114

Анонимен

преди 13 години

Лекарите казват: Три пъти режи, веднъж проверявай в медицинските документи.

113

Анонимен

преди 13 години

Докторите са пичове! Ако ги няма кой ще ви пише смъртните актове бре! Нали това е призванието на БГ-лекаря!

112

гео

преди 13 години

лекарите отдавна са чиновници,от първия до последния и това не е от сега а от повече от 50-60години.Комунизма унищожи всичко и ще са необходими десетилетия борба за възстановяване.Два дни мога да пиша основателни аргументи по въпроса!!!!

111

Анонимен

преди 13 години

110Да бе! сигурно и детето ги е заблудило като си е подало здравата ръка! Егати ***!

110

докторчета

преди 13 години

Ами тия пишман доктори са със купени дипломи..

109

Емо

преди 13 години

еми така е!! то това дете на година и 8 месеца да си беше казало коя ръка му е за операция!!!!! ако беше казало може би да бяха уцелили ръката. дано да му няма нищо на детенцето !!!!!!!!!

108

Анонимен

преди 13 години

107Те това е истината, но в БГ оцеляват некадърните и се говори само в нарицателни имена, а всеки некадърник си има собствено име, независимо на каква длъжност е! Лошото е, че лекарите се прикриват и карат хората да ги сочат с пръст, като съсловие!

107

до 108

преди 13 години

е то животинските доктори са по добри - щото никога до сега куче, коте или теле не е казало какво го боли

106

Анонимен

преди 13 години

Хммм....Абе как не правеха грешки едно време а?Ама имаше лагери!Ако сбърка с някое внуче на активен борец и го отнемваше завинаги!

105

Анонимен

преди 13 години

Всичко е тръгнало на е*ем ти страна.Молете се да не стъпвате в болница.А ако имате проблем,идете на ветеринар. Все тая.

104

Анонимен

преди 13 години

станала е грешка - случва се - има и доктори спасяващи животи... но знам 1 нещо - че грешките на лекарите са под земята, грешките на архитектите над земята, а грешките на децата са в родителите - за Пироговци - от личен опит - 8 часа изследвания и не знаят какво ми е - идва Д-р с арменски произход - без да гледа изследванията - напипва апендицита ми - че пред спукване - има доктори и доктори...

103

:(

преди 13 години

- Другото ляво, докторици!

102

МОНИ

преди 13 години

ЗНАЧИ ПИСНАМИ ОТ ТЕЯ ДОКТОРИ САМО ГРЕШКИ ПРАВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕЯ ДОКТОРИ ИСКАТ САМО ПАРИ ДА ВЗИМАТ,ТОЛКОВА ЛИ СА ВАЖНИ ПАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!

101

ДОКТОРИ ЛИ.....

преди 13 години

...ПЪЛНИ ,ПЛАТЕНИ- НЕКАДЪРНИЦИ .....НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА!!ТОВА Е РЕЗУЛТАТА , ОТ "ДЪРЖАВНОТО И БЕЗПЛАТНО" ОБУЧЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!"ЗАНАЯТ" СЕ УЧИ С ПАРИ....И МНОГО МЪКИ И ЛИШЕНИЯ, А НЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ И....ПО КАФЕНЕТАТА И КРЪЧМИТЕ НА СТОЛИЦАТА!ТОВА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА---НО,... НЕ И ОТ "СЛАБОУМНИТЕ, СОЦ-***"!ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ,...КАТО ПОЧНАТ ДА ВИ РЕЖАТ И ГЛАВИТЕ ....ЗА ЗДРАВЕ!

100

Т.Въртинков

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ, все е било, било, ама да не можеш да различиш лява от дясна ръка, то това вече е .......... Немога да намеря думи как да го кажа. А искат ли искат по-големи заплати, избор на екип плащане под и над масата. Нямат срама вече някой ....

99

майката на детето

преди 13 години

94, ти на кого теглиш така безцеремонно майна ?На некадърниците, които карат като на конвейр операциите ?Ако е твоето дете - кво правим ?Хич не са "серветьорски", прости, ама си и неграмотен - сервИтьорски . заплатите - не само звучи цинично но и отвратително !

98

uha

преди 13 години

какъв кеф-най-после се въвежда самолечението като основна медицина в БГ.цецо гинеколого и Киряк Стефчов добре ще се погрижат за вас.Со здраве;-))Отивам да си купувам 2-ри джип

97

Анонимен

преди 13 години

Бялата мафия пак ли лекува! Сега пак ли ще претензират за лечение! Боже пази българина от лекар!

96

Анонимен

преди 13 години

Ако го направи с мойто дете ще го порежа и аз доктора,който и да е не ме интересува!

95

uha

преди 13 години

тра ла ла...тра ла ла...