32

PR цирк !!!

преди 13 години

А, поведението на областния управител, който е назначен от ГЕРб е най-доброто доказателство, че всичко е постановка.Той вчера абсолютно безпричинно е наредил на служителите на областна администрация да не си тръгват след работа и ги е барикадирал в сградата на Областна управа, която е в страни от "похитената" банката.Тях никой за нищо не ги е закачал, ама важно е цирк да има и да ги евакуират през прозорците през ноща.Цирк, цирк, цирк !

31

Анонимен

преди 13 години

Моите уважения към всички охранители, но, освен да "чупят пози и стойки", елементарната предвидимост и психология, са им безкрайно далечни. Струва ми се, че инструктажите им куцат. Това не е професия за всеки. Гледа се лекомислено при подбора на кадри.

30

PR цирк !!!

преди 13 години

Отново ни правят на *** ! Предишните управляващи направиха постановката с отвлечения автобус от *** Атила, а тези за да не останат по-назад, тази смехотворна история с банката.Така се показва колко стабилна е властта. Показва се колко добре подготвена е полицията за всякакви случаи. Също, че всички подобни опити са обречени на неуспех.Разбира се отклонява се и вниманието на хората, защото вече втори ден се говори за това, а не за повишаващите се цени, беднотията и безизходицата.

29

Яко

преди 13 години

Тиквата е в Сливен, за да прецени дали да вика подкрепления от НАТО...

28

Анонимен

преди 13 години

Тя че полицията я няма никъде е ясно, тоз мишок явно няма да е много случаен наркоман както го описаха, да подлуди бг-то вече 16-17 часа!?

27

до devin

преди 13 години

Ако не му стигнат дозите, някой полицай ще му донесе от районното ;)

26

+++

преди 13 години

Даже и в американските филми няма толкова засекретени дейиствия на ченгета и сценарий при който не се дава никаква информация за ситуацията, за да могат да прикрият големите, защото сигурно има и такива намесени.

25

Анонимен

преди 13 години

Мисля, че трябват още подкрепления!

24

Ристо Мотористо

преди 13 години

...нали не забравяте, че безумните кредите с ужасните лихви, дето ги няма никаде по света бяха раздадени по времена "любимата" тройна коалиция, к`во пищите сега против ББ, аз кредити нямам. Ама българина иска някой друг да му е виновен за собствената му некадърност и тесногърдие....А банковият аматьор до следобяда е в ареста

23

Анонимен

преди 13 години

Щом ББ е там, похитителя най много да се предаде, че да не умре от смях...

22

Анонимен

преди 13 години

Абе заложниците няма ли да пуснат похитителя най сетне :))) Или той иска да се предаде ама Ушев не му дава че да има драма

21

Анонимен

преди 13 години

Е след като пожарникаря вече е там ясно, че извършителя ще се предаде.

20

tulski

преди 13 години

Похитителят излезе лабав човек. Не можа да стане екшън. Щом почна да пуска заложници, слаба ракия е.Така и така е гръмнал пазача, вече няма какво да губи, поне да беше натъркалял всички вътре.

19

devin

преди 13 години

И дано, ако наистина е наркоман, да му стигнат дозичките,които си е взел, за да не откачи и да го отнесат останалите служителки на банката!!!

18

devin

преди 13 години

Абе много филми гледате бее! Не виждате ли, че някой като по- долу коментиращите, след като е погледал малко екшъни е решил, че ще му е лесно да ограби банка и се е опитал. Дано освободят жените живи и здрави!

17

до Ясен

преди 13 години

Internet Explorer е най-използваният браузър в цял свят! Понеже ти си казал, че е зле, трябва да те послушаме ли? Айде, нема нужда, а? Ползвай си смотаната Грозилла там и не давай акъл на хората какво да ползват! Аман от хейтъри, ей!

16

Ясен

преди 13 години

Dnes.bg Спрете да препоръчвате ехплорер 9.0 много е зле ползвайте си го вие!!!

15

Анонимен

преди 13 години

Този обир са го спретнали банковите охранители, за да им вдигнат заплатите.

14

пандърски

преди 13 години

Докато единия охранител си е избягал от работа,другият е опрал пешкира.

13

Анонимен

преди 13 години

Къде е тогава охранителят Димитър Митков ? Ние си мислехме ,че е сред похитените, него го няма ? Да нби да има нещо общо и да е вазирал ?