78

Ха Ха

преди 13 години

Справка македонската армия е 8000...:))) Ммм сладуриии Една *** махала въоражена с брадви и тояги да пратим към македония и за 2 дена макетата пак са нашиии!!

77

петко

преди 13 години

На тебе отдалеко ти личи, че си 16-годишно *** в пубертет, на което само комунисти са му в главата (под влияние на мас-медиите и масовата простотия). Ф-16 е 4-то поколение изтребител, и с натъманяванията т.нар. 4,5-то. Това са изтребители, които са били проектирани за бой по време на Студената война, и на които са сложени разни комплекти за модернизация. До 10-15 години такива във въздуха по всяка вероятност няма да има. Най-добрият танк е М1А2, чиято броня се пробива от РПГ-29. Точка.

76

До Макето :)

преди 13 години

Да, от смях :) Ние и сега ви се смеем на тъпотиите, дето ги говорите и пишете :) На вас не ви трябва армия, вие всички сте професионални комедианти и можете да уморите всяка нация от смях !

75

Анонимен

преди 13 години

abe detence spri da 4ete6 tiq spisaniq za voenna tehnika.nie hlqb nemoje dasi kupim toq samoleti 6emi kupuva.

74

баба Въта

преди 13 години

И тия са ни много.С кво ше ги раниме тия лежурковци,нали нема пари.

73

Анонимен

преди 13 години

скоро ке ви освободиме, и да саката и да не сакате ке ви ослободиме

72

Анонимен

преди 13 години

А? "Арсенал" пред затваряне? Бъркаш, приятелю :) Работи си на пълна пара, три смени от по 8 часа, всеки ден в седмицата. Просто продукцията не е предназначена за България.

71

Анонимен

преди 13 години

Не искам децата ми да бъдат мишени и патриоти. Който иска да му стрелят децата да се прави на патриот - но със собствените си деца !!!

70

ирна

преди 13 години

коста рика е първата страна която маха армията а парите ги пренасочват към образование и здраве в резултат имат едно от най-грамотното население 95%

69

македонец

преди 13 години

каша попара ке ве направиме :))))

68

Су?? ха - ха

преди 13 години

А за Су 27 и Су 30 това са самолети убийци на пилоти..Падат като кестени,постоянно се случват инциденти с този вид самолети..Ако случайно излетят то кацането им е мнооого трудно!! Историята на катастрофи и инциденти със самолети Су е по-дълга и от германска магистрала!

67

Анонимен

преди 13 години

до 59-знаем за петричкия инцидент, синко, но знаем, и че днешните учители стават слуги на същитее тези гърци-докарахте до там(не те визирам лично ) преподавател в университета или учител да мие *** на старци в Гърция, заради безпаричие в България. затова-нека от заплатите на военните се пренасочат пари за образованието и науката. А както ти написах по-долу-подкрепям, с две ръце съм да се купят нови танкове, както го правят гърците. намаление на заплатите в МО, плюс покупка на ново въоръжени

66

gf

преди 13 години

fesofete aba kato pusna 14 romska diviziq ot fakulteto i otvora vtori4ni stemi donesat tankovete i samoletite na turcite tam.vera edna ciganka s goli race prekasna trafopost e umre jenata za jalost ama sa ludi ***.

65

До КауБойко

преди 13 години

Е какво да четем. Добре, че са били доброволците тогава :) Войската ни е била по-малка и от сегашната.

64

Анонимен

преди 13 години

Модернизирани F16? Ами ти чувал ли си, че има модернизирани МиГ 29? :)Кое от двете е по-добро може много да се спори. Кое от двете е по-скъпо е ясно. Въпроса е защо трябва да купуваме остаряла руска или остаряла американска техника? Да си купим F22/F35 или СУ47/МиГ 35. Всеки един от тия самолети ще разпердушини две ескадрили F16 преди пилотите да схванат какво се случва...

63

Анонимен

преди 13 години

Ама децата на военните са морално пропаднали. Не искам децата ми да бъдат мишени или патриоти убийци.

62

Анонимен

преди 13 години

покрепям да се купи ново въоръжение-например нови танкове(факт-в медиите писаха, че гърците купуват руски танкове, нищо че са в криза-писаха, че ще патят танковете с плодове,не се шегувам), ракетна система, и самолети, но не подкрепям да се плащат сегашните заплати във системата-защото държавата е в криза, и е истина, че в други сфери заплатите не се плащат или са по 300 лева. тоест-намаляване на заплатите на военните и покупка на ново оръжие

61

Анонимен

преди 13 години

Цялата ни армия, ако я съберем на едно място вече не може да напълни стадион В. Левски вече. Скоро и Герена ще й дойде голям като гледам.

60

НАТО

преди 13 години

Ти да не си в СССР бе и това да не е някоя сбирка на БКП ??? Прочети за последния вариант на Ф 16..Глупости изпял си е песента...Песента е изпята на Ф 16 А от 1974 но не и на най-новите генерации..Виж също и за Леопард 2А4 считан за най-добрия танк в момента дори и руснаците го признават..Егати живота само русофили на тоя свят!!!

59

Ганьо, Ганьо

преди 13 години

*** е свикнал да ИСКА, ама не може да ПЛАЩА :)