123

Анонимен

преди 13 години

Поредната натегачка , като оценкаджиите на Бойко.

122

Анонимен

преди 13 години

Тиквените червенотиквеничковчета!

121

Идва

преди 13 години

Изпратиха Тиквената чета да пише и замазва резила

120

До БКП

преди 13 години

Ало..БКП, възпитаниците ви, от ГЕРБ, много грешки правят попривикайте ги ... стига са излагали партията-майка.

119

227

преди 13 години

Извадете отново метлите и почнете, другари, наред изобилна е земната смет, многобройни са тука злините! Всяка *** и търтей негоден, всяка тлъста и гойна *** е започнала *** война, за да граби от хляба народен. И подреждат се вечно все тия народняк, демократ, радикал, и потънал е всеки във кал, но пред вас ще застане светия. И ще търси поддръжка най-близка, ще ви моли за изборен глас, за да може по-после над вас да се гаври, тъй както поиска. Ала тази история стара неведнъж се повтаря със теб но ще бъдеш ли още ти слеп да понасяш без ропот товара? А сега, в тия избори нови, разбери своя подвиг велик: изпрати на свинете ритник и ще скъсаш ти свойте окови.

118

Мавъра

преди 13 години

Кой не скача е ГЕРБЕР!

117

Анонимен

преди 13 години

Г-жа Симеонова изобщо не е виновна, защото и децата вече разбраха, че сегашното ни окаяно положение се дължи на комунистическите социалисти от БКП/БСП заради безмерната си алчност. Така направиха така прехода, че се превърнаха във върли капиталисти и за 20 г. ограбиха страната ни, както и турчин не ни е грабил и сега когато ги изгониха от властта правят всичко възможно за да се върнат, защото живота не им е мил без да крадат. Това е Истината и тя няма как да се промени с лъжи и демагогия.

116

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

ИСКАМ ВЪВ ВСИЧКИ УЧИЛИЩА ДА ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ИСТИНСКИЯ НАДПИС---"БСП СА ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИЯ"

115

пан

преди 13 години

к,во като има лозунг. нали всички знаят кой е дал парите. ха,ха! няма пропаганда в ущилището.................

114

Анонимен

преди 13 години

Те са малки,но вече знаят да ГРЕБАТ!!!!

113

До черв. дописници

преди 13 години

Абе ей, червените, алооо засрамете се, защото приятеля на червения ви президент, който отдавна препира откраднатите от него милиони - другаря Ковачки го наказаха с условна присъда за присвояване на 16 МИЛИОНА ЛЕВА, а сега сте ревнали, ами тия пари са откраднати и от вашия джоб, да не говорим за милиардите - над 100 милиарда потънаха в червените джобове на тия, които сега ви плащат да пишете глупостите си и да плюете срещу най-българския премиер - Борисов. А сега пък Симеонова ви е виновна, а кра

112

Анонимен

преди 13 години

И тия станаха като ония .Все са един дол дренки...А се клеха да служат на народа...

111

до 109

преди 13 години

Пич естествено имаш и доказателства за твърденията си нали?ХахахахахахаКефитеме Герб. Дай да викаме защо са ни доказателства.

110

за the show

преди 13 години

Нека шоуто да продължи Гласувайте за Алексей Петров

109

Анонимен

преди 13 години

"Снимка: ГЕРБ"Каквато ви снимката, такава и цялата ви работа.Некадърни ***.

108

Анонимен

преди 13 години

Към "празнуващите" в село Абланица се присъединила и депутатката от БСП Корнелия Нинова, която оправдала присъствието си в региона с посещението на президента Георги Първанов в с. Гърмен. Нинова не само не се притеснила, че присъства на зверството и то на светъл християнски празник, но и поздравила организаторите и местното население с празника. Много от присъстващите обаче коментираха, че появата на Корнелия Нинова в Абланица на празника не е случайно. През уикенда в региона бе "сготвена старата манджа" на старата коалиция БСП-ДПС, бяха коментарите. Щом Корнелия Нинова дойде на празника ни в Абланица, пазената в тайна досега предизборна коалиция БСП-ДПС става явна, не са случайни и совалките на представителите на Централното оперативно бюро на ДПС в региона, на депутатите от БСП и президентското посещение в Гърмен в един и същи ден. Щом разбрала, че ДПС нямало да издигат собствена кандидатура, Нинова директно се предложила от партията на Доган да подкрепят нея. Така само ден след срещата в Абланица, в медиите се появи и името на Корнелия Нинова като кандидат за президент.

107

Тройчо

преди 13 години

Явно всяко стадо си има *** и ГЕРБ не са изключение. Добре е че си признаха, дано да си вземат поука.

106

Анонимен

преди 13 години

"Тя не е знаела какъв надпис ще излезе в края на състезанието и скандалния лозунг го видяла "на последната права". Точно тук вижда и своята отговорност, че не е проверила първоначално сценария."Аз ли да знам?*** , *** , че вдлъбната!ОСТАВКА на ГЕРБ!

105

до,БАЙ КОЛЮ

преди 13 години

абе ти издигаш в култ същите крадци като предишните,а това където го казваш да се гласува само за герб,ако не знаеш къде да да си го завреш ще ти покажа

104

Анонимен

преди 13 години

"Не съм уронила престижа на ГЕРБ!"Естествено мила, няма как да урониш нещо, което дефакто несъществува.ХахахахахахахахахаП.П: Но девиза ми хареса закачих си подобен трансперант в *** и го свързах с кранчето на тоалетната чиния. Много е ободряващо. Хахахахаха