182

Мими

преди 13 години

Всички знаем че Левски е отбор на МВР - значи трябва да очакваме че щепомогнат на любимия ди отбор.Между другото строителните бизнесмени трябва да се замислят да използат фетовете на ЦСКА при къртене и разрушаване на сгради след като могат да къртят бетон с голи ръце защо са им машини.

181

някой

преди 13 години

правилно 183- така трябва да бъде,но американския полицай едва ли го вкарват във мръсни сценарии, докато шефа им се *** по телевизията при МУТРЕСА.респект и уважение към полицията трябва да има,но когато е я управляват палячовци. и полицаите за жертва,ако някого не муе ясно.

180

Вчерашен

преди 13 години

На някой май (не за сметка на тяхното здраве) май много им се искаше да има нахлуване на терена и масови безредици. Слава богу не стана. И феновете и полицаите се оказаха на по високо ниво от колкото им се искаше на тия. Ех какви "уникални" кадри щеше да показва Диков. Каква пресконференция в стил "баща на нацията" щеше да направи Трактора. А сега една обърната кофа на "Владимир Вазов" и две на "Черковна".

179

до 188

преди 13 години

Камене,от кое районно си бе:)))

178

Червен

преди 13 години

Червената общественос трябва да се обяви против произвола на МВР срещу феновете на отбора. Не може да се действа по Сталински : "Има човек има проблем, няма човек няма проблем". По комунистическо милиционерите си позволяваха произвола да изгонят невинни фенове но...максимум 2 реда от блок.

177

Анонимен

преди 13 години

аз не знам за кого да гласувам на изборите,но сега поне вече знам за кого да НЕ гласувам

176

Камен

преди 13 години

За тая *** - мазето на 3 РПУ и ... докато мърда! А и сега да си платят болничните услуги! Няма цял живот да плащам такси за ***! Футболни запалянковци!!! *** !!!!

175

само ЦСКА

преди 13 години

Гордеясе с одбора на ЦСКАсрам ме е от феновете

174

ЦЦЦЦЦ

преди 13 години

ние има плащаме заплатите,ние ги храним,всеки месец аз работя за мен и за един полицай а те бият децата ни :(((( ужас

173

Анонимен

преди 13 години

Били са деца на по 14,15 години

172

Анонимен

преди 13 години

полицията си направи репетиция за бунтовете на народната любов

171

футболист

преди 13 години

Freeze! - когато чуеш от полицай тази дума в САЩ, трябва да не мърдаш!Ако си на по-малко от метър и се обясняваш на полицай ще ти върже бързо и ти казва, че имаш право да мълчиш,защото казаното от тебе може да ти навреди!А в България как е? - псуват, обиждат на бой налитат.Полицаите не си носят пистолетите защото нямат достатъчно тренинг за употреба на тази техника или се страхуват да гръмнат поне веднаж с гумен куршум да не би да ги обвинят, че са стреляли с боен патрон.ако съм обидил sorry

170

Анонимен

преди 13 години

pobeda nad sinite goveda..ole ole ole.

169

матеев

преди 13 години

има ли по просто същество от бълрарския полицай на планетата ,оставка за *** Антон Златанов

168

Анонимен

преди 13 години

удобен мумент всички леФскари да замълчатсамо ЦСКА

167

Даниел

преди 13 години

Сашо Диков снощи обесняваше и навиваше хората от агитките да съдят полицайте за превишаване на правата и обесняваше как българската полиция са само *** и бият невинните хора. И Цветанов да си ходи. Явно Сашо се е продал за пари.

166

милиционер

преди 13 години

ами нали има пропускателен режим/такова решение беше взето за ограничаване футболното хулиганство преди няколко години/ и не се допускат видимо пияни,дрогирани,не могат да се внасят предмети на стадиона,има и камери така,че 169 кой носи отговорност-организаторите на мача, охраната на стадиона,полицията и ШЕФОВЕТЕ на ПОЛИЦИЯТА и ШЕФА НА ШЕФОВЕТЕ-тъпият им министър,който трябва да подаде оставка!

165

Анонимен

преди 13 години

Не ходя на мачове от години заради тази *** *** и ***.Те не отиват заради футбола,а заради боя и вандалщините.ПРЕКРАТЕТЕ ПЪРВЕНСТВОТО!кОГА ЩЕ СЕ ОЗАПТЯТ ТЕЗИ ВАНДАЛИ,НАРИЧАНИ ФЕНОВЕ?Какви са тези"шествия",хореографии?Разни неграмотници,дучета-ужасна простотия.Иначе тези велики отбори ги виждаме какво могат на международната сцена-***.Апелирам за прекратяване на първенството и сурови наказания за *** по стадионите!

164

dani

преди 13 години

Вече не ходя на мачове.Първо, защото няма какво да видя и второ, заради тези простаци, които ходят на мачове , за да безчинстват. Но това е следствието Причината е ,че че няма игрища , няма плувни басейни, няма нищо , което да ангажира децата1По цял ден са по улицата - и резултатът е налице!

163

paco

преди 13 години

ударът пелъм 1,2,3