83

от протеста

преди 13 години

"Един от протестиращите се опита да привлече към протеста полицаите, които се грижеха за реда по време на шествието, като им обясни, че те нямало да взимат рушвети, ако никой не използва колите си."Ей, кьопави полицаи - това е мнението за вас , *** безполезни !

82

ui4o

преди 13 години

по 800 евро на месец, и две *** на ден. Ей живот здравей.

81

писна ми !

преди 13 години

Не се трае вече ! Намалете тази полицейска *** поне наполовина ! Разберете, идва ни в повече да ги изхранваме !!! И без това няма полза от тях, поне престъпността ще намалее като ги съкратите. От една страна - няма нито едно престъпление без да е замесен полицай, от друга ги храним. Стига вече !

80

555

преди 13 години

Страшно ителигентни прбили в Пловдив един от организаторите в протеста а в София задържали един от организаторите и това ако са интелигентни хора да вдгаш ръка срещу тези които защитават и твоите интереси здраве му кажи.Но...... утре пак ще излязат да пият вода и тгава не искаите подкрепа от ***.Последното е за 68

79

до 74

преди 13 години

След изпитите има ли такъв по български език ? Защото 90% от полицаите са силно неграмотни. А случайно да има изпит по ОФП ? Защото преди 2...3... години, след една проверка се оказа, че 80% от българските полицаи са толкова дебели , че практически са непригодни за служба.Минавали били през изпит ... глупости !

78

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТАНЕЕ ИСКАМЕ ТИ ОСТАВКАТА !

77

ЦВ.ЦВЕТИ ЗА МИРИС

преди 13 години

това не е верно , това не е полицай а сводник с полицейска униформа

76

Сметалото

преди 13 години

Хора, всеки ден /включително и почивните/ в България се дават 3 000 000 лева за заплати на *** от мързеливи полицаи. ВСЕКИ ДЕН. ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА.Представяте ли си какъв финансов ресурс ни струват ?! Представяте ли си с толкова пари, че няма да остане една детска болест, ще има за пенсии на работили хора и за образование. Но ние не - даваме ги за изхранване на никому непотребни *** ... това е абсурд някакъв.

75

ор

преди 13 години

До 68, а стига бе! Рискува живота си повече от нормалният, безправен гражданин? Не! Колко престъпления, срещу личността на полицай, можеш да ми изброиш, за последните 21 години? Може да са няколко десетки. И колко престъпления срещу личността на останалите граждани? Даа, те са много хиляди!

74

стига глупости

преди 13 години

до 68 Неквалифициран си ти.Аонези карат по 1год.школа и минават през 25-30 изпита.

73

***

преди 13 години

до68Напусни като са ти малко.И кои ти дава право да нари4аш *** тези които ти изкарват заплатата а взима по-малко от теб.Кои сега е ***,наглец

72

Анонимен

преди 13 години

добър ден.открай време полицаите покровителстват проститутките и продажбата на дрога ,ама никой не иска да го каже на глас и да предприеме нещо.

71

ritci

преди 13 години

Говорех за 67-ми

70

до 68

преди 13 години

А 650 лева малко ли са за неквалифициран работник ? За какво е квалифициран един полицай ? За общ работник по строежи.И не лъжи, че имало свободни места. За едно място в МВР кандидатстват по 300 човека. Но ако нямаш роднина , и то по високите етажи , нямаш шанс.

69

ritci

преди 13 години

Колосалния проблем на държвата, е точно в такива *** като теб

68

стига глупости

преди 13 години

Вие сте *** бе хора.!!! Това ,че са ви глобили за висока скорост не означава,че трябва да псувате като хамали.Вземали високи заплати??? Не бъркайте офицера-писерушка който стои цял ден в кабинета, със редовия полицай.Полицая който е на улицата и си рискува живота заради разни ***,взема 650лв. Ако има мераклии за тази оферта"рисков живот и нощни смени",да си подава молбата сигурно има свободни места.

67

РЕФОРМАТОР

преди 13 години

Как на никой не му стиска, да изрине този свинекомплекс МВР ?! Охранени, неграмотни, но пък нагли и арогантни. Самия им вид предизвиква погнуса. Нормалните хора си обръщат главите като ги видят. Никой ли не разбира, че МВР е колосален проблем за държавата ???

66

народ

преди 13 години

Поне може да си внасяте осигоровки а не да лежите на народа на плещите и да сте наи корумпираните търтеи след политиците но не слу4аино и коренът на думите полицаи и политик е един и същи.Няма да ти обяснявам кое е корен на дума защото би трябвало след като си интелигентен и образован би трябвало да знаеш

65

ор

преди 13 години

До 54, извинявай ама през соца, полицайте се пенсионираха, на 55 години, като имаха право, да излязат в пенсия, на 52 г. но с намален размер. Да гони престъпник и да го стигне, ако престъпника е републикански на 200 м.? То за задържането си има заградителни мероприятия.

64

Спокоен

преди 13 години

Абе наистина, защо полицаите се пенсионират преди лекарите ? По образовани ли са ? По умни ли ? По квалифицирани ? По тежка и стресова ли е работата им ? Не разбирам ... наистина не разбирам с какво трудно завършил средно образование, се пенсионира 20 години преди човека, който те реже на филийки и те сглобява отново.