39

Един Българин

преди 13 години

До голяма степен си прав, а замислял ли си се за причините за това? Не мислиш ли че Бай *** доста правилно се е изразил - "срещу ръжен не се рита". Някои опитаха и пострадаха кой по-сериозно, кой по-малко, зависи какво си направил. докато я има тази практика няма да имаме истински журналисти. По тази причина често съм фен на силовата държава на сигурността, лошото е че границата с диктата е много тънка.

38

Гневен

преди 13 години

В България няма журналистика !Не се заблуждавайте.Има блюдолизци, полуграмотници и кариеристи обслужващи нечии интереси!Това сме ние.

37

галактика

преди 13 години

За такава сериозна оценка би бил подходящ експерт с дългогодишна практика и най-вече с обективно мислене ---- Както и да е ---- Моето мнение е, че народът не е умствено изостанал и сам би могъл да си направи оценка за когото и да било ---- Почти винаги рейтинговите проценти на социолозите нямат нищо общо с реалния рейтинг / говоря по принцип, не само за конкретния случай /

36

mangojerry

преди 13 години

хубава жена, с перо на вратлето, другото е празнословия

35

Californian

преди 13 години

Мен ми харесва момичето ....

34

Анонимен

преди 13 години

"а критичните материали за ГЕРБ и правителството са били повече, отколкото позитивните."Дано някое от червените ибричета на учиндолския *** да чете тук...

33

Анонимен

преди 13 години

Nishto novo ne kaza Николета Даскалова ?

32

до 36

преди 13 години

А може би си Веско потния Маринов?

31

до 36

преди 13 години

Ако те удовлетворява да си полицай, много хора това ги кара да повръщат! Колко апартамента имаш?

30

ИСтината

преди 13 години

Решаващ принос на изборите имаше не толкова ББ, а Доган който нарочно се изказа непремерено и с това решително наклони везните в полза на герб. ББ пък се отплаща като парите които се взимат от ЕС отиват в турски фирми. Че даже и им вдигна парите по договорите с близо 30%.

29

Ристо Мотористо

преди 13 години

Аз, за разлика от тебе, не чакам на някоя партия или който и да било, да ми намери работа, а сам си я намирамтакива михлюзи като теб ви съжалявам, само чакате, работа да ви намерят, помощи да ви дадат, децата да ви отгледат, дупето да ви избършат...

28

atlet

преди 13 години

таз дали се ибе добре? мисла че не е ибана отдавна :-)

27

Смех

преди 13 години

Хрумна ми нещо смешно. Защо не изкарат обещанията на Тиквите с които подлъгаха народа на изборите. Нека се посмеем от сърце и после да мислим на следващите избори с главата си.

26

Карло Луканов

преди 13 години

А атракцията от комунизъм и МИРЕН преход по-добре ли беше??Колко хора избягаха от България много преди ГЕРБ????Колко?Не се правете на луди и на кратко паметни .ЕЕйй минаха 21години!!

25

GLEN

преди 13 години

Тая се е опитвала да си пише дипломната работа??????

24

ми

преди 13 години

А защо тогава на нас политически и компютърно неграмотните ни казват.че тези.които гледаме и слушаме по телевизията са артисти.които много добре си изиграват ролите докато ни разиграват и продават на маймунското стадо.яхнало най-съвременните технологии на съвременната измама.

23

аф

преди 13 години

КАКЪВ МЕДИЕН ЕКСПЕРТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТАЗИ 20 ГОДИШНА ПИКЛА КОЯТО СИ НЯМА И МАЛКА ПРЕДСТАВА ОТ СИТОАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ КОМЕДИЙНО ШОУ.ЖУРНАЛИСТИ,ПОЛИЦИЯ,ПОЛИТИЦИ,СЪД,ПРОКОРАТУРА,ВСЕ СМЕШНИЦИ И ТАКИВА ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ И ВЗЕМАТ ВАЖНИ РЕШЕНИЯ ЗА СТРАНАТА И ЗА ХОРАТА -КУЧЕТА.22 ГОДИНИ ОТКРАДНАХТЕ ОТ ЖИВОТА МИ.

22

Анонимен

преди 13 години

пия водка Финландия или Зельоная марка ;)

21

до № 18

преди 13 години

Частниците вече излязоха на работа. А ти какво правиш още в къщи ?!

20

Анонимен

преди 13 години

който е безработен може да иде в Бюрата по труда, има 14000 незаети места, гаранция скоро проверихама желаещи да работят няма, по-лесно е да мрънкаме