30

xxl

преди 13 години

секс. Или пък злобничко подмятат, че нещото му е малко. И разни от този сорт.И като връх вземат та му сложат и едни рога. И пак мъжа бил виновен. И в какво е виновен? Тя *** ако не си вирне опашката другите няма да я таковат. След това като я хванат, какво да прави мъжът освен да я бие. Ако рече да се разведе уважаемия български съд ще го изхвърли на улицата гол като пушка. Нищо, че той сам години наред с съграждал дом и семейство. И затова като се сети за рогата, хвърля един бой за разтуха

29

hoh

преди 13 години

И цял живот ще ходи по мъките, след, това!

28

Японец

преди 13 години

С такава акция нищо не се постига,само се измива грима.Биячът,ако изобщо разбере за кампанията няма много да му повлияе

27

лошия

преди 13 години

Може ли нормален мъж да надговори жена особено ако е набрала инерция няма спиране.Как да я спреш.Старите (мъдрите) хора са го казали:врата на москвич и уста на жена се затварят само с удар.

26

gfd

преди 13 години

Като видя и чуя жена как се държи с мъжа си гаджето си половинката си както искате така го наречете казвам ви че някои жени си го заслужават! Те доминират пред мъжете си с повод и без повод държат се нагло гадно унизително в присъствието на други хора и изключително безцеремонно и обидно!

25

JL до 4

преди 13 години

Кампаниите, разбира се, имат смисъл, не защото ще променят насилника, а за да насърчат жертвите да се осмелят да потърсят изход от положението. Иначе не мога да преценя доколко е разпространен този проблем у нас... Лично не познавам такива семейства. Малтретирането на деца от пияни бащи май е по-честото явление и за съжаление, с безропотното мълчание на съпругата-майка...

24

xxl

преди 13 години

Аз пък искам да направим нещо, митинг ли, шествие ли, абе нещо си в защита на мъжете. Изредиха се всички да се изкарат онеправдани, репресирани, бити и всичко познато и непознато в човешките отношения, само българският мъж не погледна нагоре и да каже: И аз съм човек!Той е много по-тормозен от жена си. Постоянно му се натяква колко голям *** е. Виновен е за всичко вкъщи. Постоянно му дават примери с другите мъже. Освен това е и сексуално тормозен. Миризливите мърли постоянно му отказват

23

Анонимен

преди 13 години

Прасе прасе яде ли?

22

ъ

преди 13 години

Не бива никога да се бие жена. Но също е истина, че понякога е доста трудно да се сдържи човек да не заплющи с шамари някоя гадна ***!

21

Анонимен

преди 13 години

не на насилието над жените! Бийте само гейовете!

20

Анонимен

преди 13 години

Коментарът ти показва, че си нямаш и понятие от психология.

19

2,5

преди 13 години

такива които поради безсилие бият жени,не ги наричайте мъже,моля...

18

hah...

преди 13 години

това към жената ли?

17

dfr

преди 13 години

Добре *** сме! Но искаш да помогнеш не те допуска до себе си такива жени, докато минат години и децата ти са вече пораснали с нанесените травми, както на теб, така и себствените ти деца! Е? Колкото и кретеноидно да ти се вижда те не желаят да им се помага предпочита да забравят за проблема и да си влезнат в техния си свят, вместо да го решават! И така по течението....Живота им освен в насилие се превръща в Срам в Неудобство и Лъжи!

16

орк

преди 13 години

Утре съм на прасе

15

ккк

преди 13 години

щи спукам главата уееееееее, чу ли ко ти кааам мап.п. Къдей прасето

14

Dan

преди 13 години

Тези които не могат да е.ат-бият!

13

dfr

преди 13 години

В момента в който мъжа прояви слабост посяга към жената!

12

iKoko

преди 13 години

аз не съм съгласен, че си го "искате" !жени, който искат да ги млатят - взимат пари за това..само вакуум с IQ 80 може да посегне на жена/дете/възрастен! грешката на жените е, че често са привлечени от подобни вакууми..

11

Анонимен

преди 13 години

Големи мъже и жени сте, нямам думи!Момичетата са направили нещо, което показва какво може да се случи с теб. Много от жените, които ги бият се чувстват виновни и ги е срам, докато им се набива в главата, че си го заслужават и никой няма да им помогне!Сега някоя такава може да прочете коментарите ви и съвсем да види, че на никого не му пука за нея!Големи *** сте, наистина!Замислете се малко какво страдат тези жени и че имат нужда от помощ, да видят, че не са виновни и не са сами!