50

БГ

преди 13 години

ВИЖТЕ САМО НА СНИМКАТА КАК ПИПА ЖЕЛЯЗОТО...."АХ, ТАКА ЩЕ ГО ИЗВИЯ АЗ ТОВА ЖЕЛЯЗО, СИЛЕН СЪМ КАТО БИК!!!! "И ТОЛКОВА СИ УМЕН, БОКО!

49

Анонимен

преди 13 години

"Според статистиката преди Пловдив е само София с население от 1 млн. 270 хиляди души,на трето място е Варана с население 330 486 души, следвана от Бургас, Русе, Стара Загора и Плевен. Най-малкият град в България остава Мелник с население от 208 души, а най -голямото село е Лозен"- СЕГА БОЙКО ДА ОБЯСНИ ЗАЩО БЮДЖЕТА НА СОФИЯ Е 10 ПЪТИ ПО ГОЛЯМ ОТ КОЛКОТО НА ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ В БЪЛГАРИЯ, КАТО ПО НАСЕЛЕНИЕ Е ОКОЛО 3 ПЪТИ???

48

акуд

преди 13 години

браво Трайков, но все пак АЗ НЕ ЗАРЕЖДАМ ОТ ЛУКОЙЛ поне докато е собственост на рУСКите оЛИГАРСИ

47

анонимен

преди 13 години

боко тикво проста ще те махнем колкото и да не се поддаваш на натиск.гнусни политици само идвате на власт та да крадете дано се зада......

46

Анонимен

преди 13 години

До 38Прав си!Може и радиация да пикат! То там само радиоактивни елементи има... Да се пази човек от червената напаст радиоактивна!

45

работещ

преди 13 години

Тия неща, дето ги изфъфлил Трайчо, показват, че и той е слуга на Боко. Значи и двамата са за бесене, щом само цената им е проблемът с АЕЦ Белене. По никакъв начин не е гарантирана сигурността й, освен с руски приказки, няма пазар за евентално произвежданата електроенергия, а за цената на строежа - нямам думи, надута е поне 2 пъти. ОГРОМЕН РИСК за самото съществувание на България, за да лапнат съветите милиарди, да им бъдем роби вечно, а шепа наши *** да лапнат стотици милиони.

44

БГ

преди 13 години

КАРТОФА НЕ СЕ ПОДДАВА НА НАТИСК, ЗАЩОТО Е ЗАКОНСПИРИРАН ДЪЛБОКО В ЗЕМЯТА ОТ Б С П!!!! КОМПИРСКА МУ РАБОТА!

43

акуд

преди 13 години

браво Трайков, но все пак !!!!! АЗ НЕ ЗАРЕЖДАМ ОТ ЛУКОЙЛ !!!!!!!! поне докато е собственост на рУСКите оЛИГАРСИ

42

Анонимен

преди 13 години

Ха, *** са се прегърнали с тиквата. Братя по крадене.

41

Честито!

преди 13 години

На питане в руската дума шефа на Россатом каза че Белене ще струва 8 000 000 000 евро. Няма ли кой да им каже на нахалниците да си обират крушите ?

40

Анонимен

преди 13 години

8000 човека на митинга организиран от бсп, ми то великия Стойчков събира повече хор на тренировките се. Егати смешниците са тия от бсп!Ай по-бързо да идват изборите, че да ги пратим на бунището на историята!

39

do 16

преди 13 години

Наблюдаващ, по време на тройната цената беше 3.9 млрд. От както тикват започна да "преговаря" цената рязко подскочи. Чак руснаците бяха изненадани от отворения *** на тиквата.

38

бг

преди 13 години

КАРТОФА НЕ СЕ ПОДДАВА НА НАТИСК, ЗАЩОТО Е ЗАКОНСПИРИРАН ДЪЛБОКО В ЗЕМЯТА!!!! КОМПИРСКА МУ РАБОТА!

37

Дегустатор До 33

преди 13 години

А ти откъде знаеш какво пикаят? :)))))

36

Гербери

преди 13 години

Клекнете ли на глупостта Белене си заминавате при тато ,лостов , жан и пр. преходни фигури....време разделно е - радияцията още тече в Япония, а ЕС тепърва ще прави стандард за ядрени централи........да не се окаже че руското желязо трябва да го закриваме малко след,като Боко му отреже лентата

35

Оги

преди 13 години

Бе нали бяха вече договорили мораториума, сега излиза, че тепърва преговарят! Ако е така, руснаците изобщо няма да ни пропуснат, сега ще ни го "отцепят" да им плащаме неустойки! Дано следващия път да хванат от улицата малко по-таферни министри ....

34

Dundy

преди 13 години

Какъв натиск бре, Боко, те са частници, теб ли ще питат да вдигнат горивата, освен ако нямате и някаква не съвсем законна връзка...Тиквата го е страх протеста да не стане нещо по-голямо, та си прави еФтин PR!

33

Анонимен

преди 13 години

Това момче много ми харесва.За разлика от останалите министри, той има смелоста да изказва мнения различни от тези на "господин премиера" и да си отстаява позициите. Има и много ум в главата. Жалко, че не попадна в добро обкръжение. Ако другите от кабинета бяха на неговото ниво може би нямаше да сме на този хал.

32

Анонимен

преди 13 години

До 30Те затова сега бсп кръв пикат, щото нямат електорат.... Пробват да зобнат от тук-оттам, че са извън борда.... бай, бай бсп отивате си!

31

Анонимен

преди 13 години

Ха ! Нали цената нямаше да касае България ? Борисов за пореден път лъже ли лъже........