81

Анонимен

преди 13 години

Не е важна сексуалната ориентация, важен е човекът!Да си спомним как в искрената си неподправена радост след победата над Мексико'94 един от пръстите на Кирячето попадна в *** на Балъков. Така ли беше?Е, кое тогава беше важното - футболната победа или въпросът случайно или по навик стана, как да го наречем, "боцкането"!

80

Гражданина X

преди 13 години

Аман от хетеросексуални с ПЕДАЛСКO мислене!!! Много жалко, че такива като вас имат възможността да се размножават и бълват некачествени продукти на болните си мозъци.

79

Amenhotep

преди 13 години

Абе как ще осиновявате деца бе? Виж пост 72 - черно на бяло е записано, че 86% от педофилите са хомосексуалисти. Как така ще ви се разрешава да осиновявате деца, за да можете да ги изнасилвате после ... айде моля ви се ... утре и канибализма ще искате да се легализира. А иначе никой не ви е забранил да сте извратени, но никой не иска постоянно да демонстрирате тази извратенящина и да я навирате в лицата на нормалните хора!

78

..::whAZZzup::..

преди 13 години

Само не разбирам защо като си ***, трябва да се държиш и обличаш така, че цялото ти същество да крещи: "Аз съм гей!!!"?!? Бъди се *** и си масажирай простатата вътрешно по цял ден, ако искаш, но не го натрапвай на хетеро обществото. Те затова не ви понасят хората - защото дразните с излишната си показност.

77

ot UK

преди 13 години

Emi imenno tova e osnovnata pri4ina za namalenata populaciq na jirafite. Ama nqma koi da 4ete :) po lesno e da si izmisliim ne6to i da go povtarqme kato papagal. ne se iska mislene, kolko e lesno da ne se mili ako moje izob6to :)

76

Дидо

преди 13 години

Много започнахте да бъркате термините... хомосексуализмът и педофилията са съвсем различни неща. Едното спада към изнасилването (няма дете, което се навива на секс за кеф). А Amenhotep може да бълва омраза и ненавист в коментарите си, но съм сигурен че се скъсва от мастурбиране на лесбийски порно...

75

Анонимен

преди 13 години

..може би не е точно по темата но....Оххх...добре че не ядох пица таз сутрин!!!

74

Фил

преди 13 години

BS''DБраво на тази жена!Господ е забранил мъжете да спят с други мъже, с чужди жени, с животни, както и с майките си и сестрите си по майчина линия.Не трябва да мразим хомосексуалистите, а трябва да се мъчим да им помогнем, не да ги лъжем, че са нормални.Все едно някой да е много болен от грип, и половината хора около него да искат да го убият, а другата половина да му обясняват, че е здрав. :))

73

Глупости !

преди 13 години

Много е права жената ! Заслужава медал, а не съдебен процес ! Явно англичаните са изп.д.растели тотално, щом съдят лекаря, които е искал да помогне на откаченяците с лява резба !

72

ot UK

преди 13 години

Не, те не искат никакви специални права на база сексуална ориентация а искат равноправие. Понеже в момента има дискриминация за пример правото на брак, на унаследяване, на осиновяване. Това толкова ли е трудно да се разбере!? Наистина ли има толкова прости хора, които не могат да разберат толкова елементано нещо !? или просто не искат ?

71

Amenhotep

преди 13 години

до UKДа, сигурно има някакви постоянни посетители на гей-клубовете с прякори Жирафа и Делфина ... Ама по пътя на логиката, ако жирафите и делфините (животните) бяха обратни днес нямаше да съществуват нито жирафи нито делфини поради простата причина ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ!

70

Honorik

преди 13 години

И защо е съдят?Затова,че се опитва да лекува хомосексуални?Тези англичани не са нормални!Вместо да я наградят,че се опитва да излекува хора,чието поведение е противоестествено,те я съдят за предразсъдъци.Нека тя ги осъди,че и пречат да си изпълнява професионалните задължения.

69

pelnik

преди 13 години

abe q sam na mnenie ,4e moe dase opravat tiq na levio breg.

68

нена

преди 13 години

<<Интересно ми е, защо ли не видят бекграунда на тия индивиди, дето го пропагандират това мракобесие - 99.9 % от тях са станали обратни, заради израстването си в дисфункционално семейство и родители алкохолици и насилници.>>Точно в този смисъл щях да пиша и аз. Мога да добавя сексуални злоупотреби в детинство,социални ограничения за нормални контакти(бедност,болест,липса на родители),преситеност от удоволствия и стремеж към криворазбрана оригиналност.

67

Amenhotep

преди 13 години

Терминът хомосексуален педофил е използван за пръв път в началото на XX век от виенския психиатър д-р Ричард вон Крафт-Ебинг (Richard von Krafft-Ebing), пионер в изследването на сексуалните извращения. Крафт-Ебинг описва педофилите като хетеросексуални, бисексуални или хомосексуални. Това разделение е прието от самите педофили и от съответната специализирана литература: академичният журнал The Journal of Sex & Marital Therapy публикува изследване какво е пропорционалното съотношение между хетеросексуалната и хомосексуалната педофилия. Според изследването процентът на хомосексуални педофили е доста по-голям от процента на хетеросексуалните педофили.Много педофили смятят себе си за хомосексуалисти. Според изследване, проведено сред 229 лица, осъдени за блудство с малолетни, и публикувано в Archives of Sexual Behavior, 86% от тези, които са извършили престъпления срещу момчета, се описват като хомосексуални или бисексуални.

66

ot UK

преди 13 години

Абе Аменхотеп, ти толкова ли си ***, че все едни и същи лъжи разправяш. Как да го няма в природата като е пълно именно там. gay секса е силно разпространен и при жирафите и при делфините и при много други видове. И сега поставяме въпроса ако един човек, говори пълни глупости понеже е глупав доколко и останалите му твърдения струват нещо. За теб се отнася ако не загряваш.

65

Дидо

преди 13 години

Има... явно биологията ти е слабо позната наука.

64

Анонимен

преди 13 години

65, всяко генерализиране, че всяко генерализиране е ментална болест, е ментална болест. :)

63

Amenhotep

преди 13 години

Не всички хомосексуалисти са педофили, но всички педофили са хомосексуалисти. Абе защитници на правата на сексуално увредените, кога ще сформирате българското крило на NAMBLA (North American Boy Lover Association) и ще започнете да искате декриминализирането на изнасилването на малолетни деца?

62

God

преди 13 години

Не мога да разбера защо хомосексуалистите искат да получават някакви права на база тяхната сексуална ориентация. Това не е ли дискриминация към другите хора? Аз също мисля, че хомосексуализмът е психическо заболяване. В природата няма друг бозайник, който да е хомосексуален в нормални условия. Нямам нищо против всеки да си решава с кого си ляга, но имам много против да мисе натрапва и демонстрира.