51

1313

преди 13 години

в този ред на мисли "никой" включва и теб, няма как да знаеш кой е пил цяла нощ и после се е бил, но видиш ли за разтърваването били глупости...ако беше просто поредния *** напил се и сбил се нямаше даже да е новина..но не е и всички си изливат помията, която иначе няма къде...нека се оправи момчето, и каквото и да е станало - това е човешки живот!..а кой е виновен, ми има си полиция за тая работа..и той да е започнал боя- нож в корема не е начин да разрешиш спор или да се докажеш!

50

Външен

преди 13 години

От толкова много простотия, мутри и чалга по телевизия, вие Българите вече не може да прецените кое е Добро а кое е Лошо.

49

Кристиян

преди 13 години

еее тия дето защитават тоя дето е намушкал бореца, са пълни пропадняци!

48

Хайде, хайде

преди 13 години

Хайде стига с митовете за спокойния, умен, висок и рус борец. Да сме от Марс, че да се хванем, ама то ние си ги знаем.

47

Кристиян

преди 13 години

Зависта на мързеливия човек!

46

Борци - Боклуци

преди 13 години

Такива *** дето защитават борци и мутри по форумите са готови майка си и баща си и децата си да заколят!

45

Ъъъ, моля ?

преди 13 години

Я пак прочети какво си написал и бързо се коригирай, че стана смешен. Делегирали сме защита на държавни органи, а ? И те, органите, са се скъсали да ни защитават, а ? Е, ако не са на концерт на Веско-Потното...

44

Кристиян

преди 13 години

Ееее може ли оня да е толкова завистлив бе !! Каде е тръгнал да се закача със световен шампион, дори и с нож не е успял да го убие! Сигурен съм, че тоя дето го е намушкал ще му трошат кокалите постоянно, понеже е много мъж!

43

добричлия

преди 13 години

тука е пълно с комплексарчета, носещи оръжие за да се правят на велики, така е в доста от БГ форумите

42

Ники

преди 13 години

Специялно за комплекасарите цитирам ТРЕНЬОР номер 1 за 2010-Мишо е спокоен, никога не е давал индикации, според които да може да се съди, че е избухлив. Точно обратното. В конкретния случай той се е опитвал да разтърве биещите се. Какъв е този човек да вади оръжие и да напада хората и как това е било позволено? Умът ми не го побира, добави Щерев.Всичките вие комплексари ако бяхте там щяхте да избягате да се скриете в тоалетната, той цигнето е рискувао живота си,може би за да спаси друг.

41

добричлия

преди 13 години

дано родният съд си свърши работата

40

Анонимен

преди 13 години

Въобще не се учудвам на лошите коментари.Наскоро попаднах на статия за Станка Златева в,която я изкарваха едва ли не ***,защото видиш ли била грамадна,а не фина и нежна и този спорт не бил за нея и куп други глупости.Дано се оправи момчете и ни накара с успехите си да се гордеем.

39

s

преди 13 години

От хуманитарна гледна точка пожелавам скорошно и пълно оздравяване на всички пострадали при инцидента, но да не забравяме и поговорката, че каквото повикало, такова се обадило. Сега чета изказвания на треньорите на пострадалия, които казват, че бил много кротък, търпелив и тъй нататък, но все пак там отишъл нещо... някой да разтървава. Ако не се бил намесил, щяла национална катастрофа едва ли не да станела.Кой в крайна сметка е полицай в тая държава и нямало ли е гардове в кръчмата?

38

Борец=Боклук =Чалга

преди 13 години

Борци, футболисти, каратисти и т.н. това е най-голямата *** на държавата! Хора без чест и достойнство. Нагли, долнопробни и нахални, егоистични и манипулативни бъдещи престъпници и убийци!Сега тоя ще го изкарат герой както онзи *** Максим Ставииски (или както се казваше)!

37

Анонимен

преди 13 години

Не ги ли гледаш 90 процента от селянчетата по сайтовете ... всички се по селски потник и показват мускули ... някои от тях доста пилешки бедните ...Добре е да се спортува, но да показваш мускули значи няма какво друго да покажеш ..

36

Анонимен

преди 13 години

МИЛА РОДИНО ТИ СИ ЗЕМЕН РАИ.ЗА МУТРИ ШАМПИОНИ И ЗА СИЛИКОНОВИ-4АЛГА-ПРИМАДОНИ.

35

Анонимен

преди 13 години

Да бе "*** борец",който заедно с другите "*** борци" прославят България.Засрамете се.*** народ.

34

бакал

преди 13 години

Неносенето на оръжие се нарича цивилизованост, селски. В съвременното общество сме делегирали защитата на правата ни на финансирани от нас (като общество и порядъчни данъкоплатци) държавни органи. Носейки оръжие (без значение хладно или огнестрелно) ти де факто заявяваш "аз съм дивак и отказвам да съм част от това общество".Ти, юнак, както и главният герой в тази статия, сте учебникови примери за селски манталитет. Изпитвам нещо средно между гнус и жал за вас. ***.

33

Анонимен

преди 13 години

Аз пък никога не съм носил нож и няма да нося нож, защото ми се струва тъпо.

32

ами..

преди 13 години

почти се убух докато чета поста ти....не ми го причинявай моляте!