монополи/ където сега е България,до сегашното им ниво.А,иначе съгласен съм с теб,че никое правителство не е сбор от ангели-бъди здрав и лек ден.

180

Chikatilo

преди 13 години

до 182 ахаххахахахха и къде ги видя ти тия коли бе брат? В някой космополитен град може би карат коли с разход до 10/100 ама това не е цяла америка нали? Ми кой нормален американец примерно ше си купи европейска кола с малък двигател която ше му оизлезне супер скъпо, вместо да си вземе американски 5 литров двигател и да си го храни за без пари? Ми и тука бензина да беше 50ст. на литър щяхме караме AMG 6.3 без проблеми еле па ако беше българско производство автомобила :)

179

Анонимен

преди 13 години

ако някой тръгне да се глези каква е тая кола дето гори 25 на 100 ще му кажа, че ако в ЕС малкия двигател е 1.1 1.4 1.6 1.8 литра, то тия *** почват от 2.0 нагоре, но средния литраж на агрегатите поне по мои наблюдения е около 4.5 литра------------------- Това са глупости, информацията ти е отпреди 15 години.В Щатите масово се карат и обикновени коли с разход под 10 л/100км.

178

Chikatilo

преди 13 години

Дам сега трябва да преосмислят съотношението двигател с обем 4.5 литра и мощност 100 умрели коня :) Хората там обаче си знаят правата без значение колко им е евтин бензина на тия крадльовци пак ще недоволстват и ще постигнат своето. е за тва им правя евла иначе не ги дишам :)

177

Анонимен

преди 13 години

Кое и е изкуственото на американската икономика? Това, че са изнесли производството на маратонки и плюшени играчки в Китай ги прави по-слаби ли? САЩ имат най-много обработваема зема на глава от населението, ако решат могат да се затворят и никой не може да ги пипне. Останалият свят ще умре от глад преди Америка да е стигнала до десерта.

176

До Дъблин

преди 13 години

Грешиш много.Американската икономика е напълно изкуствена и се базира на кражба от цял свят.Ако китайците/които са най големите крепители на щатската икономика в момента/ решан да ги сложат на мястото хамериканците загиват директно или започват световна война.

175

Ганев

преди 13 години

Съгласен съм с Дъблин за вси4ко с изключение на т.2.Никое правителство по света не работи за човешкото благоденствие дори и папата.Всико е фалш и лицемерие.Винаги на първо място са личните интереси и след това останалите не6та.Не бъди наивен приятелю мой Дъблине!